Mikuláš – co dáváte do balíčku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
5.12.10 13:20

Dávám sladkosti, ovoce, ořechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.12.10 13:47
hkac píše:
KPKristy píše:
Tak Ondrovi ještě nic, je mrně,
Mája je taky mrně, ale nevím, co by tomu řekla Anežka, že Mája nic nedostala. Přitom si je vědoma, že je Marunka hodnější :lol: (sama to i říká ;) ).

jasnačky mrně nemrně, dostat musí všeci :pankac: Dokonce i v adventním kalendáři s dobrotama má malá v každém vagonku křupku.Jí je to jedno, ale klukům by to bylo divné.
K tématu hračky nedáváme a čoko figurky taky ne, doma dostávají opravdu skromný balíček bo i tak j toho plná skříň(nadílka ze školky, z jídelny,2babičky, firemní nadílka, tety… no mikuláše máme až do velikonoc kdy je vystřídají zajíčci :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.12.10 14:01

Letos dáváme místo tradičního balíčku vánoční hrneček, do kterého jsem do aranžovací hmoty napíchala špejle, na které jsem tavnou pistolí přilepila bonbony, čokoládky, perníčky apod. Sladkostí tam není moc, ale vypadá to bohatě a neobvykle. A samozřejmě tam nesmí chybět napíchnutá brambora :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
5.12.10 14:15

My dáváme jednu hračku a čokoládku co má ráda, kterou často nemá. Takže tento rok to jsou kostky a Kinder čokoláda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
5.12.10 14:20

Trochu sladkostí, ovoce, ořechy, cd s pohádkami. Z loňska nám dokonce zbyla 1 figurka mikuláše, takže to letos nepřeháním, stejně dostane od babiček, tetiček atd., takže se nám toho doma sejde až až… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
23.11.14 19:58

Obnovuji diskusi. Zajímá mě hlavně, do čeho dáváte nadílku? Ušila bych si nějakou punčochu, ale jsem levá jak šavle :-)

Sice to sem nepatří, ale kdyby mi ještě teď byl někdo ochoten ušít nějaký nápaditý a vtipný obal na mikulášskou nadílku, napište mi zprávu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
23.11.14 20:05

@kacz Jednu punčochu jsem kdysi šila, druhou jsem koupila v Albertovi (ve výprodeji snad za 18 Kč, v současné době jsem je tam viděla za pajdu. Punčochy dávám na okno v venku každému na okno jeho pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
23.11.14 20:14

Drobnustky hazim primo do vylestene cizmicky, a neco vedle do ozdobniho sacku, ktery se bezne koupi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
23.11.14 20:21

Já kdysi koupila takovou mikulášskou kozačku, červenou a je obšitá bílým kožíškem. Malýmu je 13 měs. a domu zvát ještě čerty nebudu, jdeme do MC na besídku která bude pro takhle malý děti bez čerta, jen s andělem a mikulášem. Malýmu dám do botky možná kousek uhlí, protože celkem zlobí :mrgreen: a pak dětský sušenky a takový musli tyčinky pro děti od jednoho roku, možná ovocnou kapsičku, banán a mandarinku - hraček má až moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.11.14 20:45

@kacz Mikuláš přijde k nám a odměnu dávám do klasické papírové dárkové tašky… :nevim:
Dávám to, co mají rádi - ovoce, sladkosti…ale nepřeháním to.

@mahdalka dobrý nápad s uhlím :palec: asi taky něco seženu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
23.11.14 20:46

Ovoce a něco zdravého :mrgreen: a něco nezdravého :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.11.22 20:25

Holky, chtěla bych dát dětem do balíčku čajové medvídky lipoo. Tak jsem se chtěla zeptat, zda je znáte a dětem kupujete? Chutnají ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
26.11.22 20:28
@Vikki.vivi píše:
Holky, chtěla bych dát dětem do balíčku čajové medvídky lipoo. Tak jsem se chtěla zeptat, zda je znáte a dětem kupujete? Chutnají ji?

to je jako skrytá reklama? vždyť v jiné diskusi píšeš, že je kupuješ a že je dětem dáš i na Mikuláše, já například vůbec nevím, co to je a myslím, že bez toho já i mé dítě přežijeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
26.11.22 20:43
@stinga píše:
to je jako skrytá reklama? vždyť v jiné diskusi píšeš, že je kupuješ a že je dětem dáš i na Mikuláše, já například vůbec nevím, co to je a myslím, že bez toho já i mé dítě přežijeme

zase jsem si aspon pripomnela, jak jsem tehdy malym detem chystala mikulase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
26.11.22 20:46
@matkabagristy píše:
zase jsem si aspon pripomnela, jak jsem tehdy malym detem chystala mikulase :mrgreen:

Mikuláš se může dávat i velkým dětem ;) určitě by měly radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný