Dárek k Vánocům 4 měsíční miminko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3588
2.12.10 09:34

Dárek k vánocům 4 měs. mimi

Ahoj holky,

přemýšlím co koupit naěemu filípkovi k vánocům. to mu budou 4 měsíce. napadla mě hrací deka nebo jestli poradíte nějakou pěknou hračku. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
2.12.10 09:41

Ahoj, tak my našemu Filípkovi koupili dvd krtečka, knížku říkánek a tatínek chce koupit nějaká autíčka a hračky. Přeci jen to bude mít na příští rok, tak si s tím určitě dřív nebo později vyhraje. Jinak hrací deku jsme koupili, ale po stromeček jsme to nevydrželi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.12.10 09:41

Ahoj. Bude mu to úplně fuk, tak bych pořídila něco, co stejně potřebuje, třeba i později ;) .Napadá mě třeba hrneček na pití. Já Máje i teď k Vánocům chystám jen jednu menší hračku, a aby měla co rozbalovat, tak pak zabalím asi něco po Anežce, ale musím najít něco, co si nepamatuje, páč nevím, co by říkala, že Ježíšek přinesl její hračky :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
2.12.10 09:43

Malýmu loni bylo necelýho půl roku. Dostal pěnový puzzle, takový kalíšky od fisherprice a pyžámko. Jinak když se mě někdo zeptal, tak jsem řekla buď penízky a nebo plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
2.12.10 09:48

Ahoj Lovely, já bych ve čtyřech měsících zůstala asi u nějakého oblečení a pro radost koupila nějaké štěrchátko :lol: Kdyby jste mu nekoupili nic, tak bude taky spokojený, docházet mu to začne tak za rok, na dárky se bude těšit až za dva :wink: Ta hrací deka není špatný nápad, určitě to využijete i později, taky hrazdička je docela fajn, tak bych možná Ježíška využila pro pořízení nějaké té dražší věci, jinak budete dokupovat průběžně - hrací nároky se u malého miminka mění měsíc co měsíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
2.12.10 10:07

tak já vikimu koupila bodýčka, i když ta už asi vytáhnu, protože nějak povyrostl. jinak dostane zabalené hračky po klárce :-) v tomhle věku jim je to fuk. možná ve vašem věku využijete i válec na lezení. to byla u klárky docela hitovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
2.12.10 10:14

Ještě mě napadlo - jestli nemáte takový ten velký gymnastický míč, tak to je bezva věc, dá se na něm miminko různě válet a houpat a natřásat - procvičují se tím skvěle různé svaly. Nebo bych investovala do permice na kurzy plavka - k Ježíškovi je to docela vhodné spláchnout. Jestli ještě neplavete, tak můžete v půl roce začít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
2.12.10 10:17

nechci to nejak prehanet ,ale chtela bych jednu vetsi vec. vim, ze toho dostane urcite neco dost od rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
2.12.10 10:19

Já koupila sedátko do vany,hračku co se dá připevnit na autosedačku a koupím nějaké povlečení do postýlky.A šlus.Ještě s toho nemá rozum,tak jen simbolicky :wink:

• Citovat
  • Upravit
joanee
2.12.10 10:21

Mi jsme holkam,na vanoce jim budou taky 4 mesice koupily,svitici zelvicky na usinani,jsou uzasne ,maji je napr. tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
2.12.10 10:26
hkac píše:
Ahoj. Bude mu to úplně fuk, tak bych pořídila něco, co stejně potřebuje, třeba i později ;) .Napadá mě třeba hrneček na pití. Já Máje i teď k Vánocům chystám jen jednu menší hračku, a aby měla co rozbalovat, tak pak zabalím asi něco po Anežce, ale musím najít něco, co si nepamatuje, páč nevím, co by říkala, že Ježíšek přinesl její hračky :mrgreen: .

přesně tak bych to v tomhle věku řešila i já. Ještě z toho nemá pojem, takže půjde spíš o to, aby taky něco rozbaloval, když budou rozbalovat všichni okolo, a aby to bylo barevné. Všechno ostatní je jen pro pocit rodičů a zúčastněných. Ale pokud chcete mít třeba hezkou fotku z prvních vánoc, tak takový ten krásný vánoční pocit má člověk třeba z houpacího koně nebo něčeho takového, nad takovým výjevem se s chutí po letech rozpláčeš dojetím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
2.12.10 12:08

tak od nás malej dostane : skákadlo Fisher Price - Rainforest, jinak od ségry sedátko do vany, a od rodičů dostane jídelní židličku. - věci které se hodí a vydrží hlavně dlouho. ale kdyby pod stromečkem měl šustící pytlík obyčejnej byl by asi nejštastnější. s těma si dost vyhraje :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
2.12.10 12:46
joanee píše:
Mi jsme holkam,na vanoce jim budou taky 4 mesice koupily,svitici zelvicky na usinani,jsou uzasne ,maji je napr. tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :mavam:
Želvičku jsme koupili taky, ale z ebay, tam vyjde za pusu. Asi tři kila, abych nekecala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanee
2.12.10 15:17

Ja bohuzel s kolkami nemam moc cas brouzdat po netu,ale n a ebay kouknu dik za tip J.

• Citovat
  • Upravit
3588
2.12.10 15:45

tak jsem mu zatim objednala hrastitko a porad premyslim nad tou hraci dekou. jinak jeste musim koupit darky synovcum 8 mes a 10 mes tak to bude taky zajimavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný