Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jmenuje se to „Turning Page By Sleeping At Last“, pošli když tak link, kde jsi to našla ![]()
@Nespík píše:
Tak už jsem to našla
@catherine100 píše:
Tak a dneska jsem zjistila, že mě 3týdny po svatbě čekají přijímačky na VŠto nebudu vědět co dřív
To bude léto plné zážitků.
A na jakou školu se hlásíš?
@catherine100 píše:
@finduska ježiš chudákale než se ožení tak se to zahojí
Ba ne, ještě, než se maminká vdá, tak už se to zahojí
A jak to teď zvládá? Kamarádky syn, když měl prstík v ortéze, tak to všem ukazoval a chlubil se, no byl za hrdinu ![]()
@mocca mam jen bc. Tak si chci dodelat ing. Na ekonomce v Pardubicich, ale kdyz jsem dneska videla testy z predchozich let skoro lituju, ze jsem se hlasila…
Mocca…našla jsem to na youtube akorát jsem to nemohla sehnat v instrumentální verzi nakonec jsem stáhla z uložto…a moc se mi to líbí ![]()
@catherine100 píše:
ale než se ožení tak se to zahojí
@catherine100 píše:
@finduska fesak,horolezec
@catherine100 píše:
@mocca mam jen bc. Tak si chci dodelat ing. Na ekonomce v Pardubicich, ale kdyz jsem dneska videla testy z predchozich let skoro lituju, ze jsem se hlasila…
@mocca díky, já mám na VŠE Bc.
lae teď jsem si říkala, že zkusím nějakou lehčí
přeci jenom s dítkem na krku to nebude taková sranda…
a ty to máš v elektronické verzi?
@finduska chudinka:( ale zas je ted drnej kluk:) at se bebiii brzy zahoji ![]()
Ja holky vcera pokoupila dost kousku ve vyprodeji kubikovi, a ted nevim, co mu oblecu:D ale nakonec mi neprijde ani tak spatny dat kalhoty, bily rolak a vesticku, vypada to taky elegantne:D no uvidime.. jinak jsem koupila takovy kousky, co unosi i normalne a treba v CA jsem sehnala za 200 komplet kalhot, tricka a vesticky, zlevnyn z 800, tak mam radost:D
Krasny slunny den a hezke pokracovani s pripravama, ja uz vyhlizim postaka, kdy mi donese oznameni:DDD
Zdravím, budemem mít svatbu 11. května a zatím mám objednané jen cukroví a dort ![]()
Ahoj, my bychom rádi svatbu 13. července, ale ještě jsme se nerozhoupali, tak mám obavu, jestli to vůbec stihneme… a když ne, tak příští rok, protože na podzim se žení přítelův bratr
ale pořád doufám, že to ještě stihneme… hlavně musíme domluvit kostel, to ostatní se už dá vždycky nějak udělat