Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, mám na všechny velkou prosbu. Na cestách jsme vytratili synovo nejoblíbenější hračku. Je k ní opravdu hluboce vázán. Není bohužel k sehnání. Dostali jsme ji tenkrát jako dárek, kde byla kolem baby deky na gumě. Prosím. Najde se někdo, kdo by ji měl doma a mohl by ji poskytnout? Je to pro nás nesmírně důležité🥹 🙏.
https://www.ebay.de/…285934739036. Přes Ai podle fotky jsem našla podobné. Cítím s vámi, měli jsme podobný problém a nenašli už stejnou hračku.
@Veru 89 píše: Více
Ahoj, sama dožívám s rakovinou a do toho doma vychovávám dospívající dceru s PAS, takže pro vaši situaci mám naprosté pochopení. Mám slabost pro plyšáky a občas podlehnu impulzu k jejich nakupování. Zrovna mi doma leží jedna trochu jiná myška od značky Lumpin – je úplně nová, bezpečná už od narození (0+) a dají se jí dokonce sundat šatičky. Pokud by vám udělala radost nebo vám v téhle situaci jakkoliv pomohla, ráda ti ji daruji. Bez problému ji zašlu i na vlastní náklady. Pro představu přikládám obrázek stažený z internetu, jak myška vypadá.
Ahoj, my ji měli taky, mrknu na půdu, jestli jeste někde je a pokud ano, ráda daruji. Byla u deky a mamka to kupovala v Kiku. Co si pamatuji, zničená nebyla.