Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bunnies pěkné ![]()
já taky dám oznámení jen těm co zvu ke stolu, jelikož ne všichni vědí, že tam bývá i pozvání ke stolu a jak některé znám brali by to automaticky a ze 40ti lidí by bylo 100 ![]()
My to mame taky tak, ze koho zveme na svatbu, ten ja zvan i na raut, dostane pozvanku na svatbu plus info dopis, kde bude pozvanka ke stolu a dalsi info:D
Vzhledem k tomu, ze to mame daleko.. asi 70 km od nas.. pro lidi z moji strany kolem 80km, z pritelovo strany tak 100 km, tak se neceka, ze nekdo pojede jen na 20minutovy obrad.. proto mame trochu vic lidi a rozhodli jsme se to udelat formou rautu hned po obradu.. holky ja padim na vylet ke kamosce, tak toho moc nenakecejte:D at to zvladam docist! Krasny den!
@Cosmic já taky původně taky chtěla udělat raut, ale obřad poslední dělají ve 12:30 (my máme ve 12:00) a tam se samo nabízí, že je lepší oběd. Mít to později, tak taky volím raut. Hlavně zámecká restaurace je malá, takže je lepší sedět u stolu. Jejich menu se mi líbí a tak to bylo jasný ![]()
@Bunnies hezké
když dáváte jen oznámení lidem který jsou na i na hostinu tak proč né? je to pěkné ![]()
My budem dávat oznamko i lidem, který na svatbu nezvem, takže bez pozvánky ke stolu a budu doufat že to pochopí že je to jen oznámení ![]()
Já jsem si delala oboji sama, postahovala jsem y nwtu dva obrazky a upravila a vymyslela texty(krome tech, kde mam uvedene autory.. tady posilam, delala sjem to tri dny po nocich, a tak omluvte na oznameni chyby, delala jsem to v programu, ktery kdyz to ulozim, uz me znovu nepusti na upravu, takze vzdy musela znova od zacatku…a nemuzu najit ten bezchybny, ten jsem posilala na vyvolani a ma pocit, ze jsem pak smazala to obracene, bezchybny smazla chybny nechala..
@Bunnies píše:
Ahoj holky, tak jsem si vymyslela text pozvánky a je v tom i rovnou pozvání ke stolu-S radostí vám chceme povědět, že naší lásku chceme stvrdit hned.
Budeme už celá rodina
až odbije naše hodina.
Pojďte to s námi oslavit
a ke svatebnímu stolu se posadit.
@Bunnies píše:
Nebo to můžu rozdělit…na oznámení ten text až do - až odbije naše hodina a pak k tomu přiložit pozvánku ke stolu s textem Pojďte to s námi oslavit a ke svatebnímu stolu se posadit.
@mocca děkuji
![]()
finální podoba:
Oznámení:
S radostí Vám teď povíme,
kde naší lásku stvrdíme.
Až odbije naše hodina,
budeme už celá rodina.
Pozvánka ke stolu:
první strana-
Pojďte to s námi oslavit
a ke svatebnímu stolu se posadit.
druhá strana pozvánky ke stolu (přítel na tom trvá
):
menším písmem:
PS:
Svatebčané naší milí, dovolte nám prosbičku,
raději než věcné dary, naplňte nám kasičku.
Mnohokrát Vám děkujeme za každičký halíř,
stokrát lepší než nést domů stodesatý talíř.
@Bunnies píše:
@mocca děkuji![]()
PS:
Svatebčané naší milí, dovolte nám prosbičku,
raději než věcné dary, naplňte nám kasičku.
Mnohokrát Vám děkujeme za každičký halíř,
stokrát lepší než nést domů stodesatý talíř.
Krásný, i ta báseň ohledně peněz je krásná, ja bych to nedala, ale je to super a vtipny
@mamartina to víš, že nevadí
…už jsem odeslala objednávku na oznámení, pozvánky a menu…hurá, alespoň něco mám.
Já mám objednané kytky.
Nakonec to bude kombinace bilo-fialová a tulipány-frezie.