Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jani09 - no proč ne zlatomodrej?
Jinak fialovou i zelenou jsem viděla v Tescu, zelená mi teda přišla na zelený stromek ujetá ![]()
Stromek máme umělej, je mi líto řezat stromek na měsíc a pak ho vyhodit. Letos bude modro-stříbrnej, před tím byl červeno-zlatej.
Máme stříbrno červený. Zlatá se mi na stromku nelíbí. Do budoucna bych chtěla stříbrno modrý nebo stříbrno fialový. I když na druhou stranu dneska dělají tak pěkné sety ozdob, že by snad byla hezká i černo hnědá
Stromek máme umělý, až bude malá větší, určitě bude chtít živý, tak bude nějakou dobu živý. Ten umělý má přidělané tyčinky skořice, jeřabiny a šišky, takže ač umělý, je pěkný.
Jaké jsou trendy tedy nevím,ale my máme modro - stříbrný - každý rok ![]()
my budeme mít stromek živej a barevnej.Kdybych neměla děti,tak dám taky 2 barvy,ale kvůli dětem ho chci co nejvíc barevnej.Jinak jsme měli stříbrno-přírodní + červená nebo modrá
Holky, které říkáte, že loni byla taková barva a letos onaká, to kupujete každý rok nové ozdoby?
A co s těmi starými? Bylo by mi líto je vyhodit, to bych musela mít doma takový torpédo, co jich půlku rozfláká ![]()
A neodpověděla sem na otázku.Letos má být stromeček zdoben do oranžové, bordó a hnědé.
Nekupuju to co frčí ale co se mi líbí.S věkem mám jiné představy a třeba americké stromečky mě vubec nelákaj
Kamča.dalmatinka píše:
A neodpověděla sem na otázku.Letos má být stromeček zdoben do oranžové, bordó a hnědé.
Nekupuju to co frčí ale co se mi líbí.S věkem mám jiné představy a třeba americké stromečky mě vubec nelákaj
co je americky stromeček?
merett píše:Kamča.dalmatinka píše:co je americky stromeček?
To by mě taky zajímalo
??
Jinak my máme u nás doma (s maminkou a sestrou) stromek zlato-červený..
už to bude asi 9 - 10 let.. A je umělý.. sice nevoní, ale jednak se nám nechce každý rok kupovat živý a pak je mi jich vždy líto, když jich vidím hromady zrezivělých u popelnic nebo v lese (ještě s kusy řetěžu..
) Ale známá má stromek živý a v květináči.. ikdyž ho pak asi vyhazuje
Ale líbí se mi ten nápad, dát stromek do kvtináče a pak ho zasadit u domu
Ikdyž - to bych mohla mít za pár let z těch stromků alej ![]()
Červený, doplněný ozdobami, které přežily z dětství. Letos mě v obchodech hodně zaujala lila, ale nechce se mi kvůli tomu vyhazovat staré ozdoby ani peníze.
Počkejte vy nekoukáte aspon na americké filmy?To jsou ty obrovské stromky plné ozdob a světel a mašlí nejlépe s mašlí nahoře.
.Když sem byla u kamarádu tak dokonce měli strojek pod stromkem který stromkem otáček a hrál ![]()
U nás prostě santa není.Chodí pouze ježíšek i když u nás už ani ježíšek,necháme jen dárky a o ježíškovi nejspíš zatim mluvit ani nebudeme
tak my máme každý rok živý stromeček.barva červeno zlatá.letos přemýšlím o červeno-bílé nebo fialově-bílé.vyhraje to asi ale červeno-bílá, protože bych musela koupit nové ozdoby jak fialové, tak bílé
Plyšovej Santa na žebříku z balkónu
![]()
Módní barvy ozdob neřeším, dávám, co se mi líbí. Teď jsme měli třikrát oranžovo-zlatej a byl krásnej, letos budou červený baňky v kombinaci se slaměnejma ozdobama. Sama jsem zvědavá, jak to bude vypadat (k té slámě by se asi hodily spíš nasušený pomeranče, malý jablíčka, oříšky apod., ale s tím se mi připravovat nechce…)
Stromek máme umělej, na vůni jehličí mám živej adventní věnec a živý větvičky ve váze.
Jinak se mi z těch kombinací líbí i fialovo-růžová, ale to by v našem obýváku bylo jak pěst na oko…