Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jaké jsou letos trendy vánoc?Jakou barvu ván.stromku budete mít?Já jsem vloni měla modrý a letos nevím........Fialová?S modrou a bílou?
Trendy nevím
, ale poslední tři roky jsme měli červený a letos jsem si řekla, že bude změna a budou zlaté ozdoby a modré řetezy i lameta.
Mimochodem, co přírodní? Nasušit plátky citrusů, ořechy a perníčky ![]()
Příspěvek upraven 05.12.10 v 17:19
Ahoj jani09,
my měli loni červeno-zlatej, letos to vyhrála modrá a stříbrná. Taky mám ráda, když se ty barvičky mění. Hezká kombinace je fialová se stříbrnou, ale pokud tam chce člověk věšet i bonbónky, dost těžko se to pak kombinuje, většina kolekcí je modrých nebo červených, max. se zlatou a stříbrnou.
Když už si začala o barvičkách, co samotnej stromej? Živej nebo umělej? Já musim mít živej, ten umělej… to nějak neni ono.
Jo a taky znám lidi, co mají umělej nazdobenej stromek na půdě, před Vánocema ho jen snesou, postaví do obýváku a po vánocích zase odnesou na půdu… Každej rok jim tam stojí ten samej strom. To už je hodně divný… ![]()
Trendy mě neberou, stromek strojím obvykle do zlaté a k tomu nějakou další barvu, letos ani nevím, nechám to na manželovi
Mívala jsem zlatočervený, zlatozelený, zlatomodrý, zlatozelený, zlatostříbrný. Vypadá to celkem pěkně.
My letos červená, bílá a zlatá… Ale jako trendy nesleduju, spíš co se mi líbí. Modrá by se nám tu asi vůbec nehodila do obýváku.
A máme teda umělý, veliký. Nějak těm živým nemůžu přijít na chuť, voní to max. první den a kolikrát ani to ne… Akorát binec a pak to někde likvidovat=)
my budeme mit vsehochut,libi se mi pestrost..pro me je to detstvi,vsechno napleskane jedno pres druhe a k tomu mochomurky jako svetylka..nema chybu
![]()
asi 10let už máme stříbrno-modrou kombinaci a jsme velmi spokojení, letos jsme přidali i adventní věnec, převážně stříbrný s málo modré, ale na oknech, dveřích apod. už máme různé ozdoby a přízdoby v barvách „mišmaš“
Oba dva jsme od rodičů byli zvyklí na pestrobarevné stromečky, takže jsme dlouho zvažovali, jaké barvičky si pořídíme.
Tak já taky pár let zdobím v kombinaci modro-stříbrná.Letos ho budu zdobit do červena. ![]()
my letos budeme mít stříbrno-fialovou, nadchla mě v obchodě hned jak jsem ji uviděla ![]()
Trendy? Co jsou to trendy? Proč bych se měla řídit něčim co je zrovna in? Prostě si to udělám tak, jak zrovna chci, neřidim se ničim, jen prostě aby to k sobě ladilo, je to jako s módou, že jsou letos v módě čtverečky, tak to je mam jako nosit pořád i když se mi líbí proužek a chci si ho zrovna vzít a ostatní mě odsoudí za to, že nejsem in a nejdu s módou? Mě se prostě líbí tohle a co na to ostatní je mi fuk. Každému se líbi něco jinýho. Někdo má rád stromeček v jedné nebo ve dvou k sobě ladícím barvám, někdo naprostý mišmaš. Já nad tím ani neuvažovala, prostě až se začne zdobit stromeček, tak tam něco naflákám a určitě se mi to bude líbit, protože každý nazdobený stromeček je pro mě hezký (krom těch starejch umělejch a opelichanejch stromečků
). Já budu improvizovat a uvidíme co z toho vzejde, i když teda netuším kam stromeček dáme, aby ho malý nestrhl a na nějakých ozdůbkách si nepochutnal (malý ozdoby teda nemam a skleněný taky ne). Takže popusť uzdu fantazii a uvidíš, že bude stromeček krásnej
Já se na Vánoce začala strašně těšit, jak malá holka
a už se nemůžu dočkat až bude vše nachystaný a já si budu užívat klidu s rodinkou.
