Mikulášská nadílka pro kojence

14015
5.12.10 13:33

Mikulášská nadílka pro kojence

Ahoj, jen takový malý průzkum - dostávají i v jiných rodinách děti mladší jednoho roku (v našem případě na Mikuláše vždy ještě plně kojené) taky pytel ovoce a čokolády :lol: :lol: :lol: ? Samozřejmě nemyslím od nás, ale od příbuzenstva.
Jsem strašně ráda, že se nám podařilo přemluvit prarodiče, aby nedávali rovnou celou igelitku cukrovinek, a aby vybírali kvalitní figurky a ne „čokoládové pochoutky“, které nejsou dobré ani do bábovky (navíc zatím to vypadá, že se nám nesejde sedm adv. kalendářů jako loni), ale z tohoto jsem pořád nějaká rozvrkočená :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
5.12.10 13:35

Majda dostala, sežrala jsem já :mrgreen: (To mlíko se musí z něčeho tvořit, no ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
5.12.10 13:36

Loni jsme měli na mikuláše 5 měsíců, jako u Vás tři kalendáře, tisíc kilo ovoce, 4 vánoční kolekce :roll:
Letos máme 17 měsíců, dostala ovoce a kinder čokoládky, zatím. Od nás jen kalendář a odpoledne má přijet tchán to azse bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
5.12.10 13:36

Zrovna čekáme babičku s nadílkou, dceři je 16 m, upozornila jsem jí, že žádné sladkosti ne, jen ovoce. V rodině máme 2 mimča, těm jsem nic nekoupila, dám jejich rodičům stováka a ať to využijí po svém. Přijde mi blbost jim něco kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.12.10 13:42

tchýně mi dala peníz bych malé koupila raděj sama :potlesk: (koupila a odevzdala :mrgreen: ), bohužel moje máma opět čoko figurky z 14%kakaa :poblion: pro všechny tři děti :roll: Nesníším čokonáhražky opět to budu vyhazovat :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
5.12.10 13:43

Tak mně by přišlo výborné, kdyby malá dostala třeba přesnídávku (anebo klidně nic, že…), to za chvilku užije. Takhle zas akorát poroste dupa mi :cert: :lol: .
Ale KINDER ČOKOLÁDA, na to jsem už alergická! Máme toho doma štosy a nikdo děckám jinou čokošku nekoupí :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.12.10 13:44

Ahoj. Mája dostane dětské sušenky, páč nevím jak bych vysvětlila Anežce, že malá ségra nic nedostala. Co přivezou prarodiče, se uvidí. Našim jsem řekla rovnou, že maximálně ty sušenky, a třeba moje mamka ví, že Máje hned tak něco nedám :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.12.10 13:54

od mojí mamky jsme dostali teplé ponožky (samozřejmě pro dítko), jinak kdyby se někdo ptal, řeknu, ať koupí nějaká přesnídávky, případně kaši, křupky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.12.10 13:55

Taky mimčo (5 týdnů) dostane, ale hlavně proto, že by se starší dcerce těžko vysvětlovalo, proč mimčo nic nemá. Od nás dostane nový dudlík, od jedné babičky chrastítko a od druhé buď taky chrastítko, nebo jeden kousek oblečení. Taky nesnáším pytle cukrovinek, takže i ta skoro tříletá dostane od každého třeba jenom 1 sladkost a pak třeba ovoce, kompot, rozinky, pastelky, punčocháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.12.10 13:58

Jedna nadilka bude dnes odpoledne od tchanovcu,tak uvidim,vcera privezla moje mamka…to co jsem ja ji koupila predem a najednou tam vidim figurky? :lol: -rikam ji-na co ma ten prcek jako cokoladu?Ona,ze pry to jsou jen figurky na stromecek../sve vanoce si delam uz 11let s tim,ze ona je u nas hostem a dobre vi,ze kolekce ani figurky na stromecek nevesim :lol: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.12.10 14:00

Jo a starsi vzal v pohode,ze mladsi braska nema zadne sladkosti,ale jen nejake vecicky(bodicko,medvidka,dudliky..),pac proste miminka tohle nejedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
5.12.10 14:07

Loni mu bylo 5 měsíců a nedostal nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.12.10 14:30

Ahoj.
Nám jsou teprv dva měsíce. Tak malej dostane chrastítko od jedné babičky a od druhé něco na sebe. Ale čokoládový kalendář dostaneme také a určitě i nějaké ovoce. Holt ho bude muset sníst manžel. Já čokolády nejím. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.10 14:31

Samík loni dostal to, co mohl (7,5 měsíců). Takže tam měl nějakou tu přesnídávku, banán, myslím i nějaká drobná hračka se objevila :think: Mluvili jsme o tom dopředu, protože babičky byly nešťastné, co tomu chudákovi koupit :lol:

Příbuzní to jistě myslí dobře, ovšem kdyby přemýšleli, tak stopro vymyslí něco, co je pro dítě vhodné (i kdyby to mělo být hrkátko pro plně kojené dítě) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
5.12.10 14:33

Loni bylo Samymu 7 mesicu, dostal banany a presnidavky. Letos uz dostal kalendar, ovoce, fruka a nejake cokoladove figurky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný