Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6095
13.2.13 21:37

@finduska saty super, mne se moc libi a kdyz tam nedas spodnicku, tak to treba tak nebude, ale takhle je to krasny..

Jinak dorty, tady se pohybuji i 500/kg.. sila.. a je to o tom, ze se rekne „svatebni“ dort… jinak kdyby clovek koupil par malych dortu, tak koupi dort za 250 z nej se 12 lidi naji, takze pro 80 lidi za dvojku v poho, ale kdyz clovek chce naky patrovy, je to hned… my to nakonec budeme resit tak jak jsem psala, stojan na tri dorty pujcuji oproti zaloze, ty tri dorty budou asi 1700 max. plus tri jahodovy za 800 cca, plus naky minizakusky a snad se vejdeme do 3 tis. a 80 lidi se nabasti..

@mocca mate atopak? rady! ja uz mam doma lekarnu, synovi se to objevilo, ale furt nevi, zda to neni alergie, mam doma lipobasy (tu nemuzeme, hned je mega rudej), eucerin, oilatum, expicial, konopnou mast, holtovu mas, klasickou indulonu… je pravda, ze bambucky maslo jsem nezkousela, hned to zkusim.. jo a koupeme ted v linole, driv v oilatu.. chjo:( chudera je celej flekatej…:( ted mame i naky kortikoidy, ale budu na ne prdet.. je to humel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
13.2.13 21:44

@Bunnies jaky presne bambucky maslo pouzivas???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
13.2.13 22:08

A holky, co svatebni noviny??? Ja jsem dneska neco vytvorila, jen asi na 6 stran, samozrejme inspirovana netem:D a myslim, ze to nebude zly, aby hoste zabili cas, kdy se my budeme fotit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
13.2.13 22:31

Svatební co? 8o noviny? 8o

• Citovat
  • Upravit
7899
14.2.13 07:48

@Cosmic já na to narazila na beremku, ale moc tomu nerozumím k čemu to je.. ale je pravda že tam mě překvapuje spousta věcí a říkám ksakru na co to je? třeba svatební strom? nebo mi přijdou uplně zbytečný ty velký písmena z nějakýho polystyrénu, nebo tabulky na který se píše křídou.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
14.2.13 08:40

Tak jsme byli včera s přítelem na úřadě a máme termín 15.6.2013 ve 12:00.. začínám být mírně nervózní :D už aby to bylo za náma :roll:

• Citovat
  • Upravit
9090
14.2.13 08:44

@SonaBN my to máme 14.6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.2.13 08:48

@Cosmic používám saloos bambucké máslo..

@bambulinek píše:
není… je tak akorát… teda aspoň za mě.. mě se líbí :palec: :palec: :palec: :palec:

taky se mi líbí…nejsou moc načančaný…já si říkala, že mi svatební šaty nebudou slušet a pak to dopadlo dobře.

Chtěla jsem vyzkoušet další šaty, ale mám dceru doma se zánětem středního ucha. Chudinka, ve tři v noci ji to chytlo. Před chvíli jsme přijeli z ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.2.13 08:52

@mamartina ani nevim že něco takového existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 09:09

@Cosmic
Holky, omlouvám se, že je to mimo téma, už jen poslední věc a zbytek tedy případně do soukr.zpr. :)
Klasickýho atopika nemám, máme ekzém k alergii - konkrétně na bílkovinu krav. mlíka. Objevila jsem to v 8m, po testech z krve a tak nějak to trvá dodnes. Kortikoidy jsem používala velmi sporadicky asi dva měsíce - hnus fialovej, a to jenom, když měl ložiska do živýho. Pak jsem si osvojila mazat ho od hlavy k patě při každém přebalování obyč. indulonou a někdy mlékem od adermyexomega a dneska nemá skoro nic. Ale jakmile přestanu mazat (od roka a půl stačí tak dva-tři krát denně), tak se v noci rozdrápe. Hlavně na lýtkách a v podloketních jamkách. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.2.13 09:45

@Bunnies já to tam vídám v albech budoucích nevěst a právě nějak nechápu k čemu všemu to jako je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
14.2.13 09:57

Já jsem právě byla na líčení i česání v salonu Mia, ale to už rok zpátky, takže přesnou cenu si nepamatuju a švagrovka se měted ptala-sonduje co se dá

• Citovat
  • Upravit
7899
14.2.13 10:26

Tak mám asi vybrané oznámení, akorát bych ho chtěla ve světle fialkové :)

a ještě přemýšlím nad textem.. mám vybraný dva. oba se k nám hodi :D

My táhneme to spolu již nějaký čas,
ještě drobnost nám chybí, proto slyště nás:

„Budeme se brát“ dne…

nebo

oznamují že dne… ve 12:00 dojde na radnici v Novém Bydžově ke splnění holčičího snu a klučičí noční můry

motto tam žádný dávat nechci. ještě chci k tomu ladit jmenovky a pozvánky ke stolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.2.13 10:30

@mamartina to se mi moc líbí…ty texty ti moc neporadím asi spíš ten první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
14.2.13 10:38

@mamartina no ja o tom taky nevedela, a svatebni strom je co??? znam asi jen ty noviny:DDD koukam… jinak prvne jsem si rikala, prdim na to, ale myslim, ze to je docela dobry napad:)

@SonaBN my mame taky 15.6. jen od 14h:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný