Mikuláš – co dáváte do balíčku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66800
26.11.22 20:49
@stinga píše:
Mikuláš se může dávat i velkým dětem ;) určitě by měly radost

bagrista na studiich v zahranici od nas dostava mikulase kazdy mesic. Prckovi jeste mikulas chodi. Akorat uz vyprchalo kouzlo. Letos ho prekvapim ponozkovym adventakem. Prakticke, desne mu porostla noha, dedim po nem ponozky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
26.11.22 20:53
@matkabagristy píše:
bagrista na studiich v zahranici od nas dostava mikulase kazdy mesic. Prckovi jeste mikulas chodi. Akorat uz vyprchalo kouzlo. Letos ho prekvapim ponozkovym adventakem. Prakticke, desne mu porostla noha, dedim po nem ponozky :mrgreen:

to existuje? to bych také potřebovala - moje ponožky v sobě dělají díry závratnou rychlostí :mrgreen: ale objednala jsem si čoko adventní pro sebe a dceři zase s korálkama, náramkama a tak, aby si nekazila zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
26.11.22 20:59
@stinga píše:
to existuje? to bych také potřebovala - moje ponožky v sobě dělají díry závratnou rychlostí :mrgreen: ale objednala jsem si čoko adventní pro sebe a dceři zase s korálkama, náramkama a tak, aby si nekazila zuby

kdybych si mela vybrat adventak ja, tak se vzorky vina 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
26.11.22 21:03
@matkabagristy píše:
kdybych si mela vybrat adventak ja, tak se vzorky vina 8)

pro mého taťku máme se vzorky piva - doufám, že se se mnou vždy rozdělí :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.12.22 08:53

Já koupila manželovi los Adventní kalednář :D snad vyhraje a podělí se semnou :D pivo ani vino nepije pije max Jegra :D ale to vzorky myslim nemají ne :D jinak dcerkám sladkosti a nejmladsi susenky hracku nejakou sklenicku na papaní :) starsi dostane rukavice, spoustu ruzných kokin, pitíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
5.12.22 09:24

Malá má letos čokoládky, ovoce sušené mrazem, pistácie, pečené kaštany a ozdobné sponky do vlasů, co se jí zalíbily v obchodě. Má to ve vánočním papírovém pytlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24082
5.12.22 09:33

Reakce na starý prispevek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24082
5.12.22 09:39
@stinga píše:
Mikuláš se může dávat i velkým dětem ;) určitě by měly radost

No já si dávám Mikuláše taky, ale asi jsem moc zlomila, mám uhlí (výjimečně mě přišel už teď rano, no chuť je nebezpečná :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný