Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@finduska píše:
Kurna drat ty minidorty jsoun bozi, ale my z hlediska usetreni budeme volit dokonce dort nepotahovany, klasicky kremovy s ruzickama… a postavickama.Jinak moc prosim o nazor http://www.satickynamiru.cz/index.php?…
Ty jsou bomba!!!
@finduska šatičky jsou super, a ta cena je bombácká, jestli víš že ti sednou tak jdi do nich ![]()
@finduska krásné jen pod ně musíš počítat ješte s velkou spodničkou aby vynikly a ta není nejlepvnější, ale jsou fakt nádherné
No jak tak koukam na ty miry nejmensi velikosti tak predpokladam ze ty velikost jsou maximalni napnuti-tedy kdyz je tam pas 66cm-tak predpokladam, ze utahnutim bych mohla docilit 60cm… ne? to same pres prsa, nebo je tam uvedena nejmensi mira, to asi ne ne? kdyz vetsi cislo ma treba jen o tri cm navic… prinejhorsim bych ej enchala usit na miru-priplatila bych 500,ale zase jestli za pujceni dat 3500 a nebo koupit a pak kdyztak prodat..chtela bych je mit na sobe cely vecer, u pujcenych by to enslo-mela bych strach, ze me nekdo polije apod…
No po prvotnim nadseni, me ale chyta amok pri cteni podminek prodeje
Jako co toto je, neni mozne je vratit, pokud by nesedeli, nebo by ve skutecnosti vypadaly jinak.. ja ymslela, ze anrok na 14 dni ma kazdý ![]()
@finduska Šaty vypadají hezky, pokud chceš bez ramínek a tolik zdobené.
Na dobré postavě budou super ![]()
Já budu mít určitě něco s širšíma ramínkama a celkově jen maličko zdobené, mi se líbí úplně čisté sukně a jen něco málo zdobení na vršku.
@finduska hlavně je divnej nárok kdyby vypadaly jinak, to mi přijde jakože jsou třeba zničené, natržené nebo zašlé zažloutlé cokoliv co prodávající nepřizná a pro jistotu napíše do podmínek že je nesmíš vrátit, to bych se asi bála ![]()
@finduska
Nárok 14 dnů vrátit je vždy, pokud nemáš možnost si zboží „ošahat“ před koupí.
Tzn. při koupi po internetu z katalogu a podobně. A téhle zákonné povinosti se nezbaví tím, že si něco napíšou do obchodních podmínek. Kdyby ses s nima soudila, tak bys to vyhrála.
Asi to zkoušejí a asi jim to u většiny kupujících projde, ale legální to není.
No spis tam jde o to, ze pise- ze jsou site v cizine, rucne, proton se pry muze lisit drobet i strih, barva latky, pry na modelce jsou pouze vzorove a kazdy pocitac ma jine rozliseni atd…no enka me to zmatlo, kdyz enni moznost yvzkouset predem, ze i ve velikosti se muze cm sem a cm tam.-…nu radost em presla:-D ![]()
Jeho osobu)
NENÍ MOŽNÉ, pokud jde o šití šatů podle Vašeho přání nebo pro Vaši osobu (tzn. na míru), nebo pokud jde o šaty (zboží) na OBJEDNÁVKU, a to i ve standartních velikostech.
Všechny šaty na objednaní jsou šité dle velikosti Vámi zadané, není tedy možné vrácení!!
pisou tam i ve standartnich velikostech.. jeste pochopim na miru, i kdyz i tam muyou udelat oni chybui..
@finduska na tyhle saty jsem koukala na aukru, maji je tam uz delsi dobu, jsou krasny, na fotce, jenze na fotce to fakt vypada jinak, uprimne, urcite bude rozdil v satech na koupi za 3500 a v pujcovne za pujceni 8 tis. treba.. takze bych si dala bacha, pro ukazku vam ukazu ty moje saty, jak vypadaji na obrazku a na me…
juknete a porovnejte, ja bych je na prvni pohled vubec nepoznala… takze kazdymu sedi jinak, ja bych do satu na miru sla pouze tehdy, kdybych si vyzkousela nekde presne typ, cislo a pak bych si je nechala udelat, takhle bych se bala..
ale zase na druhou stranu, risk je zisk a ta cena neni az tak strasna, clovek prijde o vic.. ale kdyz to vidim, tak ja jsem takova k tomuhle skepticka, to by si kazdej kupoval na aukru a ebayi a nikdo nevyuzival pujcoven…
jo a ty moje saty jsou zde: c. 41 zde
http://www.svatebnidumzbraslav.cz/…vatebni-saty#saty
a fotku jsem sem davala, jasne, kdyz se pak clovek podiva, tak je pozna.. ale chci tim rict, ze fotky fakt nejsou vse..
@Bunnies píše:
Mě napadá jen OP, zdravot. průkazka, bankovní účet, u doktrora…
Kurna drat ty minidorty jsoun bozi, ale my z hlediska usetreni budeme volit dokonce dort nepotahovany, klasicky kremovy s ruzickama… a postavickama.
Jinak moc prosim o nazor http://www.satickynamiru.cz/index.php?…