Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
přemýšlím co koupit naěemu filípkovi k vánocům. to mu budou 4 měsíce. napadla mě hrací deka nebo jestli poradíte nějakou pěknou hračku. diky
Ahoj, tak my našemu Filípkovi koupili dvd krtečka, knížku říkánek a tatínek chce koupit nějaká autíčka a hračky. Přeci jen to bude mít na příští rok, tak si s tím určitě dřív nebo později vyhraje. Jinak hrací deku jsme koupili, ale po stromeček jsme to nevydrželi. ![]()
Ahoj. Bude mu to úplně fuk, tak bych pořídila něco, co stejně potřebuje, třeba i později
.Napadá mě třeba hrneček na pití. Já Máje i teď k Vánocům chystám jen jednu menší hračku, a aby měla co rozbalovat, tak pak zabalím asi něco po Anežce, ale musím najít něco, co si nepamatuje, páč nevím, co by říkala, že Ježíšek přinesl její hračky
.
Malýmu loni bylo necelýho půl roku. Dostal pěnový puzzle, takový kalíšky od fisherprice a pyžámko. Jinak když se mě někdo zeptal, tak jsem řekla buď penízky a nebo plínky.
Ahoj Lovely, já bych ve čtyřech měsících zůstala asi u nějakého oblečení a pro radost koupila nějaké štěrchátko
Kdyby jste mu nekoupili nic, tak bude taky spokojený, docházet mu to začne tak za rok, na dárky se bude těšit až za dva
Ta hrací deka není špatný nápad, určitě to využijete i později, taky hrazdička je docela fajn, tak bych možná Ježíška využila pro pořízení nějaké té dražší věci, jinak budete dokupovat průběžně - hrací nároky se u malého miminka mění měsíc co měsíc ![]()
tak já vikimu koupila bodýčka, i když ta už asi vytáhnu, protože nějak povyrostl. jinak dostane zabalené hračky po klárce
v tomhle věku jim je to fuk. možná ve vašem věku využijete i válec na lezení. to byla u klárky docela hitovka.
Ještě mě napadlo - jestli nemáte takový ten velký gymnastický míč, tak to je bezva věc, dá se na něm miminko různě válet a houpat a natřásat - procvičují se tím skvěle různé svaly. Nebo bych investovala do permice na kurzy plavka - k Ježíškovi je to docela vhodné spláchnout. Jestli ještě neplavete, tak můžete v půl roce začít ![]()
nechci to nejak prehanet ,ale chtela bych jednu vetsi vec. vim, ze toho dostane urcite neco dost od rodiny.
Já koupila sedátko do vany,hračku co se dá připevnit na autosedačku a koupím nějaké povlečení do postýlky.A šlus.Ještě s toho nemá rozum,tak jen simbolicky ![]()
Mi jsme holkam,na vanoce jim budou taky 4 mesice koupily,svitici zelvicky na usinani,jsou uzasne ,maji je napr. tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
![]()
hkac píše:
Ahoj. Bude mu to úplně fuk, tak bych pořídila něco, co stejně potřebuje, třeba i později.Napadá mě třeba hrneček na pití. Já Máje i teď k Vánocům chystám jen jednu menší hračku, a aby měla co rozbalovat, tak pak zabalím asi něco po Anežce, ale musím najít něco, co si nepamatuje, páč nevím, co by říkala, že Ježíšek přinesl její hračky
.
přesně tak bych to v tomhle věku řešila i já. Ještě z toho nemá pojem, takže půjde spíš o to, aby taky něco rozbaloval, když budou rozbalovat všichni okolo, a aby to bylo barevné. Všechno ostatní je jen pro pocit rodičů a zúčastněných. Ale pokud chcete mít třeba hezkou fotku z prvních vánoc, tak takový ten krásný vánoční pocit má člověk třeba z houpacího koně nebo něčeho takového, nad takovým výjevem se s chutí po letech rozpláčeš dojetím ![]()
tak od nás malej dostane : skákadlo Fisher Price - Rainforest, jinak od ségry sedátko do vany, a od rodičů dostane jídelní židličku. - věci které se hodí a vydrží hlavně dlouho. ale kdyby pod stromečkem měl šustící pytlík obyčejnej byl by asi nejštastnější. s těma si dost vyhraje
)
joanee píše:Želvičku jsme koupili taky, ale z ebay, tam vyjde za pusu. Asi tři kila, abych nekecala.
Mi jsme holkam,na vanoce jim budou taky 4 mesice koupily,svitici zelvicky na usinani,jsou uzasne ,maji je napr. tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ja bohuzel s kolkami nemam moc cas brouzdat po netu,ale n a ebay kouknu dik za tip J.
tak jsem mu zatim objednala hrastitko a porad premyslim nad tou hraci dekou. jinak jeste musim koupit darky synovcum 8 mes a 10 mes tak to bude taky zajimavy ![]()