Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bambulinek mě se líbí ten druhý ![]()
@mocca koláčky se tu taky k oznámení dávají, ty plánuju že budou, nechám si je udělat v jedné cukrárně kde dělají výborné ![]()
taky mě napadlo to oznámení paní ukázat, jo to bude asi ideální a už mi určitě poradí ![]()
@Bunnies oznámení je krásné ![]()
kytky na stůl.. mi budeme mít vázy, mám koupené z ikey, vespod bude kytička bude to po okraj zalité vodou a navrh plovoucí svíčky ![]()
@subsomi puzzlíkatý taky zajímavý, pěkný
já o nich taky jednu chvíli přemýšlela ![]()
@Bunnies jmenovky určitě budu mít, nechám vyrobit i s oznámením
Zasedaci poradek nevim, asi necham at si akdzej sedne kam chce-krome ans a rodicu, stejne bych to musela vymyslet slozite, jelikoz ten enma rad toho, ten toho atd:-D at si trhnou a povrazdi se sami ze
pomahat jim nebudu, ted jsem to anpsala zle, ale nemylsim tot ak, chtela ybch aby to bylo v klidu, ale zase nechci poslouchat, ze jsem toho dostrcila atd…
@Bunnies píše:
Holky, tak jsem prozatim zarezervovala ty princeznovské šaty a mám z toho smíšené pocity…škoda, že nejsem štíhlejší…ale půjdu pak zkusit další…jen jsem chtěla mít jistotu, abych vůbec nějaké měla.
Pocit máš mít dobrý, protože jak píšeš, máš teď jistotu, že šaty budou. Navíc se líbili i příteli a sluší ti, tak měj klid.
A když náhodou narazíš na jiné, bude to jen formalita je odhlásit. ![]()
@Bunnies píše:
Holky co tohle oznámení…budeme to mít do žlutých odstínů s bílou???
@mocca ty jo..moc pěkné
…budu si muset trochu pohrát…je pravda než dát dva tisíce za jednu květinu, tak za stejný penízky by to mohlo být dobře naaranžovaný. Projedu pak několik stránek…už jsem viděla někde kamínky, pérka, svíčky a šifón…
@Bunnies píše:
@catherine100 jo jo…na kamínky jsem taky koukala…skvělý je to, že nám tam dají bílý ubrusy a potahy na židle mají žluto-krémové takže bude mi to celkově ladit. ten šifón jsem taky viděla. Budete dělat zasedací pořádek? My máme v čele stolu šest míst…tam má být normálně nevěsta a ženich a pak jejich rodiče, ale my máme mrňata a ty musí vedle nás, takže tam zbydou dvě místa a to je blbý…Jsme tam natěsno…max osob ke stolu je 24 a my jsme 24…
@mamartina píše:
@Bunnies oznámení je krásné
kytky na stůl.. mi budeme mít vázy, mám koupené z ikey, vespod bude kytička bude to po okraj zalité vodou a navrh plovoucí svíčky
To bude krááásný!
![]()
@mocca píše:
Pocit máš mít dobrý, protože jak píšeš, máš teď jistotu, že šaty budou. Navíc se líbily i příteli a sluší ti, tak měj klid.A když náhodou narazíš na jiné, bude to jen formalita je odhlásit.
@mamartina píše:
@Bunnies jmenovky určitě budu mít, nechám vyrobit i s oznámením
Tak s tema vazama z IKEA + voda + nejaky kvet + svicka - to mam presne v planu, ted maji tu hranatou vazu pro cleny ikea za 29, svicky stoji par supu, a myslim, ze to je originalni dekorace, presne, kytky tam budou od nevesty, nez ji hodi:D od maminek a tak:D
Jmena na stul, pokud je klasicky obed, urcite bych zasedaci poradek delala, ja jen nevim, jak my, po obradu - jeste nevim jak to udelame, ale asi pujdeme ke stolu, ofiko to zahajime, pripitek, pak bude zacatek rautu a to sezeni, nechame na lidech, jen asi naky mista urcime pro rodinu, ale je jasny, ze se snad nikdo nepozene sam do cela stolu:DD
Ahoj holky, tak jsem si vymyslela text pozvánky a je v tom i rovnou pozvání ke stolu-
S radostí vám chceme povědět, že naší lásku chceme stvrdit hned.
Budeme už celá rodina
až odbije naše hodina.
Pojďte to s námi oslavit
a ke svatebnímu stolu se posadit.
@Bunnies píše:
Ahoj holky, tak jsem si vymyslela text pozvánky a je v tom i rovnou pozvání ke stolu-S radostí vám chceme povědět, že naší lásku chceme stvrdit hned.
Budeme už celá rodina
až odbije naše hodina.
Pojďte to s námi oslavit
a ke svatebnímu stolu se posadit.
A budeš to mít taky v tom vzoru jako oznámení nebo si to chceš potom udělat sama? K tomu oznámení co jste si vybrali je i stejný motiv pozvánky. Text se tam dá dát jaký chcete. Jinak ta veršovánka je super, já na tohle nemám buňky.
No my budeme mít vlastně oznámení, pozvánku v jednom. Nevím komu bychom posílali jen oznámení bez pozvání. Všem co přijde oznámení, tak jsou i pozvány.
Nebo to můžu rozdělit…na oznámení ten text až do - až odbije naše hodina a pak k tomu přiložit pozvánku ke stolu s textem Pojďte to s námi oslavit a ke svatebnímu stolu se posadit.