Svatba - zábava na svatbě, svědek

8413
10.12.10 09:37

Svatba - zábava na svatbě, svědek

Sestře půjdu na svatbě za svědka a mám za úkol zajistit zábavu. Budu ráda, za jakékoliv Vaše tipy, zážitky z Vaší svatby, co se tam hodí, co raději ne, co zaručeně pobaví, apod. Předem díky za všechny příspěvky…

A ke svatbě jen dodávám, snoubenci i jejich rodiny nejsou nijak zvlášť nábožensky založeni a nemají ani jiné „úchylky“ :mrgreen: …prostě normální lidi, co se chtějí na svatbě bavit a ne nudit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
10.12.10 09:43

nám jako překvapení vypouštěli hosté o půlnoci balony štěstí, každý na ně napsal nějaké přání pro novomanžele a pak jsme je hromadně vypouštěli, bylo to moc pěkný

http://www.letajicilampionystesti.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
5533
10.12.10 09:48

Bráška měl na svatbě také balónky štěstí - jen bacha na vítr :lol:
Jinak svědkyně udělala zábavu - posadila do řady 10 lidí včetně nevěsty (ženský i chlapy), ženichovi zavázala oči a ten měl potom podle ohmatu lýtek poznat, kdo je jeho nevěsta :lol: . Byla to fakt sranda - ve finále si vybral kamaráda, který má pěkné nohy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
10.12.10 10:00

DanMaj - jak píše tterka a u nevěsta vybírala podle zadku manžela :-))). Pak ještě výborná hra - novomanžele se posadí zády k sobě - sundají si boty a každý má v jedné ruce nevěstinu a v druhé ruce ženichovu botu. A pak se kladou otázky - jako např. kdo častěji chodí s košem, atd. a když si nevěsta myslí, že ona, tak zvedne svou botu a když si myslí, že novomanžel, zvedne jeho. No a pak se počítá, u kolika měli shodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
10.12.10 10:01

a navíc to nemusí hrát jen novomanželé, ale i třeba rodiče od nevěsty - já takhle byla kamarádce a její rodiče se po 25ti letech nemohli shodnout na tom, kdo chodí častěji s košem a ještě za 3 hodiny se o tom dohadovali. A ráno šel tatínek s košem a dělá - ha, tak vidíš, že chodím já :-))). Byla to sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
10.12.10 10:03

Já když jsem byla na svatbě tak tam hráli tu hru stěma židlema…jak je o jednu židli méňě než hrajících.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
10.12.10 10:08

Tak zrovna dneska je to 5let, od naší svatby, tak jsme včera zavzpomínali u videa…
Já doporučuju vybrat opravdu pořádnou kapelu, lepší je ta, co hraje všemožné hity, které si všichni zazpívají a zablbnou u nich, například David, Maxim Turbolenc atd, my měli takovou tu lidovou kapelu, co měla pořád přestávky a dost nás to otrávilo, ve 12 řekli, že jdou domů a my byli akorát v plné parádě :cry: , to bylo jediné - na naší svatbě. Jinak svědek manžela zajišťoval zábavu, měli například připravené drobnosti, staré časopisy, nějaké věci, co se nám doma nehodí, nebo prostě nějaké malé dárečky, moje máma má trafiku a co už bylo dlouho ležák, to nám dala k dispozici, nebo i toaleťák, kuchyňské ubrousky a prodávali jsme lístečky s čísly a pak dělaly tombolu, hosti se u toho bavili, strejda třeba vyhrál dámské růžové bombarďáky, byla fakt sranda, nám to zaplatilo hostinu a o zábavu bylo postaráno minimálně na hodinu :palec: My měli nevýhodu, že jsme se brali v zimě a tak jsme nemohli využít venkovního pození. Ale bavili jsme se i tak. Jo a doporučuju se domluvit se svatebčany na únosu nevěsty, my to zatrhli, nechtěli jsme, tak to všichni respektovali, někdo to chce, někdo ne, tak ať pak nejsou hosti a novomanželé zklamaní. Jo a ještě jsme vyhlásili zákaz kouření! Bylo to super, všichni si to užili, ze všech hostů kouřili jen 3 - můj táta, tchyně a strejda, a ty 3 kuřáci by zamořili celou hospodu, takhle jsme mohli všichni svobodně dýchat a jim nevdilo skočit si na čerstvý mrazivý vzduch ven :mrgreen:
Tak přeju ať se svatba vydaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
10.12.10 10:09

