Kadeřnice Bystřice - doporučte

Anonymní
4.11.13 18:13

kadeřnice Bystřice

Ahoj, omlouvám se za anonymní, ale svůj nick už nepoužívám, kvůli určitým osobám, scháním nějakou šikovnou kadeřnici z Bystřice nebo okolí, třeba i Třinec. Nedávno jsme se přistěhovali a nikoho tady neznám, tak nevím, ke komu zajít. Mohli byste mi poradit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
4.11.13 19:48

Tady chcípnul pes :mrgreen: zajela bych spíš do toho Třince. Já tam chodím k sestřence ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.11.13 13:47
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonymní, ale svůj nick už nepoužívám, kvůli určitým osobám, scháním nějakou šikovnou kadeřnici z Bystřice nebo okolí, třeba i Třinec. Nedávno jsme se přistěhovali a nikoho tady neznám, tak nevím, ke komu zajít. Mohli byste mi poradit?

Ahoj, v Bystřici je hodně levná Paní Tuhovčáková (je to směr na Milíkov, ale Bystřice :)),tam jsem byla spokojená. Tedka ale chodím do Jablunkova do toho nového polského kadeřnictví! je príma! doporučuji :) Jinak Třince je dost drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 15:37
@mokan píše:
Ahoj, v Bystřici je hodně levná Paní Tuhovčáková (je to směr na Milíkov, ale Bystřice :)),tam jsem byla spokojená. Tedka ale chodím do Jablunkova do toho nového polského kadeřnictví! je príma! doporučuji :) Jinak Třince je dost drahý…

Právě, že Třinec je drahý, no ale v Bystřici zase těch kadeřnictví asi moc nebude, aspoň já o žádném nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
242
6.11.13 15:42
@Anonymní píše:
Právě, že Třinec je drahý, no ale v Bystřici zase těch kadeřnictví asi moc nebude, aspoň já o žádném nevím :nevim:

V Bystřici jsou kadeřnictví nejmíň 4!! A to jen ty, která znám já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 20:53
@mokan píše:
V Bystřici jsou kadeřnictví nejmíň 4!! A to jen ty, která znám já :)

Aha, no já hledám spíš nějakou mladší kadeřnici, která tomu rozumí, co je teď moderní a tak, umí i dobře poradit, ale takovou tady neznám, v Třinci jo, ale tam je to zase dost drahé no

• Citovat
  • Upravit
20885
7.11.13 09:39
@Anonymní píše:
Aha, no já hledám spíš nějakou mladší kadeřnici, která tomu rozumí, co je teď moderní a tak, umí i dobře poradit, ale takovou tady neznám, v Třinci jo, ale tam je to zase dost drahé no

tak švagrová mi říkalaže taková mladá schopná je jak se jde ke slovnaftu, myslím Beata? ale vůbec nevím kdy tam má, nejlépe se tam zajít zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí