Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bunnies
Oznámení moc hezké ![]()
No my budeme určitě mít oznámení více než jen zvaným. Třeba do práce (teď jsem na MD) a ještě předchozí práce ho určitě budu dávat, ještě teď se za holkama občas stavím, ale na svatbu je nebudu zvát, přítel je taky v práci určitě rozdá. A pak asi taky vzdálenějším příbuzným ![]()
@smurfka píše:
jéé my asi taky..zatím se rozhoduju mezi 25.5 2013 a 1.6.2013..starosta je známý od tchána tak si mužem termín vzít kdy chceme bez rezervace..
to mate super!!!my to tak mame bo dcerka ma svatek ten den
a taky to mame na zahrade u tchanovcu..obrad je odpoledne apak to mame ve forme rautu ![]()
@apocalypsa píše:
to mate super!!!my to tak mame bo dcerka ma svatek ten dena taky to mame na zahrade u tchanovcu..obrad je odpoledne apak to mame ve forme rautu
taky tak…budeš mít svatební šaty, nebo jen nějaké letní, plesové, koktejky nebo jak? já zatím nevím co pořídit no..chci takové které si pak mužu vzít i jinam než na svatbu ![]()
Ahoj holky ![]()
V sobotu jsem byla na svatebním veletrhu posbírat trochu inspirace
dostala jsem slevový kupon na 1500,– do salonu kam jsem chtěla jít vybírat, což se bude hodit
pak jsem se nechala nalíčit, slečna byla tak skvělá, že jsme se rovnou domluvily na svatbu
a jako třešničku na dort jsem chtěla koupit lampiony, měli akci při koupi 10ks cenu 199,– ale že už neměli bílé tak jsem dostala ještě dva zdarma
takže se nám veletrh vydařil ![]()
taky jsem okukovala prstýnky a zjišťuju, že se žádný nehodí k mému zásnubnímu
tak snad najdem někde jinde něco jiného, jinak nevim. ještě se snažím ukecat chlapa na ocelové, že ušetříme ale on chce bílé zlato tak jsem zvědavá co vymyslíme ![]()
a poslední čím se pochlubím jsou malé vázičky z ikea za 9,– na stoly na hostinu
http://www.ikea.com/…ts/40113180/ do každé jeden tulipánek, to bude krása ![]()
@loola tééda, tys měla úspěch
…ty lampióny se mi taky moc líbí. Objevila jsem bílé ve tvaru srdce.
@smurfka hej ja mam saty z aukra za 700kc a jsou krasne!!!koukni tam byvaji tam obcas fakt pekne kousky-ja mam klasicke, svatebni… ![]()
@apocalypsa píše:
@smurfka hej ja mam saty z aukra za 700kc a jsou krasne!!!koukni tam byvaji tam obcas fakt pekne kousky-ja mam klasicke, svatebni…
já nevím a nebojíš se to koupit bez zkoušky
..já přes net kupuju maximálně trička ![]()
@smurfka píše:
já nevím a nebojíš se to koupit bez zkoušky![]()
..já přes net kupuju maximálně trička
toz uz se stalo
riskla jsem to kdyztak bych to prodalaa
jsou fakt krasne za ty prachy
@smurfka jestli chces bez do diskuze svatba leto2013 a zazadej-mame uzavrenou skupinku jsme tam zatim tri tak se muzes pridat k nam
,tady uz je to taky rozjete..
Holky a co všechno se zařizuje před svatbou - myslím uřední věci a taky co teda všechno zařizujete přímo na svatbu - máte nějaký seznam? ( pozvánky, dorty, jídlo, kytice, atd atd..)
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Máte někdo rozvedené rodiče? Jak jste to na svatbě řešily?:)