Zlatá svatba -dar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14535
30.11.10 09:25

Zlatá svatba -dar

Ahoj holky, poradíte mi co koupit babičce a dědovi k zlaté svatbě? Nechceme jim dávat dárkový koš, protože věci z něj pak postupně rozdají. Víkendový pobyt nepřipadá v úvahu, protože by nikam nejeli. Mají zahrádku, ale většinu věcí jim dáme právě na narozeniny nebo k svátku. Navíc oslavu dělají 18.prosince a hned na to jsou Vánoce. Už jsem zoufalá. Uděláme jim kalendář z našich fotek, ale to je jen doplněk. Máte někdo nějaký nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
30.11.10 09:29

Ještě jsem zapomněla napsat, že babička i děda si na ty jejich leta kupujou vcelku moderní věci- myčku, DVD, plazmu a podobně, takže odpadá i velký dar od nás všech :think: . A dát jim třeba vitamíny nebo něco důchodcovského, tak mi to omlátí o hlavu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
30.11.10 09:47

Terrad a tak co jim koupit nějakou parádní houpačku na zahradu? To by se jim mohlo líbit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
30.11.10 09:50

http://www.ratan-klub.cz/…-nabytek.htm

mě se líbí třeba tahle, to by mohl být pěkný dárek, ne? Bohužel ho ale užijí až na jaře. Já taky nikdy nevím, co těm babičkám a prababičkám koupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
30.11.10 11:03

Tak mi vzdy babicce a dedovi k vyroci svatby (letos meli 65 let :-) ) kupujeme listky do divadla - vetsinou do Opery - moc radi tam chodi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
30.11.10 12:59

Nedavno jsem resila to same.Koupili jsme porcelanovou sadu na kavu,salky,podsalky,cukrenka,dzbanek na mleko.Sklidilo to velky uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
30.11.10 14:30

Moje babička s dědou slaví také 18.prosince výročí svatby, takže se mi bude hodit nějaká inspirace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.11.10 14:50

Holky díky za tipy, ale houpačku už mají, do opery a divadla nechodí, sad nádobí maj hafo, takže já fakt nevím. Pro ně je vážně těžké něco koupit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
30.11.10 17:12

Ahojky moje babička s dědou minulý rok měly 60let-diamantovou :dance: Vyráběla jsem veliký obraz kde byla uprostřed 60 z látky posetá kamínky a kolem byli fotky celé rodiny v první řadě byla fotka z jejich svatby a fotka jak vypadají teď a kolem fotky ostatních :-D Účel obrazu byl aby viděli jak se jejich rodina rozrostla za celých 60let co jsou spolu a taky se to povedlo :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný