Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No já mám suchou pleť s komedony(beďary)…šílená kombinace…musím mazat, jinak se loupu, ale zároveň to tam mám zanesený. Já když vidím komedon, tak mám potřebu hned mačkat..což bych fakt neměla. Ale bambucké máslo mám ráda.
Na suchou pokožku na hlavičce i tělíčko máme excipial lipolotio ![]()
takže dnes jsem byla objednat dceři dort a rovnou se informovala na ty minidortíky svatební… musela bych si koupit ten podstavec který stojí nejmíň 3500,–
a pak už mi bylo jasný že je konec
paní je ani nedělala ale říkala že její známá v Praze to dělala a stálo okolo 8000,– že je to prej hrozně pracné ![]()
jinak mi říkala že objednat dorty co nejdříve takže příští týden až tam pojedem rovnou objednáme svatební jen teda musím vybrat jaký.. a k tomu necháme udělat dva menší jakože za rodiče, prý se to tak dělává a vypadá to i na stole hezky, tak to taky dáme
cenově od 2000,–
@mocca no já na to netrpím, ale vím že bráchovi pomáhá tea tree oil, vždycky si to tím večer namázne a má do rána klid
@mamartina uff uff to jsou částky ![]()
@Bunnies píše:
To jo 8000,– je už moc…jedině pokud bych vyhrála sportku.
Dosrt za 3500 je levnej?
delate si srandu? nedam za nej vic jak litr a to si jeste rozmyslim
-socka no..
Holky tohle jsou saty od mile pani z beremka-nemohla bych je tedy vyzkouset, ale velikostne tak nejak odpovidaji, je to sice uplne jina sukne, nez bych chtela, ale vypadaji hezky na pani
co ymslite
No já teda budu mít dort určitě do 2000, ne-li míň, ale tak jinej kraj, jiný ceny že…
@finduska píše:
Dosrt za 3500 je levnej?delate si srandu? nedam za nej vic jak litr a to si jeste rozmyslim
![]()
![]()
-socka no..
Holky tohle jsou saty od mile pani z beremka-nemohla bych je tedy vyzkouset, ale velikostne tak nejak odpovidaji, je to sice uplne jina sukne, nez bych chtela, ale vypadaji hezky na panico ymslite
krásný… moc hezký.. no tak jo je drahej oni vcelku počítaj tak nějak všude kolem cca 300-350 za kilo ale jestli chci 3 patra tak to je hned..
Proto chci kremovej nepotahovanej, a nejlepe si to upect doma:-D
Holky jen ten podstavec na dort stojí od 3500,– pak ty dortíky na to okolo 8000,– takže je to mega mazec ![]()
nám paní řekla že má dorty svatební od 2000,– ale ona dělá domácí na zakázku není to s cukrárny a má je opravdu vynikající ![]()
@finduska píše:
Holky a neni ta sukne moc nacancana?
není… je tak akorát… teda aspoň za mě.. mě se líbí
![]()