Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2197
22.4.13 23:06

@Bavlí jojo, jak má člověk zamluvený termín, tak je to najednou takový opravdový :). Já už se blížím s plánováním ke konci, ale stále si to plně užívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
23.4.13 07:38

Holky co říkáte na tyto šaty? Já se chci znova vdávat!!!

• Citovat
  • Upravit
212
23.4.13 16:17
@eli196 píše:
@Bavlí jojo, jak má člověk zamluvený termín, tak je to najednou takový opravdový :). Já už se blížím s plánováním ke konci, ale stále si to plně užívám :)

Můžeš mi popsat tvou představu : jak, kde, a za kolik, jakou kytku budeš mít… atd. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
23.4.13 20:37

@Bavlí No jasně :lol:. Svatbu máme v Břevnoském klášteře v Praze a hostinu následně v jedné restauraci. Nakonec máme 60 hostů. Svatbu ladím do zeleno (jablíčková)-ivory-bíla, takže v té kombinaci bude i květina :-)(orchideje a růže). Jinak sama si dělám výzdobu, vyrábím různé věci atd., protože mě to moc baví :-). Svatbu plánuju už rok, právě proto, abych našla to co chci a za rozumnou cenu. Takže, pokud chceš s něčím poradit, jsem za tu dobu docela informovaná :-).
Teď když už máte termín, doporučuju se ohlídnout po místě hostiny, promyslet kolik lidí, začít shánět fotografa, popřípadě kameramana, hudbu… Ono se to nezdá, ale bývají zamluvěni docela dost dopředu. Stejně tak vižážistka. Výroba prstenů nám nakonec trvala 3 měsíce, tak bych se už taky podívala ;). Jinak ti doporučuji stránky www.beremese.cz, které jsou v tuto dobu mojí závislostí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.4.13 10:00
@eli196 píše:
@Bavlí No jasně :lol:. Svatbu máme v Břevnoském klášteře v Praze a hostinu následně v jedné restauraci. Nakonec máme 60 hostů. Svatbu ladím do zeleno (jablíčková)-ivory-bíla, takže v té kombinaci bude i květina :-)(orchideje a růže). Jinak sama si dělám výzdobu, vyrábím různé věci atd., protože mě to moc baví :-). Svatbu plánuju už rok, právě proto, abych našla to co chci a za rozumnou cenu. Takže, pokud chceš s něčím poradit, jsem za tu dobu docela informovaná :-).
Teď když už máte termín, doporučuju se ohlídnout po místě hostiny, promyslet kolik lidí, začít shánět fotografa, popřípadě kameramana, hudbu… Ono se to nezdá, ale bývají zamluvěni docela dost dopředu. Stejně tak vižážistka. Výroba prstenů nám nakonec trvala 3 měsíce, tak bych se už taky podívala ;). Jinak ti doporučuji stránky www.beremese.cz, které jsou v tuto dobu mojí závislostí :kytka:

ahoj, tak zatím mám zamluvenou fotografku, a hotel v Českém Krumlově na svatební noc - ten budu mít zadara přez známé :-)Hudbu - Můj snoubenec :hug: to zní divně :-) hraje v kapele takže má hodně známých a máme také jednu domluvenou - hrají úplně všechno co jím řekneme :-)
Mám dotaz : Jak si dělala oznámení? Někdo si jich nechá cca 5 zhotovit a pak si to nechá namnožit někde v tiskárně :think: :nevim:
Kytku máš krásnou :potlesk: :palec: já bych chtěla žluté růže s něčím bílým :-) a stoly taky žluto bílé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
24.4.13 10:03

@eli196 děkuju za stánku určitě se mrknu :-) :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
25.4.13 09:53

A tyto, škoda že když jsem se vdávala, neměla jsem ponětí o jméně Maggie Sottero

• Citovat
  • Upravit
2197
25.4.13 13:06

@Bavlí oznámení jsme objednávala na Fleru od jedné paní, která mi ho dělala ručně. Takže jsem prostě řekla kolik jich chci a jak. Ale jinak jsem koukala na jiné výroby oznámení a kdybych ho neobjednávala od té paní, tak bych všechny objednala od jednoho dodavatele. Asi jde o to jakou máš představu o oznámení. Jaký zvolíš papír, tvar atd. Asi kdyby to byl nějaký klasický papír a oznámení nebylo otevírací, tak určitě není problém ho nechat pak rozmnožit v tiskárně. Ale zase, pokud je oznámení jednoduché, tak je i levnější, tak proč se takhle komplikovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
25.4.13 13:07

@miparime jojo Maggie Sottero má nádherné šaty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
25.4.13 14:32
@eli196 píše:
@miparime jojo Maggie Sottero má nádherné šaty :-)

Taky od ní budeš mít? Akorát není moc salonu kde je mají :?

• Citovat
  • Upravit
2197
25.4.13 21:45

@miparime nakonec ne, vždycky jsem toužila po španělské krajce :-). Ale jedny Maggie Sottero byly horkými favoritkami, docela dost jsem jich zkoušela a musím říci, že tato značka má opravdu krásné a často pohodlné šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
25.4.13 21:46
@eli196 píše:
@miparime nakonec ne, vždycky jsem toužila po španělské krajce :-). Ale jedny Maggie Sottero byly horkými favoritkami, docela dost jsem jich zkoušela a musím říci, že tato značka má opravdu krásné a často pohodlné šaty.

No to tedy ano :)

• Citovat
  • Upravit
2197
25.4.13 21:46

Já jsem se vždycky těšila až si budu vybírat šaty, ale když ten okamžik nadešel, tak to bylo těžké, protože jsem si uvědomovala, že svatební si už nikdy vybírat nebudu :) a i když už mám vybráno, tak se pořád dívám a hrozně mě to baví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.4.13 21:43

Tak já jsem ta anonymka, co se vdala podruhé, už se můžu odtajnit :) a jdu ukázat kytičku

• Citovat
  • Upravit
2197
28.4.13 18:35
@sieta.m píše:
Tak já jsem ta anonymka, co se vdala podruhé, už se můžu odtajnit :) a jdu ukázat kytičku

krásné kaly, taky jsem o nich uvažovala, ale bílé by nebyly takové :roll:. Ale tohle je tedy nádherná barva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný