Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@catherine100
krásné ![]()
i když mi se toto líbí jako letní šaty, na svatbu nevím nevím
ale je to vaše věc, pokdu na tom ženich bude podobně a případně i hosté, tak to může být super zajímavé a netradiční
@subsomi ženich by právě měl tmavé zvony a košili v barvě mých šatů a Beník to samé ![]()
@catherine100 Já když si předstávím třeba mojeho chlapa ve zvonech
on by si to ani nevzal. Obdivuji tvého muže ![]()
@catherine100 já koukala dnes na originální svatby a nějaké retro jsem tam našla http://blog.originalnisvatba.cz/…%A9%20svatby?… sice nevěsta měla šaty bílé ale krátké ![]()
http://blog.originalnisvatba.cz/…%A9%20svatby?…
tohle je taky krásně sladěné a nevěsta má krátké šaty ![]()
obě ty svatby jsou druhé na té stránce tak zaroluj níže ![]()
Cosmi-fimo je takova hmota-vyrabi se z ni sperky, nebo se da neco potahnout.:-)
@smurfka píše:
My se teda asi budeme brát v létě..termín nemáme, bude to na baráku od tchána - na zahradě - a starosta nás tam i oddá..prsteny - chirurgická ocel, oblek chlap má, já nakoupím jen nějaké bílé šaty, které mužu pak nosit i normálně. Kytice budu mít kopretiny - ty mám nejradši. Obličej a hlavu mi udělá moje kámoška kadeřnice ( jako svatební dar ), jinak bude jen obřat a pak volná zábava, s tím že se bude dělat prase, bude bečka, slivka a tak..žádný spešl oběd nebude, a dort asi taky ne..prostě garden párty.
jinak jsme hudební rodiny, tak i hudbu si zajístíme sami..kytara, basa, flétna a housle jsou k dispozici
ahojj u nas to bude ddooosssstt podobneee ![]()
jinak holki ahojik
svatbu mame 1.6. muzu se k vam prifarit?? ![]()
@mamartina to druhé se m moc líbí…a ty šaty družiček, s třešničkama jsou super
@luccess ten můj si prý klidně veme i ty bory na vysokém podpadku, aby byla sranda…
@catherine100 píše:
@apocalypsa ahééj, jé my taky 1.6
super tak si na tebe vzpomenu ale my to mame az na 14h(i k vuli male)a mame to spis takou party na zahrade visjak takze tak ![]()
jinak jsem to tady vse necetla-spis tak zbezne co 3 az 5 stranek ![]()
ale nekdo tady psal ze svatebni kytice nejde pod 1000kc?!
to snad neeee
@apocalypsa tak my už v 11..chtěla jsem ve dvanáct ale to bylo zabrané
a podle mě záleží jakou kytku chceš a odkud skama jsi, tady se určitě do tisícovky vlezu…
Ja se do tisice taky vlezu, prinejhorsim si necham omotat jednu ruzi a reknu, ze jdu prat babicce k anrozeninam:-D
Taky se snažím mít rozumnou cenu svatební kytice. V jednoduchosti je krása. Na převislé nebudou korunky, takže uděláme nějaký kompromis. Taky mám pocit, že jakmile je to svatební kytice, tak i kdyby to byly jen 3 růže, tak si řeknou 500kč.
a la 60tá léta je dobrý…ty druhé šatičky se mi víc líbí. Hippies styl by si můj nevzal, já klidně ![]()