Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@subsomi děkuju za nápad. Raději ji ale nebudu dráždit alergii. Spíš než kolem krku, byl ale mohla mít jako náramek.
@Bunnies jo napadl mě taky náramek, jak to dělají v americe při maturáku ![]()
@smurfka no já nevím, ale přeci když tam budou mít plno, tak starosta kvůli vám nemůže nikoho jentak vyšoupnout, takže bych moc dlouho nerozmýšlela…
jinak nemusíš mít známého starostu, když bude volno stačí jim to říct týden předem ![]()
Holky, tak už se to tiskne. Ta část s financemi bude na druhé straně pozvánky ke stolu. Není to sice nějaký extra, ale stačí to.
@catherine100 píše:
@smurfka no já nevím, ale přeci když tam budou mít plno, tak starosta kvůli vám nemůže nikoho jentak vyšoupnout, takže bych moc dlouho nerozmýšlela…
jinak nemusíš mít známého starostu, když bude volno stačí jim to říct týden předem
nikoho nevyšoupne to je jasné:o)) mi to chceme až odpoledne..takže až by udelal normální lidi co jsou objednaný tak by nás vzal..ale je fakt že to chceme v takové malé vísce, kde chcípl pes, takže tam se asi moc lidi neberou - spíš z tama zdrhají do světa, takže si myslím že nebude problém..
No doufám, že to nikoho neurazí :…přítel na tom trval a tak jsem našla tuto báseň. Snad to vezmou s úsměvem.
@Bunnies mě se ta básen na peníze moc líbí a nejspíš ji taky použijem ![]()
Budete si těch oznámení dělat více? kdyby jste si na někoho ještě vzpoměli? já pořád dávám dohromady lidi kterým budem oznámení dávat ale nezvem je na obřad ani hostinu ![]()
@mamartina my sice budem dávat oznámení jen těm, které zveme ke stolu, ale i tak si jich nechám udělat o 5 víc ![]()
jinak u mě další pokrok mám objednaného kadeřníka
akorát na 7 ráno
to budu kočka ![]()
a furt přemýšlím o líčení, jestli to nakonec nezvládnu sama, nikdo mi nebyl schopný mi poblíž doporučit někoho dobrého, prý tady v okolí nic moc ![]()
@catherine100 já pojedu v pátek na zkoušku líčení, tak uvidím jak se budu cejtit a podle toho se rozhodnu jestli ano nebo se napatlám sama
a odkud jsi?
Já nechala tisknout jen 8
…mám jeden navíc. My máme málo lidí a všichni co dostanou oznámení, tak jsou zvaný. Spíš po svatbě vytvořím ze svatební fotografie informační email a pošlu známým, že jsme se už vzali…
Kadeřnici nemám, ale ještě je čas. Už asi vím kam, abych to neměla daleko.
Líčit se budu asi sama. Alespoň mám důvod proč si nakoupit lepší šminky
Jsem kosmetička, tak to snad zvládnu. Už vím co se mi na mě líbí a můžu si sama víc pohrát před zrcadlem. Taky se mi tam nechce z časových důvodů před svatbou a i finančních ![]()
@mamartina velké meziřičí…
a teď jsem zjistila, že můj vybraný fotograf, fotí 1.6. nějaká děcka ![]()