Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4029
5.3.13 18:26

Jmenuje se to „Turning Page By Sleeping At Last“, pošli když tak link, kde jsi to našla :kytka:

@Nespík píše:
Tak už jsem to našla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
5.3.13 18:27
@catherine100 píše:
Tak a dneska jsem zjistila, že mě 3týdny po svatbě čekají přijímačky na VŠ :zed: to nebudu vědět co dřív :zed:

To bude léto plné zážitků. :D A na jakou školu se hlásíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
5.3.13 18:32
@catherine100 píše:
@finduska ježiš chudák :hug: ale než se ožení tak se to zahojí :*

Ba ne, ještě, než se maminká vdá, tak už se to zahojí :mrgreen: A jak to teď zvládá? Kamarádky syn, když měl prstík v ortéze, tak to všem ukazoval a chlubil se, no byl za hrdinu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
5.3.13 18:38

Takhle :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
30556
5.3.13 18:56

@mocca mam jen bc. Tak si chci dodelat ing. Na ekonomce v Pardubicich, ale kdyz jsem dneska videla testy z predchozich let skoro lituju, ze jsem se hlasila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
5.3.13 19:00

@finduska fesak,horolezec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.3.13 20:22

Mocca…našla jsem to na youtube akorát jsem to nemohla sehnat v instrumentální verzi nakonec jsem stáhla z uložto…a moc se mi to líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.3.13 21:24
@catherine100 píše:
ale než se ožení tak se to zahojí :*
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je ta nejblbější věta co znám (teda spíš moje mamka)
Den před svojí svatbou ji v ruce praskla sklenička a pořezala se (nic hrozného, ale bylo to na nějaké stehy) ta byla u dr. a tam jí to sešili a ona bulela a bulela jak malá holka, tak ji dr. uklidňoval, „nebojte se, do svatby se to zahojí“ a ona o odpovídala „nezahojí, já se vdávám zítra“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takhle tu historku znám z jejího vyprávění ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
5.3.13 23:16
Mně hned napadlo, že vypadá jako Stallone - takovej „fešák-drsňák“ :lol: :pankac:
@catherine100 píše:
@finduska fesak,horolezec :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
5.3.13 23:18
Tak to jsi dobrá, držím palce. A neboj, dala jsi bc. dáš ing.
Kdybys hledala nějaké podklady pro učení, tak písni. Sice mám pražskou a ne pardubickou, ale věci ke státnicím a souhrnné testy jsem si schovala. Obor podniková ekonomika, ekonimika a management. 8)
@catherine100 píše:
@mocca mam jen bc. Tak si chci dodelat ing. Na ekonomce v Pardubicich, ale kdyz jsem dneska videla testy z predchozich let skoro lituju, ze jsem se hlasila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
6.3.13 06:53

@mocca díky, já mám na VŠE Bc. :pankac: lae teď jsem si říkala, že zkusím nějakou lehčí :oops: přeci jenom s dítkem na krku to nebude taková sranda…

a ty to máš v elektronické verzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
6.3.13 09:04

@finduska chudinka:( ale zas je ted drnej kluk:) at se bebiii brzy zahoji :kytka:

Ja holky vcera pokoupila dost kousku ve vyprodeji kubikovi, a ted nevim, co mu oblecu:D ale nakonec mi neprijde ani tak spatny dat kalhoty, bily rolak a vesticku, vypada to taky elegantne:D no uvidime.. jinak jsem koupila takovy kousky, co unosi i normalne a treba v CA jsem sehnala za 200 komplet kalhot, tricka a vesticky, zlevnyn z 800, tak mam radost:D

Krasny slunny den a hezke pokracovani s pripravama, ja uz vyhlizim postaka, kdy mi donese oznameni:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
6.3.13 09:04

@fenny na kytku za 79 opravdu nevypada, je krasna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.3.13 10:42

Zdravím, budemem mít svatbu 11. května a zatím mám objednané jen cukroví a dort :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
6.3.13 10:53

Ahoj, my bychom rádi svatbu 13. července, ale ještě jsme se nerozhoupali, tak mám obavu, jestli to vůbec stihneme… a když ne, tak příští rok, protože na podzim se žení přítelův bratr :( ale pořád doufám, že to ještě stihneme… hlavně musíme domluvit kostel, to ostatní se už dá vždycky nějak udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný