Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mocca píše:
Taky bych řekla ten druhý, už proto, že je to na dvacet lidí dost velké…
Jojo zatím jsem za ten druhý i já.. ještě aby to dosouhlasil i drahý můj
![]()
Holky co tohle oznámení…budeme to mít do žlutých odstínů s bílou???
@Bunnies
mi se to oznámení docela líbí, nejsou to žádné kýčovité zlaté srdíčka nebo holubičky (tohle určitě nechci) a zase to není až moc ulítlé, že by to babičky nezkously
No tak ja únos nevěsty taky nechci, už kvůli vaznuti zábavy pro ostatní, na to az mi ondra stáhne zuby podvazek se těším, stejně jako na to, az mu nohavicema budu rvát vajíčko:-D budu chlapy poznávat podle zadku
a ondra mě podle kotníku to bude fajn, a když mě nepozná tak ho tam serezu
ja se na tyhle cicoviny těším, vždycky je u toho děsná bzunda…akorát tedy dítě holt prebalovat nebudeme to už umíme, a takový ty hry že přiletí holka s panenkou, že má dítě s zenichem a že kdo spal s nevestou vrátí klíče takový věci ne…ty jsou trapné dle mého, pak kamosky plánují jak budou sockovat peníze do strevicku však za to budu rada, ja bych na to neměla, a předpokládám, že při tom jak budou lidí odcházet z radnice budou muset pít panáky a platit to je tu zvykem, že kamarádi chodí s tacema rozliteho alkoholu a nepouští nikoho dokud nezaplatí a nevypije
Mi by se líbilo třeba tohle
http://www.kyoprint.cz/…nahled/9205/
Holky a co kytky na stůl…mě paní ze zámku poslala kytky co nabízí a to je vše okolo 2000,– za jednu…to se zdá moc
Budeme mít stůl do tvaru U a tam nacpeme 24 lidí.
@Bunnies oznameni je fajn
@subsomi ty puzzliky se mi libi, taky jsem o nich uvazovala, meli to kamosi a fakt moc hezky..
@bambulinek oba dorty se mi libi, ale pro 20 lidi rozhodne staci dvoupatrovy:D kazdopadne ja bych na obou zvolila zdobeni zivymi kvety, kdyz je tam moc marcipanu/fondanu tak to neni ono.. btw. nechala jsem si ted delat na zkousku dort - tata ma dnes narozeniny - od pani, kt. by mi pak delala dort, a za sebe muzu rict, ze fondan je sladkej jak prase, ja kdyz sem delala malymu dortik k narozkam, delala jsem si „svuj nepravej marcipan“ a bylo to lepsi.. takze u pani dort nechavat delat nebudu, to vim jiste, nebyl spatnej, ale zadna slava..
A co ten puntikaty dort neco podobneho, samozrejme v jinych barvach?
@Bunnies ja budu mit schuzku s pani ohledne kytek, chci tu chrizantemu s ruzemi, to mi psala, ze cena bude do 800 plus chci naky mensi kyticky pro maminky + svedkyni, pocitam, ze se vejdu do 2 tis. a zeptam se, kolik by stalo neco malyho na stul, ale jestli to bude darda, koupim v IKEA vazy a natrham lucni kviti:D btw. ted maji v ikee akci na vazy a tak
No tak za kytku na stůl dva tacy rozhodně dávat nebudu, mám v plánu vzít polystyren a napichat do nej kytky a zelenu umělý, nebo pokud budu chtít živý tak koupím tu houbu a napicham zivy
@Bunnies píše:
Holky co tohle oznámení…budeme to mít do žlutých odstínů s bílou???
Jéé, to je naše oznámení
![]()
@finduska ty ceny mě taky překvapili a nic moc…budu muset sehnat jinde. Máma měla na svý svatbě bílé tulipány a byli moc hezké…já ještě kytici nevím, jsem nenáročná…líbí se mi všechny květiny
já vůbec ráda, že jsme se domluvili na barvách…jemná žlutá s bílou…takže nejspíš jemně žluté růže třeba s bílými orchidejemi…fakt nevim.
Holky já budu dělat jen 6 oznámení
…protože to máme jako např. Novák a rodina, pak např. Šťastný a rodina…
@Bunnies tak kytky taky nebudu objednávat, chci jen takovou ten šifon či jak se to jmenuje a do toho nainstaluju nějaký ty umělý blbinky, kamínky, kytičky a tak ![]()
@catherine100 jo jo…na kamínky jsem taky koukala…skvělý je to, že nám tam dají bílý ubrusy a potahy na židle mají žluto-krémové takže bude mi to celkově ladit. ten šifón jsem taky viděla. Budete dělat zasedací pořádek? My máme v čele stolu šest míst…tam má být normálně nevěsta a ženich a pak jejich rodiče, ale my máme mrňata a ty musí vedle nás, takže tam zbydou dvě místa a to je blbý…Jsme tam natěsno…max osob ke stolu je 24 a my jsme 24…
@Bunnies já určitě budu, kór jestli si přítel pozve tu svojí familii, tak jemusíme posadit, aby se nepokousali ![]()