Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6842
14.2.13 16:23

My taky asi nebudeme řašit výslužky :nevim: ale nějaké hry asi jo, ale únos nevěsty určitě ne, to bych se ani unést nenechala.
My chceme svatbu s ubytováním, jen ještě nevíme kde, pokdu máte tipy někde v Moravskoslezském kraji tak sem s nimi, hotel nebo penzion, ale za rozumnou cenu na noc. Chceme obřad i hostinu na místě, obřad možná venku (ale to se ještě uvidí, přece jen v dubnu nemusí být ještě dost teplo :nevim: ale někomu leje i v červenci) a pak zábavu až do noci a tak ať nemusí nikdo brzo odjíždět a děti a „společensky unavení“ mohou jít spát hned tam a ráno se pak všichni ještě sejdou na snídani a aspoň se mohou rozloučit a pamatovat si to ;)
S tím ubytováním to sice bude trošku dražší, ale zase nebudeme řešit řidiče ani taxíky, co by lidi průběžně odváželi (to taky dost stojí :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
14.2.13 16:30

Jo a holky potřebuju radu. Co byste dělaly na mém místě.
Jeden náš kamarád může oddávat (normálně oddává ve svém městě, cca 120km od nás), může oddávat kdekoliv? Požádaly byste ho, aby vás oddal?
Napadá mě, že to může být zajímavější, když nás zná a mluvil by nám na tělo, než aby tam plkal, někdo z radnice, koho neznáme, kdo nezná nás a budou to obecné kecy co říká všem…
Na to jestli může oddávat kdekoliv se ho nechci ptát, ať teďf neřeknu, že chceme jeho a pak si to třeba rozmyslíme :nevim: přítel ho zná, ale velcí kamarádi nejsou. A taky nevím, když ho pozveme, kdyby byl host i oddávající zároven jestli to není divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.2.13 16:33

@subsomi mě se to nezdá blbý, naopak…Mě by se líbilo. kdyby nás oddal někdo kdo nás zná. Ale to zvažte samy, jaký máte k němu vztah a jestli je to možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.2.13 16:36

@subsomi já nevím jestli to jde, protože já mám známých víc a nakonec jsem vybírala toho, kdo je starostou daného města, protože si nejsem jistá, jestli může oddávat jindenež ve svém okrsku :nevim: nejlépe zavolat na matriku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
14.2.13 17:27

Ahoj.. no únos nebude to ani náhodou… talíř asi jo to nevim ale ten mi nevadí a hry - já nic vymýšlet nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a bude DJ… no jinak teda od tamtoho dortu jsem upustila a vybrala 2 a teď rozhodnout kterej z nich.. pro 20 lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.2.13 17:33

@bambulinek mě se líbí víc ten druhý až na ty podivné lístky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.2.13 17:33

@bambulinek druhej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
14.2.13 17:35

@catherine100 @Bunnies ten druhý má i živé kvítí :mrgreen: ten první je celej marcipán..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 17:37
S tím dortem to není špatný nápad a klidně jim tam přidej i koláčky, nebo to ostatní, pokud zbyde. Pro babičky bych si pro strýčka příhodu připravila papír. krabičku a pak jim to tam dala, ty to ocení. :mrgreen:
My výslužky dělali a ještě takové ty i předem. Vdávala jsem se v Jižních Čechách a tam se to nosí. Když jdeš zvát rodinu a přátele na svatbu - neseš jim oznámení, tak dáváš balíček s koláčky, to samé rozneseš po dědině sousedům a po svatbě se dává balíček s kusem dortu a zase koláčky, ještě nazdobená. :roll: Myslela jsem, že mě klepne, ale zase mi pekla ségra a tak, tak to nebylo tak hrozný. Navíc tchýně byla udivená, že to neznám. Bylo docela vtipný představit si, jak doma v Praze obíhám panelák a zvoním na partaje…brý den, se budu vdávat, tady máte něco sladkého. :mrgreen: :zed:
@mamartina píše:
@petivka nutnost to určitě není, přijde mi ujetý objednávat zákusky navíc jen aby bylo na výslužky.. nevím ale co na to babičky :think: no případně jim zabalím zbytek dortu do alobalu a bude :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 17:41
Zavolej na matriku, rezervuj termín a ostatní stačí až pár týdnů před svatbou. Pokud chceš takto jednoduchou svatbu, neměl by to být problém. :kytka:
@Artik píše:
Ahoj holky.Snad me nevezmete klackem, ze vam sem lezu. Celou diskusi asi nestavim precist, tak bych se jen chtěla na nebo zeptat. Chceme se vzít v létě, tak červenec nebo nejdéle srpen jenže nevím, co kde se musí zařídit myslím tím něco na matrice a tak podobně. Take docela zírám, že máte všechny dlouhou dopředu už termín. My tef těšíme top, že buď březen nebo začátek dubna budu rodit, takže ted nic nezaridim, musím pořád jen ležet. dá se top pak stihnout? jak moc dopředu musíme mít termín, chcem malou svatbu, oddat na obecním úřadě. Teda pokud to u nás dělají, je to vesnice.tak musím zjistit, pokud ne, bude to ve vedlejším městě. zajímalo jak to chodí ve městě a ns vesnici s třemi termíny? Omlouvám se za překlepy, pisu z mobilu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 17:42
Jo, jo, neskutečná pitomina, která zkazí nebo minimálně zbrzdí zábavu na každé svatbě. :poblion:
@catherine100 píše:
@mamartina no já hlavně musím zakázat únos nevěsty, to mi přijde trapný…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 17:44
A co cukrářce ukázat fotku oznámení a zopakovat na dortu tu mašli? To by se mi líbilo… :pankac:
@mamartina píše:
Potřebuju do příštího týdne vymyslet ten dort a pořád nevím nevím.. chtěla bych tam nějak ty puntíky ale dort bílej aby to nebylo moc přeplácaný co říkáte na tyto dorty? jo akorát ty puntíky fialkové :) a slunečnice si taky odmyslete :lol:pořád mám pocit že nemůžu najít to pravé :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 17:48
Ahoj, divný to není. Jen co si pamatuju, tak za oddání kdekoliv mimo daná místa se připlácí. Tzn. i pokud to budeš chtít mít doma na zahradě, na louce…atd. Zeptala bych se na matrice, kolik se platí a jestli je možné požádat oddávajícího z jiného města.
@subsomi píše:
Jo a holky potřebuju radu. Co byste dělaly na mém místě.
Jeden náš kamarád může oddávat (normálně oddává ve svém městě, cca 120km od nás), může oddávat kdekoliv? Požádaly byste ho, aby vás oddal?
Napadá mě, že to může být zajímavější, když nás zná a mluvil by nám na tělo, než aby tam plkal, někdo z radnice, koho neznáme, kdo nezná nás a budou to obecné kecy co říká všem…
Na to jestli může oddávat kdekoliv se ho nechci ptát, ať teďf neřeknu, že chceme jeho a pak si to třeba rozmyslíme :nevim: přítel ho zná, ale velcí kamarádi nejsou. A taky nevím, když ho pozveme, kdyby byl host i oddávající zároven jestli to není divné :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.2.13 17:48

Holky, tak jsem prozatim zarezervovala ty princeznovské šaty a mám z toho smíšené pocity…škoda, že nejsem štíhlejší :mrgreen:…ale půjdu pak zkusit další…jen jsem chtěla mít jistotu, abych vůbec nějaké měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 17:50
Taky bych řekla ten druhý, už proto, že je to na dvacet lidí dost velké…
@catherine100 píše:
@bambulinek mě se líbí víc ten druhý až na ty podivné lístky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný