Mikuláš – co dáváte do balíčku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
480
5.12.10 08:28

Mikulda

Dobre ranko,jen tak pro inspiraci 8-)Co vsechno davate do balicku?Pridavate i nejakou hracku pro ty vetsi deticky 4-5let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
5.12.10 08:32

Ahojky

Já mu tam přidala omalovánky a nový pastelky :palec: Jinak samý ňamky 8-) a ovoce :palec:

Příspěvek upraven 05.12.10 v 10:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
5.12.10 08:56

My dáváme místo hračky takové ty adventní kalendáře od lega nebo playmobil. Každý den tam jsou jednotlivé dílky k celku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
5.12.10 09:49

Já sladkosti nedávám,takže u nás adventní kalendář od lega,knížku,vodolepky, jídlení set (od každého doma už nemáme hluboký talíř :mrgreen: :nevim: )…atd:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.12.10 09:59

pitíčka, malé hračky, baterečku se Spidermanem, píšťalku, vánoční ponožky :-D , pexeso, fixy, pastelky, omalovánky, škrábací obrázek, ovoce, sladkosti, brambory a uhlíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.12.10 10:14

sladkosti (čokolády,bonbony,lízátka,adventní kalendář,perníčky),ovoce(mandarinky,pomeranče,banány),ořechy,brambor,omalovánky,pexeso. velcí už si mikuláše vybrali -chtěli do kina na pottera

• Citovat
  • Upravit
Gabika
5.12.10 10:35

Sladkosti, orechy a ovocie.

Nič iné nedávam, hračiek majú dosť, a čoskoro sú Vianoce… nechcem, aby dostávali hračky pri každej možnej príležitosti, veď by sme ich nemali kam dávať…

• Citovat
  • Upravit
1175
5.12.10 10:55

Já malýmu dávám ňákou ňamku - brumíka, kinder bueno, diskito, čokoládu, … pak jsem mu tam dala ořechy, pistácie taky tam má bramboru a trochu uhlí a ještě malou hračku skládajícího robota, pastelky a omlalovánky, ovoce mu nedávám protože ho nejí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.12.10 11:19

Ahoj. Letos budu dělat balíčky dva :dance: . Dávám ovoce (mandarinky a banány, to je takové vzácnější, jablíčka máme doma k dispozici pořád), Anežce jsem letos koupila Brumíky (takové to 10tibalení), Marunce dětské sušenky. Vloni jsem přibalila Anežce knížku, letos hračku nedám, páč ona poslední dobou víc zlobí, tak aby si nemyslela, že i tak dostane všechno ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.12.10 11:23

Tak Ondrovi ještě nic, je mrně, ale právě chystám balíček neteři. Má tam čokoládku, lízátka a gumový bonbony, mandarinky a banány a upletla jsem jí šálu :-) . A jdu tam přidat bramboru, ještěže jste mi to připomněly. To má za to zlobeníčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
5.12.10 11:24

Ahojky minulí rok dostaly od nás děcka sladkosti,ovoce a takoví malý kufříček s kreslením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.12.10 11:26
KPKristy píše:
Tak Ondrovi ještě nic, je mrně,

Mája je taky mrně, ale nevím, co by tomu řekla Anežka, že Mája nic nedostala. Přitom si je vědoma, že je Marunka hodnější :lol: (sama to i říká ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.12.10 11:35

dávám sladkosti oříšky.. ovoce… letos dostane autíčka. je malej a sladkostí má minimum dostane kinder vajíčko a gumové medvídky.. a brumíka… tak proto hračka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
5.12.10 11:45

U nás je v balíčku ovoce, sladkosti a taky knížka, skládací dinouš, vytoužené tričko, punčocháčky a 1 DVD a 2 CD s pohádkama na poslouchání :mrgreen:

Ve školce dostali obrovský balíček všeho možného, takže zásoby budou asi až do Velikonoc :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
5.12.10 12:23

Já sladkosti nedávám, mají toho plno od babiček, to bohatě stačí. Je mi milejší ptákovina za stovku, kterou klidně za měsíc vyhodím, než tuna čokolády.

Takže já letos koupila dinosauří vejce, z kterýho se vyklube dinosaurus (jaký, to je překvapení 8-) ). K tomu dostanou ovoce a uhlí. Sladký napakujou u babiček. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný