Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
467
16.2.13 13:11

Tak jsme byli vybírat šaty pro dceru. Ona je baculatější, tak jsme museli vzít ty s rukávem, ty za krk ji tlačily přes břicho. A konečný výsledek s pelerínou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
16.2.13 14:00

@luccess je jak andílek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.2.13 14:15

@Bunnies Myslíš? Doma mi řekli, že v těch co jsme vybrali vypadá blbě. :( Jenže ona má ten pupek, kdyby jsme vzaly jiné, tak by to sice zapla, ale nemohla by si sednout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
16.2.13 14:18

Ty za krk se mi libi vic, ale tz druhe jsou take krasne a moc krasne :hug:

• Citovat
  • Upravit
467
16.2.13 14:20

@finduska Máš pravdu, byly hezčí, ale ona tam sama řekla, že by si prý nemohla dát ani ten řízek, protože by to prasklo. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
16.2.13 14:24

@finduska ty za krkem jsou hezčí, ale hlavní je aby se cítila dobře a nestresovala, se že jí tlačí šaty a nemůže ani jíst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
16.2.13 14:25

No holky, ja taky cucim, co vsechno je, a neznala jsem:D vyvazky to bylo pro me cizi slovo jeste pred peti dny, nez tady o tom zacal nekdo psat:D

Ted koukam na fleru a libi se mi tam jeden vyvazek za 4,90 a nevim, kolik k tomu muze stat kus zeleny myrty??? to se jako kupuje vcelku nebo uz kousicky? :D

Jinak @luccess za krk se mi taky libi vic, ale k cemu by byly, kdyby nemohla sedet, tak hlavne ji musi byt pohodlny!

@finduska a palky jsou to neskutecny, mam pocit, jak se rekne „svatebni“ ze platis 100% prirazku.. svatebni kytka zacina na tisicovce??? takze jedna ruze bude za litr, kdyz bude svatebni??? pujcovne satu, to je taky kapitola.. prstynky, chce to obejit vic, ja chci bile zlato a koukala jsem v centru a chteji skoro 12 tisic! A pak jsem se ptala jinde, v mensich zlatnictvich a udelaji mi ho kolem 6ti tisic. Pritel prstynek mit nebude.. res. bude mit obyc. nebude ho nosit, ma velky kloub po operaci, tak ma mega prsten..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.2.13 14:39

@Cosmic Já beru vývazky jen ty stužky s perličkou a myrtu dávat nebudu. Kde se kupuje, to netuším. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
16.2.13 16:07

Prsteny budeme mit chirurgickou ocel za pakatel, kytku za litr rozhdone mit nebudu, i kdyybch si ji emla natrhat na poli :cert: je to fakt prijdu kouknu na kytku chci ji pro babicku k svatku 200, no a tu samou jeste jednou-tuc chi na svatbu-je fakt na svatbu -1200 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7899
16.2.13 16:23

@luccess mě se taky líbí více ty za krk ale jak už bylo řečeno, přednejší je aby se v nich malá cítila dobře :) s tou pelerínou je jako andílek :)

my asi taky nakonec budeme mít prstýnky s oceli, chtěla jsem bílé zlato ale ty prachy a hlavně chlap ho moc nosit nebude.

Kytku nevím za kolik budu mít ale já mám tetu květinářku, má vlastní obchůdek tak mi to vše udělá za nákupku, i organzu mi sežene levnějc :)

@Cosmic jeden prsten za šestku? já když nejdřív myslela že půjdem do zlata, vybrala bych si u této firmy http://www.prstenyzabka.cz/ Jsou to výrobci takže ty ceny jsou mnohem lepší, určitě ti udělají jen jeden po domluvě nebo pro chlapa stříbrnou verzi, pošlou ti na zálohu zkoušecí kroužky a tvůj vybraný prsten ve stříbře.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
16.2.13 17:16

8o 8o 8o 8o 8o to si budu muset sama zbdobit místo hostiny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
16.2.13 17:21

Ja na zabku koukala a prijde mi, ze ty, co se mi libi jsou tak 16 - 20 tis. za par.. tzn. jeden pocitam ze tak 8-10 tis. tak mi cena s briliantem, kdyz mi ho vyrobi za 6 tis. prijde ok.. co jsem uz koukala a psala dotazy asi na milion nadrazi.. chci byle zlato mat.. s ryhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
16.2.13 17:23

Tak drahý muj chce uplně jinej dort.. a to tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.2.13 17:35

Tak jsme dnes byli na svatebním veletrhu (tady v Ostravě) a docel amě tam zaujal salón http://www.paulastyle.cz/ oni mají svoje šaty a taky šijou na míru za cenu 6-8tis. to je to samé co půjčení, ale budu je mít šité na míru a zůstanou mi. Navíc mi udělají třeba i mix více šatu, kdyby se mi líbil vršek jedněch šatů, ale sukně jiných, nebo taky v jiné barvě. Takže o nich nážně uvažuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.2.13 17:36

@bambulinek
zrovna takový dort by se mlíbil mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...