Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6095
15.2.13 15:07

@finduska par preklepu tam mas, tak to pak sem hod na cenzuru, a jinak bych tam dala „jezkovi voci, voni se berou“ kdyz mas „voci“ dala bych „voni“.. taky jsem o tomto typu oznameni uvazovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
15.2.13 17:28

Holky, jaké svatební zvyky budete mít…dost z nich je okolo hojného potomstva a to už myslím máme pro začátek prozatím dost, i když ještě jedno bychom do budoucna chtěli :D…My zatím jen pojídání z jednoho talíře polévku, rozbíjení talířů, přichystám mu láhev a sekeru a pro mě koště a chci aby mě vzal přes práh (jestli mě unese :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
15.2.13 17:30

Holky a ty vývazky, to se dává i když je malá svatba jenom na radnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
15.2.13 18:01

Cosmi-jak na cenzuru 8o ja uz je mam odeslane a skoro dorozdane :P :P :P vzdyt to pisu, ze jsem z compu musela omylem pak vymazat to zdrave bezchybne a nechala jsem to puvodni s preklepy v pocitaci, ale vytiskle a rozdane mam bez chyb:-d

• Citovat
  • Upravit
6095
15.2.13 18:10

@finduska tak to jo, jsem to nak prehlidla:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
15.2.13 18:56

Kytky, která dělá paní v kralupech

omlouvám se nejde mi vložit foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
15.2.13 19:18

Dobrý:-D

• Citovat
  • Upravit
7899
15.2.13 19:28

@Bunnies rozbytí talíře, přenesení přes práh, krmení se navzájem polévky ( děravou lžíci nechci ) první tanec.. to je asi všechno :think: já to moc nemusím ale tak ať má rodinka radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.2.13 19:31
@luccess píše:
Holky a ty vývazky, to se dává i když je malá svatba jenom na radnici?

můžeš a nemusíš to je na tobě.. já co jsem byla na svatbách tak vždy byla jen myrta s jednou malou bílou mašličkou. Ty vývazky jsou takové zdobenější a nemusí u toho být myrta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
15.2.13 21:05

@mamartina Zítra ráno jedu s dcerou vybírat ještě šaty pro družičku, tak po nich mrknu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
16.2.13 08:32

@mamartina aha, to jsem netusila, jsem myslela, ze i u vyvazku ma byt myrta, a ta obyc. maslicka, jak to vypada, to si clovek udela sam nebo se to taky kupuje, jak je to prehnuty? jsem neznalec, v tehle vecech:DDD aby to zase nebylo preplacany hodne.. to taky neni hezky… vy vsechny budete mit naky vyvazky, myrty atp.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
16.2.13 09:44

@Cosmic já dokud nezačala řešit svatbu tak jsem ani nevěděla co to vývazek je, doteď jsem jen věděla že se dává mašlička s myrtou :lol: na vývazky jsem narazila na beremku a začala zjišťovat když jsou takhle zdobenější jestli se ještě dává myrta a může i nemusí tak se na ní vybodnu a dáme jen vývazek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.2.13 09:48

Já jsem tak včera přemýšlela o té svatbě a tím, že nechci mít tradiční bílé šaty mě napadlo celou svatbu stylizovat do 20tých nebo 60tých let…i bych to dala do pozvánky…jen přítel se na to tváří jaksi kysele 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
16.2.13 10:03

Holky ja jeste v prosinci envedela veci :P :P absolutne jsem nemela pojem o vyvazcich, myslela jsem, ze nekde utrhnu kus jehlici :P a hotovo, uz vubec jsem netusila, ze na prichod k oltari a na obrad potrebuji svoji hudbu, myslela jsem to kalsicke tatatadaaaa tatatadaaaaaaaa, proste byt musi a pres to vlak nejede, myslela jsem si, ze kapelu a fotografa staci tak v kvetnu, jeste, ze mam chytrou kamaradku, protoze v kvetnu ybch sehnala leda fotaka telat z kravina a Slapeto :P :P a to jeste sotva, a uz vubec jsem necekala, ze je vsechno tak nechutne drahe, neneapadlo mi, ze sehnat dort pod litra je takova prekerka, ale dosrt za 3000 me vyslovene dojal 8o No a uz vubec jsem necekala, ze si budu muset sama shanet yvzdobu, nejakou organzu a takovyhle :P :P proste jsem cekala, ze toi enkdo nekde nazdobi a nazdar bazar :P :P no naivka jako blazen ze :mrgreen: a to jeste budu teprve koukat 6.7. respektive 7.7. az pujdu zaplatit hostinu se smuchlanými 20000 a znama na me vybali 50000 :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7899
16.2.13 10:31

@catherine100 jé to by bylo určitě krásné, retro svatby se mi moc líbí.. příteli zkus najít nějaké fotečky jak by to mohlo vypadat :D

@finduska jj přesně.. mě nejvíc překvapili zlatý prstýnky jak je to strašně drahý, půjčovné šatů.. no je toho spousta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný