Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
14.2.13 14:58

@mamartina no já hlavně musím zakázat únos nevěsty, to mi přijde trapný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.2.13 15:08

Ahoj holky.Snad me nevezmete klackem, ze vam sem lezu. Celou diskusi asi nestavim precist, tak bych se jen chtěla na nebo zeptat. Chceme se vzít v létě, tak červenec nebo nejdéle srpen jenže nevím, co kde se musí zařídit myslím tím něco na matrice a tak podobně. Take docela zírám, že máte všechny dlouhou dopředu už termín. My tef těšíme top, že buď březen nebo začátek dubna budu rodit, takže ted nic nezaridim, musím pořád jen ležet. dá se top pak stihnout? jak moc dopředu musíme mít termín, chcem malou svatbu, oddat na obecním úřadě. Teda pokud to u nás dělají, je to vesnice.tak musím zjistit, pokud ne, bude to ve vedlejším městě. zajímalo jak to chodí ve městě a ns vesnici s třemi termíny? Omlouvám se za překlepy, pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.2.13 15:13

@Artik to záleží z jak velkého města/ obce jsi, jás i šla datum zařídit už v lednu a i tak už na to datum jedna svatba byla a zrovna ve 12 :? tak jsme to museli nechat na 11:00
ale podle mě stačí když si to zarezervuješ telefonicky a pak až měsíc před svatbou tam zanesete doklady a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.2.13 15:14
@catherine100 píše:
@mamartina no já hlavně musím zakázat únos nevěsty, to mi přijde trapný…

jo na to jsem zapoměla to je taky debilní tradice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.2.13 15:19

@Artik no určitě se informuj na matrice kde se chcete brát jak moc mají zamluvené termíny ale takhle v sezoně to chce většinou řešit brzy.. My to budem mít taky na MU v malém městě a zadávali si termín už na podzim ale byli jsme jedni z prvních..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
14.2.13 15:21

Unos taky nechci a myslim, ze kdyz ho nekdo chce delat, mel by se dopredu zeptat, jestli po tom nevesta touzi, zazila jsem jeden unos a to bylo na palici, nevesta se zenichem asi 3h v cudu,.. fakt super..

Jo a hry.. kdyztak naky normalni, tohle me pobavilO:DDD

*Hra na dědu Mráze: Jeden člověk je vybrán za dědu Mráze. Ostatní si lehnou na zem a děda Mráz jim běhá po zádech.

Hra na horníky a uhlí: Soutěžící se rozdělí na dvě skupiny – uhlí a horníci. Nejdříve horníci koupou uhlí a potom se uhlí přemění v důlní plyn a začne dusit horníky.

Na vodní mlýn: Jeden z hráčů je vodní mlýn. Druhý se postaví nad něj a lije mu vodu na lopatky.*…

ale bala bych se, ze mi manzel nepozna moji nohu a tak.. a jeste bych to obrecela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
14.2.13 15:27

Mě se ty hry na svatbě líbí, byli jsme loni na dvou, na jedné byl program a soutěže a my se u toho skvěle bavili. Na druhé nebylo nic a přišlo mi, že tam zábava občas trochu vázla…
Ale to je každého věc :pankac: tak jako se někomu líbí růžová a někomu černá barva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.2.13 15:28

Potřebuju do příštího týdne vymyslet ten dort a pořád nevím nevím.. chtěla bych tam nějak ty puntíky ale dort bílej aby to nebylo moc přeplácaný co říkáte na tyto dorty? jo akorát ty puntíky fialkové :) a slunečnice si taky odmyslete :lol:

pořád mám pocit že nemůžu najít to pravé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
14.2.13 15:57

@mamartina děkuju ti, zítra to obvolám a uvidím co mi řeknou, doufám že to bude v poho a termín nebude problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.2.13 16:07

Ty jo holky nestíhám…spala jsem s prckama.

mocca- nepíchali, nemá tam hnis, takže to není tak akutní. Kapeme kapky do nosu, do uší a střídáme paralen s nurofenem. Dračice vypadá lépe, hraje si s bráškou.

jinak výslužku taky nepalnuju. Ani nevim jaké zvyky jsou…Pamatuju si jen rozbíjení talířů, což plánujeme. Já chci najít nějaké vtipné oznámení, klasiku nechci. Musím se podívat po netu. Já chtěla tento měsíc koupit snubáky, ale mám dost jiných plateb, tak to musím odložit :?

Jinak nám budoucí tchán pomůže s hostinou, takže budeme platit i alko a tvrdý. Je strašně hodnej, dost často nám pomáhá :hug:

Artík, myslím, že to pak stihnout dá, ale budeš mít malé miminka dvojčata a tak popros někoho aby ti pomohl, je to dost lítačka. Já termín nahlásila jako první na matrice letos. Bereme se na zámku a už teď jsou dost plné jiné termíny. Takže alespoň ty telefonické věci si začni vyřizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.2.13 16:08

@mamartina víc s emi líbí ten první, a le je tam toho trochu moc…

no hry, kdyby to byla moje rodina, vím, že se zabaví i bez her, nemám ráda „umělou“ zábavu…ale přítelova rodina je na takové věci zvyklá, tak to nechám na svědcích jestli něco vymyslí nebo ne, já se na tom podílet nechci a to stahovaní podvazku mi přijde ponižující, nechápu proč by měl na mé svatbě očuchávat ženich jiný baby :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.2.13 16:13

@mamartina ten první je lepší, zdobnější…Ten druhý není moc zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.2.13 16:15

My se teda asi budeme brát v létě..termín nemáme, bude to na baráku od tchána - na zahradě - a starosta nás tam i oddá..prsteny - chirurgická ocel, oblek chlap má, já nakoupím jen nějaké bílé šaty, které mužu pak nosit i normálně. Kytice budu mít kopretiny - ty mám nejradši. Obličej a hlavu mi udělá moje kámoška kadeřnice ( jako svatební dar ), jinak bude jen obřat a pak volná zábava, s tím že se bude dělat prase, bude bečka, slivka a tak..žádný spešl oběd nebude, a dort asi taky ne..prostě garden párty. :nevim:
jinak jsme hudební rodiny, tak i hudbu si zajístíme sami..kytara, basa, flétna a housle jsou k dispozici

• Citovat
  • Upravit
1987
14.2.13 16:17

Hry určitě ne…nějak mě to neláká…naše rodiny ani na to nejsou. Nehodí se to k našim rodinám. Tam to bude spíš o posazení a pokecání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.2.13 16:20

Mě se právě taky víc líbí ten první, že je tam ten puntík jen jemně ale zas je takovej právě trošku přeplácanej i když to už bych se třeba s paní domluvila aby to vymyslela jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný