Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím, nevíte o nějákém internetovém obchodě, který prodává propisky s možností vyrytí vlastního textu? Děkuji ![]()
Něco jsem našla, ale nemám reference na obchod. Jenom jsem hledala a vygooglila tohle:
http://www.proven.cz/…hu-jinak.htm
Zkusila jsem krok za krokem postup, který je uvedený a funguje to. Akorát jsem to neodeslala ![]()
Jéé, jsi moc hodná, ale na mě je to jaksi složité
Já jsem skončila u výběru barvy… ![]()
Tak jsem to zkusila znovu a zvládla jsem to, ale když jsem to chtěla odeslat, naskočilo mi tam, že minimální odběr je 1.000 ks ![]()
Neníííí
. Vždycky vpravo nahoře je zelená šipka a když vybereš barvu, klikneš na zelenou šipku a posune tě na další krok - výběr textu atd. Dokonce u těch exkluzivních propisek je i vyrytí laserem ![]()
Nevzdávej to ![]()
Cožééééééé 1000kusů, jo?
Ale jsi šikulka
. Tak zkus zadat do googlu „propisky s textem“ a hledat další firmu. Myslím, že by to mohlo klapnout, né? Budou vánoce a když chtějí vydělat, tak ať se snaží ![]()
Můžu doporučit www.intersign.cz - pracuje tam manžel a poslední objednávky přijímají do příštího pátku-s dodáním do Vánoc. Na výběr mají Parkery, Watermany a potom taky Zippo s laserem
Za kvalitní práci a dodání na čas ručím:-)Manžel teď pracuje i o víkendech ![]()