Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
21.2.13 10:04

@Bunnies to řízli, že by se jim to tam asi nevešlo. ale jsou krásné tak nesmutni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
21.2.13 10:14

@Bunnies Mně se to taky líbí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
21.2.13 10:20

@loola uvažovala jsem, ale obávám se že bych je měla šišatý.. jsem tele na ruční práce :lol:

@Bunnies náhodou, vypadají moc pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
21.2.13 10:22

Díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
21.2.13 10:40

@Bunnies Jéé, tohle oznámení se mi taky moc líbilo! Je veselý a není prvoplánově svatební :) A na tvojí fotce vypadá pěkně tak snad to nebude tak hrozné, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.2.13 11:13

@Bunnies to mě mrzí, že nejsi s oznámením tak spokojená. Pozvánka je standardní velikosti.
To meníčko je takto „seknuté“ protože je dlouhé a celé by se to tam nevešlo a vypadá to lépe než zmenšený obrázek. Ono to zavírací menu by bylo hezčí, když je toho tam tolik…
Ve mně budí krásnou jarní a letní náladu, ještě jak bude ve žlutých obálkách, tak to bude hezky veselé.

• Citovat
  • Upravit
91
21.2.13 11:21

Mě přítel požadal o ruku 26.12.2011:-)v letě jsme to odložili a ted mame 2týdenní holčičku, tak uvažujeme tento rok, ale začíname stavět, nevím jak to bude časově vychazet, jelikož bych se vdavala podruhé, líbilo by se mi to jen se svědky, max další 2lidi, takže přípravy by byly ok:-) Přitel by zase chtěl i sve rodiče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
21.2.13 12:15

Holky, ja porad resim to tetovani a vymyslela jsem ze bych mohla nechat prebarvit tetovani cernou henou v kombinaci barev na telo a treba i nalepit kaminek a bile trpitky. Tak aby puvodni tetovani bylo skryte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.2.13 15:16
Ahoj, k těm ubrouskům - myslím, že teď na velikonoce vytáhnou hezké barvičky. Pokud netrváte na holubicíh a zlatých kroužcích, nebo tak něco, tak určitě budou takové ty s květinami, nebo v hezkých jemných tónech - fialové, limetkové, žluté, růžové… :D
@marinka5 píše:
Ahoj ani vás nebdu dočítat to by bylo na půl dne :mrgreen:No tak my včera byli na úřadě dovyplnit pár papírů, dostali jsme na výběr asi ze 12ti písní k obřadu a já si teda nemůžu nic vybrat :nevim: navrhla nám, že bychom si mohli donést své ale neručí za to, že to půjde a tak, takže se musím rozhodnou, dále jsem objednala u hodné paní v květinářství myrtu tak snad bude, a už máme objednané i curkoví :dance: jediné co jsem včera nesehnala tak svatební ubrousky, teda sehnala, ale měli jen dva druhy a nějak nebylo z nic co vybrat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.2.13 15:22
Já myslím, že je to pěkné. Pozvánky ke stolu jsou vždycky malinké :-)
A hlavní je to napsané - každého zajímá, co bude dobrého a ne to, že je tam list nebo květinka :oops:
Máte to hezké - hlavně se mi líbí to oznámení, je fakt neotřelé. :palec:
@Bunnies píše:
Foto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
21.2.13 15:23
@romisek23 píše:
Mě přítel požadal o ruku 26.12.2011:-)v letě jsme to odložili a ted mame 2týdenní holčičku, tak uvažujeme tento rok, ale začíname stavět, nevím jak to bude časově vychazet, jelikož bych se vdavala podruhé, líbilo by se mi to jen se svědky, max další 2lidi, takže přípravy by byly ok:-) Přitel by zase chtěl i sve rodiče..

a me pozadal dva dny pred tebou(24.12.11) :mrgreen: :mrgreen:taky jsme to pak nestihli, tehotna jsem se vdavat nechtela.. a berem se letos ;) jeee 2tydenni holcickuu :srdce:..taky jsme to chteli jen se svedkami…ale nakonec to mame i s rodici a sourozenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
21.2.13 15:23

Holky, tak jsem domluvená s mistrem ČR na namalování hennou. Obkreslí mi jemně tu kytku a vybarví do bílé/světlé růžové s jemnými třpytkami, prostě tak aby to vypadalo jako světlá orchidej a aby se to hodilo na svatbu a když tak to protáheme trochu na lopatky :dance: :dance: No a po svatbě to projedeme ještě laserem a spravíme světlým tetováním. Já vím, že už s tím otravuju, ale je to pro mě důležitý. Nechci příbuzným na svatbě vysvětlovat co to tam mám. Takhle to bude vypadat, že to mám namalované schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.2.13 15:26
Vždyť s tím vůbec neotravuješ. Pro mě jsi zářný příklad toho, že tetování a radost či starost z něj je na celý život. Taky jsem mívala cuky, že si něchám někde něco namalovat nebo propíchnout, ale skončilo to jen u třetí dírky v uchu. :)
Jak to popisuješ, tak to bude na svatbu moooc hezký a originální. Dobře jsi to vymyslela. :palec:
@Bunnies píše:
Holky, tak jsem domluvená s mistrem ČR na namalování hennou. Obkreslí mi jemně tu kytku a vybarví do bílé/světlé růžové s jemnými třpytkami, prostě tak aby to vypadalo jako světlá orchidej a aby se to hodilo na svatbu a když tak to protáheme trochu na lopatky :dance: :dance: No a po svatbě to projedeme ještě laserem a spravíme světlým tetováním. Já vím, že už s tím otravuju, ale je to pro mě důležitý. Nechci příbuzným na svatbě vysvětlovat co to tam mám. Takhle to bude vypadat, že to mám namalované schválně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
21.2.13 15:58

@Bunnies to je dobře že jste našli řešení :)

já měla jet zítra na zkoušku líčení a asi to padá :( Nějak jsem pozapoměla napsat vizážistce kdy to vlastně tu svatbu máme a dnes mi kvůli tomu psala a nakonec tam už zrovna má dvě svatby :( Zatím čekám na odpověď jestli by třeba nezvládla i tři ale pochybuju, když potřebuju aby k nám přijela, ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
21.2.13 19:01

Holky, zamilovala jsem se do téhle čelenky. Nebude to překombinované- tato čelenka plus závoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný