Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, jen takový malý průzkum - dostávají i v jiných rodinách děti mladší jednoho roku (v našem případě na Mikuláše vždy ještě plně kojené) taky pytel ovoce a čokolády
? Samozřejmě nemyslím od nás, ale od příbuzenstva.
Jsem strašně ráda, že se nám podařilo přemluvit prarodiče, aby nedávali rovnou celou igelitku cukrovinek, a aby vybírali kvalitní figurky a ne „čokoládové pochoutky“, které nejsou dobré ani do bábovky (navíc zatím to vypadá, že se nám nesejde sedm adv. kalendářů jako loni), ale z tohoto jsem pořád nějaká rozvrkočená
.
Majda dostala, sežrala jsem já
(To mlíko se musí z něčeho tvořit, no ne?)
Loni jsme měli na mikuláše 5 měsíců, jako u Vás tři kalendáře, tisíc kilo ovoce, 4 vánoční kolekce ![]()
Letos máme 17 měsíců, dostala ovoce a kinder čokoládky, zatím. Od nás jen kalendář a odpoledne má přijet tchán to azse bude ![]()
Zrovna čekáme babičku s nadílkou, dceři je 16 m, upozornila jsem jí, že žádné sladkosti ne, jen ovoce. V rodině máme 2 mimča, těm jsem nic nekoupila, dám jejich rodičům stováka a ať to využijí po svém. Přijde mi blbost jim něco kupovat.
tchýně mi dala peníz bych malé koupila raděj sama
(koupila a odevzdala
), bohužel moje máma opět čoko figurky z 14%kakaa
pro všechny tři děti
Nesníším čokonáhražky opět to budu vyhazovat
![]()
Tak mně by přišlo výborné, kdyby malá dostala třeba přesnídávku (anebo klidně nic, že…), to za chvilku užije. Takhle zas akorát poroste dupa mi
.
Ale KINDER ČOKOLÁDA, na to jsem už alergická! Máme toho doma štosy a nikdo děckám jinou čokošku nekoupí
.
Ahoj. Mája dostane dětské sušenky, páč nevím jak bych vysvětlila Anežce, že malá ségra nic nedostala. Co přivezou prarodiče, se uvidí. Našim jsem řekla rovnou, že maximálně ty sušenky, a třeba moje mamka ví, že Máje hned tak něco nedám
.
od mojí mamky jsme dostali teplé ponožky (samozřejmě pro dítko), jinak kdyby se někdo ptal, řeknu, ať koupí nějaká přesnídávky, případně kaši, křupky…
Taky mimčo (5 týdnů) dostane, ale hlavně proto, že by se starší dcerce těžko vysvětlovalo, proč mimčo nic nemá. Od nás dostane nový dudlík, od jedné babičky chrastítko a od druhé buď taky chrastítko, nebo jeden kousek oblečení. Taky nesnáším pytle cukrovinek, takže i ta skoro tříletá dostane od každého třeba jenom 1 sladkost a pak třeba ovoce, kompot, rozinky, pastelky, punčocháče.
Jedna nadilka bude dnes odpoledne od tchanovcu,tak uvidim,vcera privezla moje mamka…to co jsem ja ji koupila predem a najednou tam vidim figurky?
-rikam ji-na co ma ten prcek jako cokoladu?Ona,ze pry to jsou jen figurky na stromecek../sve vanoce si delam uz 11let s tim,ze ona je u nas hostem a dobre vi,ze kolekce ani figurky na stromecek nevesim
/
Jo a starsi vzal v pohode,ze mladsi braska nema zadne sladkosti,ale jen nejake vecicky(bodicko,medvidka,dudliky..),pac proste miminka tohle nejedi..
Ahoj.
Nám jsou teprv dva měsíce. Tak malej dostane chrastítko od jedné babičky a od druhé něco na sebe. Ale čokoládový kalendář dostaneme také a určitě i nějaké ovoce. Holt ho bude muset sníst manžel. Já čokolády nejím. ![]()
Samík loni dostal to, co mohl (7,5 měsíců). Takže tam měl nějakou tu přesnídávku, banán, myslím i nějaká drobná hračka se objevila
Mluvili jsme o tom dopředu, protože babičky byly nešťastné, co tomu chudákovi koupit ![]()
Příbuzní to jistě myslí dobře, ovšem kdyby přemýšleli, tak stopro vymyslí něco, co je pro dítě vhodné (i kdyby to mělo být hrkátko pro plně kojené dítě) ![]()
Loni bylo Samymu 7 mesicu, dostal banany a presnidavky. Letos uz dostal kalendar, ovoce, fruka a nejake cokoladove figurky.