Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@stinga píše:
Mikuláš se může dávat i velkým dětemurčitě by měly radost
bagrista na studiich v zahranici od nas dostava mikulase kazdy mesic. Prckovi jeste mikulas chodi. Akorat uz vyprchalo kouzlo. Letos ho prekvapim ponozkovym adventakem. Prakticke, desne mu porostla noha, dedim po nem ponozky ![]()
@matkabagristy píše:
bagrista na studiich v zahranici od nas dostava mikulase kazdy mesic. Prckovi jeste mikulas chodi. Akorat uz vyprchalo kouzlo. Letos ho prekvapim ponozkovym adventakem. Prakticke, desne mu porostla noha, dedim po nem ponozky
to existuje? to bych také potřebovala - moje ponožky v sobě dělají díry závratnou rychlostí
ale objednala jsem si čoko adventní pro sebe a dceři zase s korálkama, náramkama a tak, aby si nekazila zuby
@stinga píše:
to existuje? to bych také potřebovala - moje ponožky v sobě dělají díry závratnou rychlostíale objednala jsem si čoko adventní pro sebe a dceři zase s korálkama, náramkama a tak, aby si nekazila zuby
kdybych si mela vybrat adventak ja, tak se vzorky vina ![]()
@matkabagristy píše:
kdybych si mela vybrat adventak ja, tak se vzorky vina
pro mého taťku máme se vzorky piva - doufám, že se se mnou vždy rozdělí
![]()
Já koupila manželovi los Adventní kalednář
snad vyhraje a podělí se semnou
pivo ani vino nepije pije max Jegra
ale to vzorky myslim nemají ne
jinak dcerkám sladkosti a nejmladsi susenky hracku nejakou sklenicku na papaní
starsi dostane rukavice, spoustu ruzných kokin, pitíčka
Malá má letos čokoládky, ovoce sušené mrazem, pistácie, pečené kaštany a ozdobné sponky do vlasů, co se jí zalíbily v obchodě. Má to ve vánočním papírovém pytlíku.
@stinga píše:
Mikuláš se může dávat i velkým dětemurčitě by měly radost
No já si dávám Mikuláše taky, ale asi jsem moc zlomila, mám uhlí (výjimečně mě přišel už teď rano, no chuť je nebezpečná
)