Narozeniny kde na Kladne?

1762
7.12.10 14:19

Narozeniny kde na Kladne?

Ahoj chtěla bych uspořádat pro syna a jeho kamarády narozeninovou oslavu. Ale nechci to dělat doma. Máme mimi a parta 7-mi letých raubířů mě trochu děsí :mrgreen: Nemáte nějaký nápad na místo kde ji udělat na Kladně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
7.12.10 14:40

Co Kulihrášek ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
7.12.10 14:40

Je to kousíček od centra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
7.12.10 14:41

nebo dětská herna Beruška maj tam přímo pronájmy na akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
7.12.10 14:48

A není ten Kulihrášek pro mrňata? Já bych chtěla aby se kluci bavili…Napadl mě třeba bowling, ale nevím jestli kluci unecśou ty koule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
7.12.10 14:49

Bowling, dobrej, a neboj unesou, mají i lehké pro děti. A bude je to bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
7.12.10 15:06

no a teď kam, na ten bowling? našla jsem jen že ho mají v bestu, ale tam mají v sobotu až od 5 a já bych chtěla tak v 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.12.10 23:59

Ten Best bych ti nedoporučovala…byla jsem tam jednou přes den a mají stále zataženo, takže je tam tma a smrdí to tam kouřem…i když tam zrovna nikdo nekouří,tak prostě ten Best načichnutej je…
Já bych tam děti nevzala…to prostředí se mi prostě nelíbí…
Ale marně přemýšlím, co jiného… :nevim:

Taky mě napadla ta Beruška. Je tam bazének s míčkama, nějaká prolézačka a kupy hraček. Prostředi je hezký… a můžeš jim tam program vymyslet sama…třeba olympiádu.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.12.10 08:46

No s tou zábavou je to problém, upřímně potřebuji aby se kluci zabavili bez mého přičinění. Jsem unavená z miminka, sama mám teď zdr, problémy po porodu a do toho včera umřela extchýně a já pomáhám mému ex se zařizováním pohřbu, takže jsem i psych.mimo.Budu muset něco vymyslet…

No a při představě, že přivedu 7-mi letý puboše do herny s bazénkem plným míčků se musím smát. Ty kyselý ksichty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný