Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jo tak paní Kačanová (nebo Kačenová
) mi příjde dost dobrá, sice jsem to už dostala emailem ale ráda si to poslechnu znova.je dost dobrá
otázka je jestli je fakt inženýrka
![]()
Já tohle dostala mailem od kamarádky a fakt jsme se s manželem ( Ing.
) řezali jako blázni a poslala jsem to i tchánovcům (Mgr.
), aby se taky pobavili.
Hele ženské, mně tuhle jedna JUDr. odmítla zaplatit celou fakturu - uhradila jen částku bez DPH se „skvělým“ odůvodněním: proč by platila DPH, když není plátcem?!? - No, nevymluvila jsem jí to. Prostě jsem se netroufla optat, jestli v krámě také platí rohlíky bez DPH, když není plátcem - asi by mne na místě zabila. ![]()
Závěr: titul doopravdy neříká nic o inteligenci dotyčného (my jsme také skoro všichni titulovaní…). ![]()
Skvěle jsem se pobavila, moc díky, dnes mi to zvedlo náladu, směji se ještě teď ![]()
Wingec nepřipadá mi od tebe fér okamžitě startovat do čertíka jenom proto, že je tu trošku „profláknutá“
![]()
Díky, ale nemyslím si, že jsem „profláknutá“. Jen píšu co si myslím i za cenu toho, že se to někomu nelíbí.
Ale to je holt život. ![]()
Už kdysi dávno mi to přišlo mejlem.
Spíš jsem se chytala za hlavu než smála.
Každopádně mi připadá hloupé, zakládat na to zvlášť diskuzi
@čertík-bertík píše:
Díky, ale nemyslím si, že jsem „profláknutá“. Jen píšu co si myslím i za cenu toho, že se to někomu nelíbí.
Ale to je holt život.
Proč by ne.
Já jsem rok pracovala v jednom informačním centru banky a můžu
.
Vám říct, že tohle bylo sice dost hustý, ale není to nic vyjímečnéno.
Zažila jsem dokonce Mudr. (nic proti nim), který blokoval kartu svoji ženy a nemohl si vzpomenout na její křestní jméno, že ji celý život říká
zlatíčko
A potom druhá sorta lidí, které něco naštvalo a vybíjeli si to po telefonu.
Fakt obdivuju operátory, kteří tuhle práci dělají několik let. Když jsem, v dobách školní docházky, chodila na brigádu do supermarketu, tak jsem
z práce nebyla tak vyřízená, jako když jsem po osmihodinové směně
sundala sluchátka z uší.