já na naší svatbě hledala manžela podle lýtka, on mě podle ruky a taky karaoke bylo výborný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
10.12.10 10:31

OK, takže zatím máme…

balónky
ochmacávání lýtek a zadečků :mrgreen:
tombola
tanec se židlemi
kladení otázek a zvedání botek…

a? …

ještě mi známá radila přebalování panenky, která bude dost zaneřáděná hořčicí, …a novomanželé mají jedny ruce k sobě svázané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
10.12.10 10:36

Ahoj,
já byla na svatbě kde bratr od nevěsty vymyslel.
Napíšeš si měsíce a přiřadíš úkol např…
září - jít na houby červenec - palvání říjen - cesta kolem světa

Pak si každý s 12 párů vylosuje měsíc a ty mu zadáš úkol.Daný pár musí v daný měsíc si vzpomenout na manželský pár a absolvovat s nima daný úkol.
Samozřejmě man.pár se může připomenout :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
10.12.10 10:48
MegK píše:
Ahoj,
září - jít na houby červenec - palvání říjen - cesta kolem světaPak si každý s 12 párů vylosuje měsíc a ty mu zadáš úkol.Daný pár musí v daný měsíc si vzpomenout na manželský pár a absolvovat s nima daný úkol.
Samozřejmě man.pár se může připomenout :mrgreen: .

Celkem nákladné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlavně ta cesta kolem světa… :palec: …ale super nápad pro pobavení… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.12.10 10:50

Znáš Broky Františka Kanečka? Hitovky '80 - je to sranda a jsou fajn, kámošce hráli na svatbě, byli naprosto super. http://brokyfk.wz.cz/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
10.12.10 10:58
DanMaj píše:
MegK píše:
Ahoj,
září - jít na houby červenec - palvání říjen - cesta kolem světaPak si každý s 12 párů vylosuje měsíc a ty mu zadáš úkol.Daný pár musí v daný měsíc si vzpomenout na manželský pár a absolvovat s nima daný úkol.
Samozřejmě man.pár se může připomenout :mrgreen: .
Celkem nákladné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlavně ta cesta kolem světa… :palec: …ale super nápad pro pobavení… :mrgreen:

Myslím že cesta kolem rybníku svět není až tak drahá :lol: nebo jo :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
10.12.10 10:58

ahoj,my jsme byli moji segre ted v srpnu na svatbe a cekali jsme,az se nase 9ti mesicni holcicka pokadi a pak zenich prebaloval..;-))jinak s tou horcici je to dobry,kdyz nemate detatko po ruce,urcite to prave hovinko je lepsi..;-)

• Citovat
  • Upravit
14598
10.12.10 11:36

U Kámošky na svatbě měli nachystaný:
špalek, hřebíky kladivo - pro nevěstu zatloukat hřebíky
pro ženicha nachystaná panenka - mimino - oblečené s plínou a v ní hořčici a přebal :D a obojí na čas, kdo to zvládne rychleji.

Pak přišel kamarád s panenkou v náručí oblečený jako cigoška a řval po ženichovi,ž e je to jeho děcko :D :D a vybíral peníze

další seděl ženich na židli a kolem něj kamarádky nevěsty - šikovné sexi holky - oblečení v prádélku, podvazkách a košilkách kolem něj tančily, sváděly ho, sedaly mu na klín,a le on se jich nesměl ani dotknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný