Kafe v Karviné

• Otevřená skupina

Nějaké maminky na pokec nebo třeba na občasné procházky?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

110
14.5.12 16:27

Kafe v Karviné

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
110
14.5.12 16:28

Ahoj holky, je tady nějaká z Vás, která nemá tady v Karviné kamaradky s dětma a ráda by se seznámila na občasné procházky, kafčo atd. ? Budu ráda když napíšete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.12 12:59

Ahoj, ráda poznám někoho s kým bych občas vypadla z domu a ne jen s dítětem :). Tak mi napiš něco o sobě do zprávy, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
14.7.12 23:15

Ahoj, je spousta maminek, které soutěží se svými dětmi na různých fotosoutěžích, kdybyste náhodou byly jedny z nich, přijďtě, rozjela jsem novou skupinu na vyměňování hlasů. Kdyby ne, prostě tu zprávu ignorujte :)

https://www.emimino.cz/…ovani-hlasu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
29.7.12 09:29

Holky, tak ja se taky pridavam do skupiny ;) jsem rada, ze tady nejaka takova je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.8.12 12:57

Jsem z Karviné a hledáme nějakou mamku na procházky nebo na kafe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.8.12 21:19

Ahoj, taky jsem z Karviné, kamarádky většinou zůstaly v Ostravě kde jsem pracovala, tak ráda poznám fajn „normální“ mámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
16.8.12 21:21

Ahoj, tady se to nějak sešlo :) ale to je dobře, jsem ráda :) tak napiš třeba do zpráv odkud přesně jsi a jak máš staré mimčo atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.8.12 21:27

Právě jsem psala do tvého druhého příspěvku a jelikož tady sedím po tmě s noťasem tak jsem si to smazala:-) takže znova.Jsem z Ráje a mám 14ti měsíčního chlapečka, manžela a dvě rybičky:-D. Občas ta „mateřská dovolená“ moc na dovolenou nevypadá, takže by možná nebylo špatné zajít na kafe, pokecat a proč třeba nepoznat nové lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.8.12 10:16

To je super mě sice přijali teď do práce ale to neva čas se dá najít vždycky a poznat nové lidi a tváře je fajn z toho kolotoče denního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
17.8.12 11:07

Holky, co tak naplánovat nějaké setkání na příští týden? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.8.12 12:17

Klidně se můžem všichni sejít pokud ostatní chtějí, ale navrhněte den, nevím jak kdo má čas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.8.12 20:17

Ty jo, fakt se to tady sešlo :) Takže já se taky přizpůsobím, já mám čas vždy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
18.8.12 07:38

Holky, tak hodím do placu nějaký termín, ať se to rozhýbe ;) Co tak pondělí 18hod? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
18.8.12 09:05

Tak pondeli by slo, ale urcite ne v 18 hodin, jelikoz mala e koupe o pul 8 a to uz musime byt doma. a pokud se chceme projittreba do parku a nekam sednout tak bych navrchovala cas uz treba kolem 14-15 hodiny.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny