Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak my teda budeme mít hlavně rodinu…s přítelem to nakonec dopadlo tak, že dostal kvóta a vybral si koho chce
a každej máme 2 nej kamarády a jejich doprovod..takže takový kompromis…u nás by si zas pozvat kamarády mohl jen přítel, protože já nejsem odsud a většinu kamarádů mám na druhé straně ČR a to nevím komu by se chtělo přes celou ČR a ještě shánět ubytování…
@smurfka tak velkou zahradu nemáme
ale určitě, kybychom moc chtěli tak by to šlo…
@finduska jo rodina to má taky podobně, ale těm zaplatím ubytování, 4 přespí u nás a my si pronajmem novomanželské apartmá ![]()
@catherine100 píše:
@smurfka tak velkou zahradu nemámeale určitě, kybychom moc chtěli tak by to šlo…
tchAN má zahradu jak krava..10 stanu se tam vleze..kdo chce romantiku tam ve stodole na seně ![]()
@smurfka na seně to neni romantika, ale blbost, pak má člověk osiny všude a kouše to
![]()
@catherine100 píše:
@smurfka na seně to neni romantika, ale blbost, pak má člověk osiny všude a kouše to![]()
![]()
opilému člověku to je jedno..hlavně jak je tam teplo a neprší
..ne tak příbuzné a starší osoby se vlezou do domu, ostatní mladší příbuzní a kamarádi spaní ve stanech..nebo samozřejmě mužou jet domu - jejich volba..na toto budou upozornění - že nebude penzion a tak, takže budou vědět do čeho jdou
@smurfka píše:
kdo chce romantiku tam ve stodole na seně
No a někdo z nich bude alergik a bude mít „nezapomenutnlý zážitek“
Holky, budete mít profi fotky ze svatby? Já koukám na jednu fotografku u nás a je moc šikovná. Akorát už je to moc korunek. ach jo. Alespoň by to chtělo nějaké rodinné fotky a dát vytisknout jako obraz na zeď.
@Bunnies píše:
Holky, budete mít profi fotky ze svatby? Já koukám na jednu fotografku u nás a je moc šikovná. Akorát už je to moc korunek. ach jo. Alespoň by to chtělo nějaké rodinné fotky a dát vytisknout jako obraz na zeď.
my budeme mít kamaráda..není to profík, ale má téměr profi foták a fotí strašně pěkně a i upravovat fotky umí - je to ajták:o)..pár penízků mu dáme ale určo ne tolik jako by nás stál fotograf..
@Bunnies já chtěla, ale když padl ten můj, jehož práci znám nechce se mi dávat velký prachy někomu s kým nemám zkušenosti ![]()
@Bunnies budem mít profi fotografku, chci mít pěkné kvalitní fotky.. ![]()
Rozpočet naštěstí jeste téhle měsíc marodim, takže v březnu dostanu celou nemocenskou(8000) za únor a za březen jde celá nemocenská bokem ovšem posralo se auto a zítra zjistíme kolik…to je jako naschval
no ja budu doufat že to víc nebude;-)
jinak mateřská vývar není, a výpověď mi vyprší koncem února, podávala jsem ji k prvnímu lednu, marodim od října a chtěli mi snížit po návratu plat..vzhledem k tomu, že pořád jsem na RD tak jsem se nastvala a skončí'a…
jinak taky nejsme prachaci, ale ja jsem megasetriva, nedelaa mi problém z mateřské jeste dat litra bokem a nakrmit rodinu ze zbytku…teda už dva měsíce máme finance spolecne takže je to drobet jinaci..
mám rozpočet celkem kolem 40000 a lidí 40.ale oběd nás vyjde jídlo 70kacek za menu(guláš a polévka) večer prase a talíře, nějakej dort, pár zakusku…a pití tvrdý si každej asi zaplatí, kromě toho co objedname my…oblek je zadara(v neděli jsme byli u dedy a vytasil se s luxudnim oblekem i s vestou, ta se mi líbí na focení, šaty snad do 3500,šaty na převlečení 300,oznámení 300 i s poštou těm dodaleka jsme poosilai minulý týden, prstynky 500 i s rytim, výzdoba stolu a aut tak do 1500,šperky pro mě vyrábí kamarádka tak do 500 i s korunkou, boty 250,obřad litr, věci pro děti do litra…kytky do tisíce, spodní prádlo jsem si kouppila včera za 200…vyvazky dvě ste…nu a pak počítám že celkové pití za celý den bez jídla tak těch 15000maximalne to je 400na osobu bez tvrdého to snad bude stačit ne to jje zhruba dvacet piv ci dvacet nealko na osobu