Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A ještě jsme přemýšleli, kdyby měl ženich černý oblek a fialovou košili, jakou by měl mít kravatu? ![]()
@luccess ja bych volila jen svetle fialovou bez vzoru… uz takhle je cerno-fialova kombinace dost ostra, tak bych do toho uz vzory nedavala..
Holky, kdyz me povede k „oltari“ tata, tak logicky pritele mamka, ale co kdyz jeho mamka na svatbe nebude.. jak se to resi???
@Cosmic tak to jo, já koukala převážně na ty co jsou v páru okolo osmičky ![]()
@bambulinek na tenhle typ dortu jsem taky koukala, jsem si říkala že místo těch kytiček by mohli bejt i puntíky
jinak je moc pěkný ![]()
@luccess já bych asi dala černou, nebo jen s jemným fialkovým vzorem ![]()
@Cosmic .. sestra, babička
já myslím že asi kdokoliv, když nemůže máma ![]()
@mamartina no ja koukala na ty kolem osmicky, ale neni to nak to ono, stejne kaminek do toho by byl plus vetsinou tisic a jsem skoro na stejnych penezich, jako kdyz mi ho udelaj na miru:D kazdopadne jsem o zabce dost slysela, hodne lidi si ji chvali!
No u nas ty rodinny vztahy jsou takovy.. no nak to dopadne, abych nesla ja s tatkou a pritel sam:( (sestra neni, no tak asi babicka by to vzala)
@Cosmic u mýho bývalýho šla jeho dobrá známa, kterou měl moc rád (jeho máti na svatbu nešla)…
Holky napadlo mne, ze ybch udelala kazdemu lzicku z fima s jeho znamenim, nebo s necim co ho symbolizuje-myslite, ze to bude dobry darek?
@finduska jsem blb ale co si predstavit pod tim, lzicku z fima, co je fimo???
Tak přítel mi nakonec 60.tky schválil mě by se líbili nějaké takovéhle šaty