Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
joanee píše:
Ja bohuzel s kolkami nemam moc cas brouzdat po netu,ale n a ebay kouknu dik za tip J.
U nás brouzdá tatínek ![]()
ja 4mesicakovi koupila novou autosedacku,neb do vajicka uz se nevleze a par hracek(nejake hraci blbosticky,hracky do vody..)ty rozdam babickam,aby kazdy mel jednu,ono se to pak sejde zpet..Vic to neprehanim,pac rozum z toho jeste nema a nezahlcovat se snazim i u starsiho(ale malo kdy to vyjde,tech hracek je pak hodne,kdyz se to sejde doma od kazdeho..)
Ale ta zelvicka vypada dobre
,tu asi jeste prikoupim ![]()
Micus píše:joanee píše:U nás brouzdá tatínek
Ja bohuzel s kolkami nemam moc cas brouzdat po netu,ale n a ebay kouknu dik za tip J.
ten nas na to bohuzel neni ![]()
Tak našemu Matyáškovi budou taky 4 měsíce
.Máme pro něj tu hrací deku,nějaký chrastítka a úžasnej vánoční obleček,ale ten už dostane ke stromečku
.Od rodiny dostane spíš něco na sebe,tenhle rok to ještě řešit nebudeme.Jo ale tu želvičku musí mít
![]()
Ahojky, taky jsem řešila co koupit malé k vánocům a nakonec jsme koupili nějaké knížky s říkadly, pak lozicí válec , potom řetěz z písmenek , chrastítko , potom z fleru takovou myšku k mazlení
.
Babičky a dědečci ani nevím co koupí - řekla jsem že chceme nějaké oblečení nebo malou hračku a případně peníze na jídelní židličku, autosedačku, krosničku na nošení dítěte, nočník a na takové potřebné věci.
Holky, a dá se ta želvička koupit někde v kamenném obchodě? Respektive bych se na ní chtěla podívat a pak třeba i koupit.
petra: koukala jsem na ty pismenka a vypadaj super asi je malymu taky koupim
lovelytelle píše:
petra: koukala jsem na ty pismenka a vypadaj super asi je malymu taky koupim
To je takový dárek co se využije i později - teďkom to budeme mít na chrastění a pak se můžeme podle toho učit písmenka
- takže se to dá využít dlouhodobě ![]()
jojo to urcite prijde mi to fajn darek, bude umet krasne abecedu
petka.konecna píše:
Holky, a dá se ta želvička koupit někde v kamenném obchodě? Respektive bych se na ní chtěla podívat a pak třeba i koupit.
Tak v kamenném obchodě přímo nevím, ale u nás na poliklinice jsou v přízemí stánkaři s různýma blbinama, ponožky, vykrajovačky, hračky, tak tam jsem tu želvu viděla taky. Takže možná i na vánočních trzích.
Micus píše:petka.konecna píše:Tak v kamenném obchodě přímo nevím, ale u nás na poliklinice jsou v přízemí stánkaři s různýma blbinama, ponožky, vykrajovačky, hračky, tak tam jsem tu želvu viděla taky. Takže možná i na vánočních trzích.
Koukám že jsi z Ostravy - na které poliklinice?
petka.konecna píše:Micus píše:Koukám že jsi z Ostravy - na které poliklinice?petka.konecna píše:Tak v kamenném obchodě přímo nevím, ale u nás na poliklinice jsou v přízemí stánkaři s různýma blbinama, ponožky, vykrajovačky, hračky, tak tam jsem tu želvu viděla taky. Takže možná i na vánočních trzích.
Ve fakultce v Porubě.
Micus píše:petka.konecna píše:Ve fakultce v Porubě.Micus píše:Koukám že jsi z Ostravy - na které poliklinice?petka.konecna píše:Tak v kamenném obchodě přímo nevím, ale u nás na poliklinice jsou v přízemí stánkaři s různýma blbinama, ponožky, vykrajovačky, hračky, tak tam jsem tu želvu viděla taky. Takže možná i na vánočních trzích.
Díky, tak kolem té budu mít v sobotu cestu
- tak se tam mrknu, jestli tam ovšem budou i v sobotu ![]()
A ještě jsem včera v Globusu za pár šupů přikoupila spojovátka. Mně se hrozně líbí pro děti úplně jednoduché hračky. Pár takových spojovacích tvarů máme u hrací deky a s tím se dá pověsit cokoli kamkoli. Věším tím malému hračky na autosedačku, na lehátko, na kočárek i na tu hrací deku.
doporučuju nějaké leporelo látkové na postýlku ![]()
http://www.korunka.cz/…ele-leporelo?…
http://www.elinka.eu/detail.php?…
mám ena postýlce a syn ho miluje, chytá si na něj, stahuje dolů…
hrací deka je myslím zbytečně drahá, stejnou službu udělá pěnové puzzle na zemi a k tomu nějaká hrazdička.