Vánoční stromek v jaké barvě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
5.12.10 21:27

Podle toho, kdo zdobí, loni velel strejda - vše červené, máme cca 150 cm živý v květináči, už čtvrtý rok tentýž. Letos si ho chtějí zdobit holky, takže nerozbitné věci, dřevěné figurky, papírové řetězy a ozdůbky vlastní výroby (máme vánoční dílnu ve školce, letos i ve škole kam se starší zapíše, v knihovně…papír, perníčky, keramika) Já si tam snad propašuju pár historických kousků co jsem našla na půdě (tvář andělíčka z postříbřeného kartonu, pavoučka z malinkých foukaných perel a dvě muchomůrky se skřipcem).
Na stromečky „do barvy“ si nepotrpíme, ani na blikající blbiny do oken apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.12.10 22:11

Ad blikající blbiny - jak se dá žít s blikajícím čímkoli v okně? Třeba číst knížku nebo dívat se na televizi? To musí hrozně vadit očím a upoutávat neustále pozornost (čili rušit :-) ), ne? Máte to někdo a nevadí vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
6.12.10 13:33

Loni i letos kombinace černo-stříbrná. A stromeček umělej - máme ho u topení a tam by živej moc dlouho chudák nevydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.12.10 14:13

My kombinujeme modrou a zlatou, letos tomu bude stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
6.12.10 15:13
MaryClementine píše:
Jani09 - no proč ne zlatomodrej? :-D Jinak fialovou i zelenou jsem viděla v Tescu, zelená mi teda přišla na zelený stromek ujetá :-D
Protože mam ozdoby pro letošek průsvitný a 8 fialovejch a když jsem je letos koupila,tak je letos pověsim.Zlato modrej jsem už měla taky.
zuzouš píše:
Holky, které říkáte, že loni byla taková barva a letos onaká, to kupujete každý rok nové ozdoby? 8-o A co s těmi starými? Bylo by mi líto je vyhodit, to bych musela mít doma takový torpédo, co jich půlku rozfláká :mrgreen:
Já mam extra skřín na ozdoby,pořad si říkám,že je nebudu kupovat,ale když jsou táááááák hezký.........
Kamča.dalmatinka píše:
A neodpověděla sem na otázku.Letos má být stromeček zdoben do oranžové, bordó a hnědé.
Nekupuju to co frčí ale co se mi líbí.S věkem mám jiné představy a třeba americké stromečky mě vubec nelákaj

No tak oranžovou mam,bordo a hnědou ne.Tak co modro zlato oranžovo fialovo ?To asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
6.12.10 16:20

máme v okně světýlka,ale jen svítí,neblikají.A jsou čiré,blikací barevné bych taky nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
7.12.10 17:24
kacudka píše:
máme v okně světýlka,ale jen svítí,neblikají.A jsou čiré,blikací barevné bych taky nechtěla

jA MAM SVĚTÝLKA JEN NA STROMKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
25.11.19 19:34

Obnovuji :mavam:
Ja letos jdu do fialovo-stribrne. Vse mat.
X let byl cerveno-modry a uz se nejak okoukal :mrgreen:
Akorat teda sehnat je, byl kumst. Coz stribrne. Ale ty fialove.
Co sem koukala, tak frci cervene, zlate, stribrne. Stromek zivy. Smrcek.
Co vy, jake budete mit ozdoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
25.11.19 19:38
@TopSecret píše:
Obnovuji :mavam:
Ja letos jdu do fialovo-stribrne. Vse mat.
X let byl cerveno-modry a uz se nejak okoukal :mrgreen:
Akorat teda sehnat je, byl kumst. Coz stribrne. Ale ty fialove.
Co sem koukala, tak frci cervene, zlate, stribrne. Stromek zivy. Smrcek.
Co vy, jake budete mit ozdoby?

My budeme mít klasiku - červený a zlatý. Ozdoby mám ráda české, kvalitní skleněné. Ale pokud chci čas od času koupit novou sadu na obrovský strom, tak se musím připravit na pěknej vítr v peněžence. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
25.11.19 19:47

My letos jako obvykle klasika skleněné ozdoby doplněné dřevěnými a hotovo. Žádné barevné atrakce se nekonají. Nemám to ráda, nelíbí se mi to. Z mého pohledu jsou krásné paličkovane a slaměné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.11.19 19:50

My meli leta tyrkysovo stribrny, letos zlato fialovy, takove budou i vazy a vence doma..mama letos jede staroceske, slamnene, pernicky hackovane ozdubky, jablicka, retez ze sipku a jerabin, ma nejake svetla co imituji ohen tak sem zvedava :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
25.11.19 19:52

My máme vždy živý stromeček, hodně hustý a rovnoměrný tvar. Zdobíme bílýma ozdobama s prvkama zlaté i stříbrné barvy. Ozdoby jsou ze skla, dřeva, keramiky a látky. Nepoužíváme žádné řetězy, střapce a podobné zdobení…

• Citovat
  • Upravit
214
25.11.19 19:53

Tak my letost valime v barvach stribrna a tmave modra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.19 19:57

@TopSecret
Neblazni. Stromek je daleko. My jsme zatim u dekoraci. Letos nechci venec na dvere, ale zahledla jsem tohle, takze u nas panuji pripravy (ted susim v troube sisky). Zitra mi chlap sezene vetve.
A zbytek snad doma najdu. Hodi se nam to na vchodove dvere, ze mame podobne sklo.
Kazdopadne na stromek mame bud lonske pastelove barvy nebo svetle, bile. Stejne zas rozhodnou decka. Mame doma nekolik druhu odstinu. I modre, stribrne. Nez na stromek dojde, tak chci provizorne vyrobit to kolem stojanu, ze kos uz mi nikdo ted nevyrobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
25.11.19 19:59

My máme vždycky slaměné ozdoby, červené mašle a červené svíčky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný