Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
8.3.13 09:37

Tak u nás svatební cesta nehrozí, přes sezonu je přítel 12 hodin denně v práci (budu ráda, když bude mít čas na svatbu :mrgreen: ) a hlavně opravujeme domek, takže prachy nejsou nazbyt, ale přemýšlíme o nějakém relax víkende bez prcka :oops:

@Miškynka jsou hezké, až na to bolerko, to se mi nelíbí, ale vybírat s tchánem??? :mrgreen: ten muůj nesnáší jít do obchodu jen pro rohlíky, natož toto :mrgreen:

jo a mám návrh oznámení, takové jednoduché, ale dám ho sem, až budeme uzavřená skupina, kvůli jménům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
8.3.13 09:41

@Miškynka hlavne si nepec kolacky, to jsem slysela, ze by nevesta nemela, nevim, zda to plati i u ostatniho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
8.3.13 09:42

@finduska a za kolik nakonec budes mit saty? a ktery vyberes?

Svatebni cesta - tak neplanujem, uvidime, dle financi:) ja bych chtela nakou exotiku.. dominikana uz v dnesni dobe neni tak draha jako treba recko, italie, kdyz se to koupi treba z nemecka..ale urcite by to bylo v zime.. v lete mi to prijde skoda:D ale zase chceme druhy a tehu byt nechci, takze svatebni cesta asi tak za pet let:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.3.13 09:48

No já si budu dělat asi obložené mísy, nakládat maso a tak…přeci jenom mám hotelovku, tak by byla škoda to trochu nevyužít :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.3.13 09:54

No ty na ramínka by právě byly za 2500:-) tam jsem chtěla kvůli ceně. Ty jedničky jsou za 3100,štve mi 600rozdil, ale tchýně říkala zase abych si nebrala levnější, když se v nich necítím stopro…ale ja jsem děsně setriva, ale asi vezmu ty princeznovsky…
líbánky, sami dva pojedeme asi přes slevomat, nebo takovouhle stránku na víkendový pobyt do dvou tisíc..chtěli bychom aspoň s masazi, a pak celaa rodina na konci srpna, na nějakou tu chatu co nabízí k pronájmu, chtěli bychom do jižních čech…

• Citovat
  • Upravit
1748
8.3.13 09:56

Mě se to bolerko právě líbí, kor navečer když bude chladněji :D
Dorty dělám od listopadu a daří se, takže toho se nebojím, k tomu v červnu mě jeden nebo dva svatební čekají. - ten by si nevěsta taky neměla dělat sama, koláčky taky ne svatba v květnu a další věci, ale na to my nevěříme, ale s koláčkama se s…t nehodlám :mrgreen:
My budeme mít hostinu v restauraci, mají i venkovní sezení, gril… nevím jak bych nacpala 60 lidí na zahradu a ty starosti s tím :-O
Vybírání šatů s tchánem je ta nejlepší volba, má super vkus, k tomu se sám nabídl že pojede se mnou, takže už se těším, hned jak bude datum, tak se pojede zkoušet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
8.3.13 13:15

@finduska ono je setrit a setrit, zase se vdavas jednou za zivot (snad teda), tak bych to dala a citila se v tech satech skvele, 3100 je skvela cena!!! Odkud jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
8.3.13 15:21

@finduska Taky si myslím, že ten rozdíl v cenách už není tak strašný. I když Tě chápu, taky je mi líto každé koruny navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
8.3.13 19:18

Uzavřená skupina

Ahoj nevěsty, tak skupina už existuje - kdo chce vstoupit, stačí kliknout v horním menu na skupiny, pak uzavřené, najít „Svatba 2013“ a vstoupit. :kytka: Ještě musím zjistit, jestli nám tam admin přeleje tuhle diskuzi, nebo jak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.3.13 19:41

@mocca vstoupit nejde, asi budeš muset rozeslat pozvánky nebo tě mám zažádat o vstup do skupiny? Předpokládám tedy že jsi správce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
8.3.13 19:46

Ahoj holky, tak jsme šli jinam zkoušet šaty a líbili se mi jen jedny. Tak se rozhoduju mezi tyto a ty předešlé (princeznovské) z předešlé půjčovny. Cena je úplně stejná. Tady jsou ty dnešní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
8.3.13 21:21

Mě to skupinu vůbec nenašlo :(
Bunnies, za mě ty z té první pujčovny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
8.3.13 22:05
Ahoj, někomu to prošlo, některé žádosti už jsou schválené, tobě a findusce jsem poslala pozvánku, holky hlaste se, když vám to nepůjde, dle toho, co jsem psala, tak písněte. :kytka: Správce jsem automaticky, neb jsem skupinu založila, ale když se usnesete, že chcete, aby to dělal někdo jiný, tak to klidně přehodíme. :mavam:
@mamartina píše:
@mocca vstoupit nejde, asi budeš muset rozeslat pozvánky nebo tě mám zažádat o vstup do skupiny? Předpokládám tedy že jsi správce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129
14.3.13 07:57

Ja se mám vzdávat na konci mesice a mám uz hlavu jako pátrací balon :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10486
14.3.13 08:11

Ahoj pošlete mi prosím pozvánku do uzavřené diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný