Kadeřnictví podnikání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se informovat zkušenějsích. Chci si otevřít kadeřnický salon na vesnici v RD. Můžete mi prosím poradit kde jít první abych nelítala po všech čertech? Co je vše potřeba a hlavně řešil někdo nájemní smlouvu s rodiči na který je RD psaný? Děkuji moc za vaše rady.
Mají prostory zkolaudované na provozovnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
Mají prostory zkolaudované na provozovnu?
bohužel ne, je to rodinný dům kde byla dřív prádelna.
- Citovat
- Upravit
Za kolik nabídnout k pronájmu?
Nastěhovali jsme se do domu, ke kterému patří ještě jedna budova. Tam je menší místnost (asi 15 m 2) zkolaudovaná jako podnikatelský prostor. Je tam voda, elektřina a wc. Kdysi tam dcera majitelky měla kadeřnictví. Je to vhodné pro nějaké takové služby. Přemýšlíme, že to nabídneme k pronájmu, ale vůbec nemáme přehled. Jsme malé městečko (6,5 tisíc obyvatel) na Jižní Moravě. Zvažuji tak za 2 - 3 tisíce + energie?
- Citovat
- Upravit
Myslím, že i na městečko jsi z levného kraje
vůbec bych se nebála říct si o 5000,pokud to teda není někde na okraji města
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nastěhovali jsme se do domu, ke kterému patří ještě jedna budova. Tam je menší místnost (asi 15 m 2) zkolaudovaná jako podnikatelský prostor. Je tam voda, elektřina a wc. Kdysi tam dcera majitelky měla kadeřnictví. Je to vhodné pro nějaké takové služby. Přemýšlíme, že to nabídneme k pronájmu, ale vůbec nemáme přehled. Jsme malé městečko (6,5 tisíc obyvatel) na Jižní Moravě. Zvažuji tak za 2 - 3 tisíce + energie?
Klidně bych si řekla i víc (5000kc) a kdyz zajem nebude můžeš pak cenu stáhnout. Já platila ve městě před deseti lety 5000kc jen za pronájem křesla v kadeřnictví, takže tohle by byla fakt hezka nabídka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky. Jsme sice okraj města, ale cca 7 km je od nás okresní město. I když nevím, jestli se za službami tak jezdí. To by musel byt někdo již se svou klientelou
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky díky. Jsme sice okraj města, ale cca 7 km je od nás okresní město. I když nevím, jestli se za službami tak jezdí. To by musel byt někdo již se svou klientelou
také bych radila, ať požaduješ za pronájem 5000,–-, snížit můžeš vždycky, když nebude zájem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zas v malém městečku se u kadeřníka neplatí za barvu 2 litry. Já třeba platím 600 (také malé městečko na jižní Moravě).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se informovat zkušenějsích. Chci si otevřít kadeřnický salon na vesnici v RD. Můžete mi prosím poradit kde jít první abych nelítala po všech čertech? Co je vše potřeba a hlavně řešil někdo nájemní smlouvu s rodiči na který je RD psaný? Děkuji moc za vaše rady.