Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@catherine100 píše:
@apocalypsa tak my už v 11..chtěla jsem ve dvanáct ale to bylo zabranéa podle mě záleží jakou kytku chceš a odkud skama jsi, tady se určitě do tisícovky vlezu…
ahojik..chci jen nejakou jednoduchou fakt nic extra nepotrebuju jsem ze sev. moravy
a musi mit kytku i maminky???je to nezbytnost?
@apocalypsa no já budu mít kytku pro maminky, ale jen obyčejnou 1 kytku bez zdobení…asi tu kalu…
@apocalypsa U nás mít maminky kytku nebudou, jenom já a družička.
@luccess píše:
@apocalypsa U nás mít maminky kytku nebudou, jenom já a družička.
super-asi na to totiz taky kaslu
kdyby bylo na me tak bych ani ja mit kytku nemusela jako… ![]()
@luccess píše:
Tak jsme byli vybírat šaty pro dceru. Ona je baculatější, tak jsme museli vzít ty s rukávem, ty za krk ji tlačily přes břicho. A konečný výsledek s pelerínou.
@subsomi píše:
@luccess
Já bych k tomu dala světle fialovou
@Cosmic píše:
@luccess ja bych volila jen svetle fialovou bez vzoru… uz takhle je cerno-fialova kombinace dost ostra, tak bych do toho uz vzory nedavala..Holky, kdyz me povede k „oltari“ tata, tak logicky pritele mamka, ale co kdyz jeho mamka na svatbe nebude.. jak se to resi???
@catherine100 píše:
Tak přítel mi nakonec 60.tky schválil mě by se líbili nějaké takovéhle šaty
Kytky pro maminky budu dávat určitě, jen ještě nevím jestli i svědkyni, a družičku budu mít svoji dceru které bude rok a půl takže by ji nejpíš někde zahodila takže té dávat nebudu ![]()
@finduska vidis, fimo, tak to znam, jen jsem nevedela, ze to je fimo:D
Ja kyticky pocitam pro sebe - stejne chci malinkou… viz foto a maminkam + svedkyni nakou podobnou, ale malou, nebo proste do te barevne kombinace.. aby neco drzely:D
No dcera bude družička a ona kytičku chce, tak ji mít bude. Pak moje mamka bude maminka nevěsty a svědkyně v jednom, takže tam je to vyřešené a maminka ženicha je na vozíčku a ani nevíme jestli opravdu dění kolem sebe vnímá, takže tam nevím. Na jednu stranu je blbé nedat, ale ona ji nebude moct ani držet (neovládá své ruce)
. Jedině ji dát budoucímu tchánovi, aby ji alespoň symbolicky dostala.
@Bunnies
Tak budoucí tchýni můřeš nechat udělat květinovou dekoraci na krk např. tady je to na druhém obrázku http://www.kvetinyproradost.cz/…vy-komplet-6 viděla jsem to na tom svatebním veletrhu a bylo to docela hezké a dá se to udělat tak, aby kytka nevěsty družiček a ten šperk byly sladěné
@apocalypsa píše:
ahojj u nas to bude ddooosssstt podobneeejinak holki ahojik
svatbu mame 1.6. muzu se k vam prifarit??
jéé my asi taky..zatím se rozhoduju mezi 25.5 2013 a 1.6.2013
..starosta je známý od tchána tak si mužem termín vzít kdy chceme bez rezervace..