I když sem říkala že letos slavit vánoce nebudem tak pod nátlakem dítěte sem letos nakoupila všechny ozdoby nové.Letos budeme mít velmi zvláštní stromeček.Ozdoby skleněné.Pruhledné sklo .Andělíčci se zlatou (zlatá jen čárečka nebo předmět co mají v rukou.Nemužu se na ně vynadívat.jsou tak křehké a krásné že doufám že dítě nezlikviduje ![]()
Stromeček letos poprvé koupim živej.živej v květináči kterej pak zasadim k domu a bude s námi možná už do smrti pokud přežije mojí péči.
Už se ale těšim až bude po vánocích
Pipet píše:
My letos červená, bílá a zlatá… Ale jako trendy nesleduju, spíš co se mi líbí. Modrá by se nám tu asi vůbec nehodila do obýváku.
A máme teda umělý, veliký. Nějak těm živým nemůžu přijít na chuť, voní to max. první den a kolikrát ani to ne… Akorát binec a pak to někde likvidovat=)
Přesně tak, šetřme naše lesy, i tak dostávaj dost na pr..l chudinky. Babička ta to neřeší, má velký umělý a nazdobený, po Vánocích (jednou ho měla až do Velikonoc
) ho celý zabalí do pytle a strčí na půdu. Před Vánoci ho zas vezme, stáhne pytel, přivěší jen nové čokoládové figurky, který se během loňských snědly a má nazdobeno
, takže ani neřeší, kam uložit ozdoby ![]()
MaryClementine píše:přírodní ne.
Trendy nevím, ale poslední tři roky jsme měli červený a letos jsem si řekla, že bude změna a budou zlaté ozdoby a modré řetezy i lameta.
Mimochodem, co přírodní? Nasušit plátky citrusů, ořechy a perníčky
Příspěvek upraven 05.12.10 v 17:19
olejnice píše:Fialovou se stříbrnou.Ak tomu modrá.Jde to?Jinak vždy živou borovičku.
Ahoj jani09,
my měli loni červeno-zlatej, letos to vyhrála modrá a stříbrná. Taky mám ráda, když se ty barvičky mění. Hezká kombinace je fialová se stříbrnou, ale pokud tam chce člověk věšet i bonbónky, dost těžko se to pak kombinuje, většina kolekcí je modrých nebo červených, max. se zlatou a stříbrnou.Když už si začala o barvičkách, co samotnej stromej? Živej nebo umělej? Já musim mít živej, ten umělej… to nějak neni ono.
Jo a taky znám lidi, co mají umělej nazdobenej stromek na půdě, před Vánocema ho jen snesou, postaví do obýváku a po vánocích zase odnesou na půdu… Každej rok jim tam stojí ten samej strom. To už je hodně divný…
Flyingfrog píše:Zelené ozdoby jsem nesehnala.
Trendy mě neberou, stromek strojím obvykle do zlaté a k tomu nějakou další barvu, letos ani nevím, nechám to na manželoviMívala jsem zlatočervený, zlatozelený, zlatomodrý, zlatozelený, zlatostříbrný. Vypadá to celkem pěkně.
merett píše:
my letos budeme mít stříbrno-fialovou, nadchla mě v obchodě hned jak jsem ji uviděla
Jo,vy my všichni skoro čtete myšlenky.Ja jsem fialovej neviděla,ale taky mě napadlo,že bude tato barva.Jen v ní bude malinko modré-letos jsem koupila dvoje ozdoby-fialové a průsvitné s modrou"LINKOU"
No, co jsme byli sami, tak byl stromek stříbrno modrej, a jak s námi trávil první vánoce synáček, tak postupně přikupuju kdejakou kouličku - čímbrevnějšítímlepší ![]()
Takže náš stromek bude tradičně zase mišmaš, barevnosti se meze nekladou- perníčky, od tchýně kolekce (jí nekupujem bo to nikdy nikdo nesní, a letos jí Tchýně koupila malému k mikuláši),kouličky všech možných barev, řetězy střapatý i takový ty platový s hvězdičkama, světýlka … no prostě paráda
Jája se mnou bude už po druhé strojit stromek, takže se určo vyřádí a bude spokojenej
Však je to všechno nejvíc pro něj ![]()
taky dáváme ty stříbrné a modré střapce a řetězy i plastové vločky a rampouchy, no čím blýskavější tím lepší ![]()
fialovou jsme viděla v baumaxu, celá sada byla moooc hezká!!!
letos poprvé jsme nic nedokupovali na stromek, máme konečně všechno, tak to měnit nebudeme