Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tady chcípnul pes
zajela bych spíš do toho Třince. Já tam chodím k sestřence ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonymní, ale svůj nick už nepoužívám, kvůli určitým osobám, scháním nějakou šikovnou kadeřnici z Bystřice nebo okolí, třeba i Třinec. Nedávno jsme se přistěhovali a nikoho tady neznám, tak nevím, ke komu zajít. Mohli byste mi poradit?
Ahoj, v Bystřici je hodně levná Paní Tuhovčáková (je to směr na Milíkov, ale Bystřice
,tam jsem byla spokojená. Tedka ale chodím do Jablunkova do toho nového polského kadeřnictví! je príma! doporučuji
Jinak Třince je dost drahý…
@mokan píše:
Ahoj, v Bystřici je hodně levná Paní Tuhovčáková (je to směr na Milíkov, ale Bystřice,tam jsem byla spokojená. Tedka ale chodím do Jablunkova do toho nového polského kadeřnictví! je príma! doporučuji
Jinak Třince je dost drahý…
Právě, že Třinec je drahý, no ale v Bystřici zase těch kadeřnictví asi moc nebude, aspoň já o žádném nevím ![]()
@Anonymní píše:
Právě, že Třinec je drahý, no ale v Bystřici zase těch kadeřnictví asi moc nebude, aspoň já o žádném nevím
V Bystřici jsou kadeřnictví nejmíň 4!! A to jen ty, která znám já ![]()
@mokan píše:
V Bystřici jsou kadeřnictví nejmíň 4!! A to jen ty, která znám já
Aha, no já hledám spíš nějakou mladší kadeřnici, která tomu rozumí, co je teď moderní a tak, umí i dobře poradit, ale takovou tady neznám, v Třinci jo, ale tam je to zase dost drahé no
@Anonymní píše:
Aha, no já hledám spíš nějakou mladší kadeřnici, která tomu rozumí, co je teď moderní a tak, umí i dobře poradit, ale takovou tady neznám, v Třinci jo, ale tam je to zase dost drahé no
tak švagrová mi říkalaže taková mladá schopná je jak se jde ke slovnaftu, myslím Beata? ale vůbec nevím kdy tam má, nejlépe se tam zajít zeptat
Ahoj, omlouvám se za anonymní, ale svůj nick už nepoužívám, kvůli určitým osobám, scháním nějakou šikovnou kadeřnici z Bystřice nebo okolí, třeba i Třinec. Nedávno jsme se přistěhovali a nikoho tady neznám, tak nevím, ke komu zajít. Mohli byste mi poradit?