Vánoční stromek v jaké barvě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59403
26.11.19 07:50

@TopSecret ruční práce :palec: Tam by člověk nechal peněz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
26.11.19 09:42

@Čičorečka Krásně nazdobený stromek, v jednoduchosti je krása :) Míváme podobně jednoduše nazdobený stromek a líbí se mi víc, než když je tam milion různých barev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
26.11.19 15:32
@Michelle_M píše:
Tak jo, ale během zítřka radši smažu, ať mě tu podle toho někdo nevyčmuchá :mrgreen: Mně se to líbí, když skrz ten stromeček není vidět :D A na tu naši divočejší kombinaci barev to bylo akorát. Dala bych ozdoby i trochu hustěji, ale právě je tam ten problém s ohýbáním větviček a nevypadá to pak dobře. Smrček jsme měli jednou a fakt jsem nečekala, jak to šíleně bude opadávat, navíc při zdobení hrozně píchal :D

Hezky vypada. Podle me akorat :palec: retez neni potreba.
No prave proto ho musis uriznout idealne den predem a zalivat. Hele sklenice od okurek a on ji za jeden den vypil 8o :mrgreen:
Takze zalivat, zalivat. Me bohuzel ta jedlicka tak zklamala :( mozna i blba kombinace barev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
26.11.19 15:35
@Markéta80 píše:
@TopSecret ruční práce :palec: Tam by člověk nechal peněz :mrgreen:

Jojo. Ale furt to vyslo „levnejc“ nez kdyz v OC meli stanek s ozdobama a za 4 ozdoby chteli i pres 400 8o kupovat to tam, tak tam necham desitku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
26.11.19 16:40

@TopSecret jo v těch OC to mají fakt drahý :?. Kolik si jich brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
26.11.19 16:59
@Markéta80 píše:
@TopSecret jo v těch OC to mají fakt drahý :?. Kolik si jich brala?

Ze 4 eshopu sem to objednavala. Dohromady asi 60 ozdob. Bych si uz ted ozdobila stromek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
26.11.19 17:13

@TopSecret :mrgreen: :mrgreen:, já raději nekoukám. Ozdob máme celkem dost a pak poslouchat že když nezdobím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
26.11.19 21:10

@TopSecret Děkuju moc, zlatá. No tak já jdu ještě zjistit, zda mají ty ozdoby i menší v těch 6 cm. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
27.11.19 17:01
@Peggy54 píše:
My meli leta tyrkysovo stribrny, letos zlato fialovy, takove budou i vazy a vence doma..mama letos jede staroceske, slamnene, pernicky hackovane ozdubky, jablicka, retez ze sipku a jerabin, ma nejake svetla co imituji ohen tak sem zvedava :srdce:

Takový strom je nádherný! My ho dělali docela dlouho, když byl syn maličký, aby se nezranil o skleněné ozdoby a byl strašně hezký. Teď budeme mít už asi třetí rok skleněné ozdoby, ale přemýšlím, že bych napřesrok šla zase do toho staročeského.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný