Propiska s věnováním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13142
25.11.10 13:46

Propiska s věnováním

Prosím, nevíte o nějákém internetovém obchodě, který prodává propisky s možností vyrytí vlastního textu? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
25.11.10 15:14

K tomuto dotazu bych se přidala… :palec:
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.11.10 15:25

Něco jsem našla, ale nemám reference na obchod. Jenom jsem hledala a vygooglila tohle:
 http://www.proven.cz/…hu-jinak.htm

Zkusila jsem krok za krokem postup, který je uvedený a funguje to. Akorát jsem to neodeslala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.11.10 15:36

Jéé, jsi moc hodná, ale na mě je to jaksi složité :cert: Já jsem skončila u výběru barvy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.11.10 15:56

Tak jsem to zkusila znovu a zvládla jsem to, ale když jsem to chtěla odeslat, naskočilo mi tam, že minimální odběr je 1.000 ks :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.11.10 16:01

Neníííí :dance: . Vždycky vpravo nahoře je zelená šipka a když vybereš barvu, klikneš na zelenou šipku a posune tě na další krok - výběr textu atd. Dokonce u těch exkluzivních propisek je i vyrytí laserem :pankac:
Nevzdávej to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.11.10 16:04

Cožééééééé 1000kusů, jo? :zed: Ale jsi šikulka :potlesk: . Tak zkus zadat do googlu „propisky s textem“ a hledat další firmu. Myslím, že by to mohlo klapnout, né? Budou vánoce a když chtějí vydělat, tak ať se snaží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
27.11.10 14:02

Vážně mi nikdo neporadí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
5.12.10 11:42

Můžu doporučit www.intersign.cz - pracuje tam manžel a poslední objednávky přijímají do příštího pátku-s dodáním do Vánoc. Na výběr mají Parkery, Watermany a potom taky Zippo s laserem :palec: Za kvalitní práci a dodání na čas ručím:-)Manžel teď pracuje i o víkendech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný