Vánoční stromek v jaké barvě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5822
25.11.19 20:00

U nás již druhým rokem pastelove růžová a stejné ozdoby i v truhlikach na okně i na stromku na terase. Vše sladeno s obyvakem stejně sladeno i balicí papír na darkach. Již vše zabaleno a připraveno. Stromek venku od soboty svítí, truhluky hotové. K tomu mám tedy obj pernikovy strom, betlém vše pouze zdobené bíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
25.11.19 20:01

Máme maličký obývák, tudíž malinký živý stromeček. Vloni si dcera vybrala stříbrnou a růžovou, letos prý bude červený a zlatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.11.19 20:03

@TopSecret já už pár let stále červeno zlatý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.11.19 20:04

@laducha to každý rok kupujete nové ozdoby? Já jsme ráda že jsme to před pár lety nakoupila, eltos tam přibude vánoční ozdoba s Vali fotkou ze školy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
25.11.19 20:04

@Kelsey hezký koš okolo kmenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
25.11.19 20:08

Já loni dělala chuďoučký, jen dřevěné ozdoby, bílé mašle, sem tam zlatá kulička. A nějak se mi to zalíbilo, letos stejně. Jen ho upevníme tak, aby nebyl našikmo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
25.11.19 20:10
@Markéta80 píše:
@laducha to každý rok kupujete nové ozdoby? Já jsme ráda že jsme to před pár lety nakoupila, eltos tam přibude vánoční ozdoba s Vali fotkou ze školy :mrgreen:
Červené a zlaté máme, vloni pár stříbrných a růžových z Pepca. Dřív zdobili kluci, těm to bylo šumák, klidně splácali všechno dohromady, měla jsem i staré po našich. Mně je to taky fuk, ať si to udělají podle sebe 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.19 20:18
@jopo píše:
@Kelsey hezký koš okolo kmenu

To jsem nasla na Pinterestu. Na pristi rok si ho necham vyrobit. Jeste mrknu na trhy, jestli sezenu podobny. Jestli nesezenu, tak letos budu improvizovat (tvrdy papir, bud pytlovinu nebo takovy ten provazek lanovy a lepidlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.11.19 20:22

@laducha :mrgreen: :mrgreen: u nás zdobí manžel a Viki a letos i Vali chce pomáhat. Já vždy jen slyším jak manžel říká proč je toho tolik :mrgreen: Největší strach mám vždy aby svítila světýlka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
25.11.19 22:01
@Kelsey píše:
@TopSecret
Neblazni. Stromek je daleko. My jsme zatim u dekoraci. Letos nechci venec na dvere, ale zahledla jsem tohle, takze u nas panuji pripravy (ted susim v troube sisky). Zitra mi chlap sezene vetve.
A zbytek snad doma najdu. Hodi se nam to na vchodove dvere, ze mame podobne sklo.
Kazdopadne na stromek mame bud lonske pastelove barvy nebo svetle, bile. Stejne zas rozhodnou decka. Mame doma nekolik druhu odstinu. I modre, stribrne. Nez na stromek dojde, tak chci provizorne vyrobit to kolem stojanu, ze kos uz mi nikdo ted nevyrobi.

Ja uz mam vyzdobu od minule nedele :oops: dnes sem nasvitila truhliky(barevne) a venec. Ten mam studenobily.
Letos mam poprve girlandu doma. Taktez od minuleho tydne ;) :oops: :mrgreen:
Takze se tesim na stromek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
25.11.19 22:03
@Adrasteia píše:
My budeme mít klasiku - červený a zlatý. Ozdoby mám ráda české, kvalitní skleněné. Ale pokud chci čas od času koupit novou sadu na obrovský strom, tak se musím připravit na pěknej vítr v peněžence. :roll:

Ano. Letos sem to zjistila. 5 tisic za ozdoby 8o :oops: asi 60 ozdob. Vse ceska vyroba. Ale jsou nadherne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.11.19 22:07
@TopSecret píše:
Obnovuji :mavam:
Ja letos jdu do fialovo-stribrne. Vse mat.
X let byl cerveno-modry a uz se nejak okoukal :mrgreen:
Akorat teda sehnat je, byl kumst. Coz stribrne. Ale ty fialove.
Co sem koukala, tak frci cervene, zlate, stribrne. Stromek zivy. Smrcek.
Co vy, jake budete mit ozdoby?

ja mam rada vsehochut. Mam koule vsech barev a tvaru. Hodne jich ma i nejaky motiv. Libi se mi napr foukane sklenene rozpulene „jablka a hrusky“. A nemam rada retezy a andelske vlasy, osvetleni je ve forme jednoduchzých zlutych bodovek. Lidi povetsinou strom komentuji slovy, ze je zajimave, jak je ten strom pekne ustrojeny a zaroven nepreplacany. A to je presne muj zamer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.11.19 22:09

@TopSecret tak to je fofr ja mam jeste dyne :D ale sousedi uz od listopadu sviti a maji sobiky a santy :lol: prijde mi ze letos ne ze to silene utika ale ze se vsichni zblaznili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.11.19 22:14

@TopSecret tak to je dost, my kupovali letos taky komplet novou, ale asi za 2000. My musime mit bohuzel plastove kvuli kocourovi, stromek ma casto letecky den 8o ale babicka ma takove ty stare sklenene, rucne delane jeste z prvni republiky :srdce: na ty se tam vzdycky nemuzu vynadivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
25.11.19 22:30

Já miluju staré barevné skleněné ozdoby, velký strom a mám ještě i starý světelný řetěz lucerničky. Věnec na dveře a jiné dekorace zdobim většinou skořicí, badyánem, šišky, jmelí, ořechy, přírodní materiály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný