Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6095
14.2.13 10:41

@mamartina mne se vic libi to prvni..

@Bunnies diky za ten salos, juknu na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
14.2.13 12:54

Holky ja jsem si rikala, ze kazdej mesic neco zaplatim, tenhle emsic jsme mela pripraven, ze dam azlohu za saty-nu tak nedam, ted jsem volala s pani, otvira kousek novy salon, zatim ma jen desatero satu, z toho jedny-fotku jsem sem davala na sobe uz predtim.-moc hezke, tak rikala, ze do 14 dnu jich bude 50, tak mi zavola a domluvime se treba na sobotu, ze udelame velike zkouseni satu, i se svadlenou, ktera kdyztak poradi co a jak. prstynky nam uz objednala take.. a pozor-upozornila mi, ze nejdrazsi pujcovne bude 3500 8o 8o 8o no pani asi spadla z nejake uzasne planety me pod nos… pac i prstynky, chirurgicka ocel, me se tam libil se tremi kaminky, pro ondru hladky. no a cenu radeji psat enbudu, protoze uz bych byla trapna, ale me se libi, chirurgickou ocel amm rada, a bude se to hodit k ostatnim prstenum:-D

• Citovat
  • Upravit
1830
14.2.13 12:54
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
14.2.13 12:55

No a tak jsem si objednala na beremku vyvazky:-D

• Citovat
  • Upravit
quassa
14.2.13 13:00

@finduska asi se ptám blbě, co je beremko??

• Citovat
  • Upravit
1830
14.2.13 13:01
@SonaBN píše:

beremese.cz … svatební jakoby bazar ale maj tam i nový věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.2.13 13:04

@Cosmic no já právě nevím, jen jsem to viděla hodně v albech na beremku ale vůbec nechápu k čemu to je :think:
@finduska vývazky si taky nechám udělat buď od někoho z beremka nebo na fleru :) a budeš pak k nim ještě přidávat myrtu? a ty jo s těma šatama máš teda fakt štígro, to jsou super ceny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
14.2.13 13:06

Marti nebudu pridavat myrtu-zase bych rada nemela ze svatby uplnej kýc, staci jedno… a vyvazky ma prave krasne maslickajarmila mam oboje(pro hosty i pro svedky, rodice, za 4kc jeden) ale ma i hezci za 6kacek-ale tak to je takovej detail, a me se 30kacek hodi jinam

• Citovat
  • Upravit
finduska
14.2.13 13:06
  • Citovat
  • Upravit
1830
14.2.13 13:07
@mamartina píše:
@Cosmic no já právě nevím, jen jsem to viděla hodně v albech na beremku ale vůbec nechápu k čemu to je :think:
@finduska vývazky si taky nechám udělat buď od někoho z beremka nebo na fleru :) a budeš pak k nim ještě přidávat myrtu? a ty jo s těma šatama máš teda fakt štígro, to jsou super ceny :D

Já to mám už na cestě.. vývyzky, polštářek pod prstýnky a šerpy na auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.2.13 13:07
@SonaBN píše:

je to portál pro nevěsty, funguje to podobně jako emimino ;) http://www.beremese.cz/ lepší je se tam přihlásit, vidíš pak více alb atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.2.13 13:08

@finduska jéé a skama že jsi??? :-D

já n a vývazky asi kašlu…uvidím jak se nakonec rozhodnu, ale nepřijde mi to nějak důležitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.2.13 13:13

@finduska já ji asi taky dávat nebudu, právě že ty vývazky jsou zdobenější, a k tý slečně jsem taky už nahlížela, dělá moc pěkný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 13:21
Jooo, ten by mohl pomoci. Díky. Zvášť když mám k tomu suchou pokožku. :kytka:
@catherine100 píše:
@mocca no já na to netrpím, ale vím že bráchovi pomáhá tea tree oil, vždycky si to tím večer namázne a má do rána klid@mamartina uff uff to jsou částky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
14.2.13 13:23
@Bunnies píše:
Chtěla jsem vyzkoušet další šaty, ale mám dceru doma se zánětem středního ucha. Chudinka, ve tři v noci ji to chytlo. Před chvíli jsme přijeli z ORL.

Jejda, no tak snad jí to brzy přejde. Jak to vlastně dneska řeší? Ještě se „píchají“ uši…a možná je to znamení, že už máš šatičky vybrané a není důvod dál hledat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný