Kakání novorozence

Anonymní
7.12.22 20:57

Kakání novorozence

Dobrý den.. maminky máte nějaka zkušenosti…?
Mám měsíční miminko a od pondělí mi brečí…přes den se nemůže vykakat ani moc prdět..prdne si třeba jen jednou..
Ale v noci hezký prdí i kaká… Pije tedy Sunar ale už 3 týdny a tohle se děje 3 dny..
V noci se mi budi kolem půlnoci-2 h.. napapa se, krkne, vykaka a spíme… Pak takhle v 6 ráno když vstávame do školky… A pak celý den nic a zas se vykaka až třeba v 7-8 večer…
Celý den probreci, chce být jen u mě… Když usne spí třeba 5min, pak ho probudí tlačení a zas pláče..
Podle Dr máme dávat kapky na prdíky a probiotika.. prý to nebude problém v sunaru..

Neměla jste toto některá taky? Jak jste to řešili?
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.12.22 21:31

Bere nejake leky? Vitaminy? Nezmenilo se v posledni dobe neco? Jini lide kolem, jine bydleni? Nemate novou krabici Sunaru s jinou sarsi? Podrz mu nozicky nahore, pritlacene k telu. Nekdy to pomuze a prdne si nebo se rovnou vykaka. Zkouselas rourku do konecniku?

• Citovat
  • Upravit
2250
7.12.22 22:33

Davas na brisko? jestli jeste ne tak zacni, asi se mu to moc libit nebude, ale tim jak se zacne hybat tak si bude masirovat brisko a pomuze to… a jestli uz davas, ale hned prvni prvnim revu davas zpatky tak nechat rvat, klidne pet minut.. ono mu to fakt neublizi a pomuze to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.22 01:44

Bere jen vigantol…
Teď tedy espumissan a probiotika od vcera..
Narovinu do zadečku mu nic dávat nechci ať si na to nezvykne..
Tohle jsem u prvního prcka právě neměla a taky byl na sunaru… tak jsem právě překvapená…
Nožičkami na bříško cvičíme… Dáváme i teplou žínku na bříško.. na bříško dávám taky ale je pravda že dlouho nevydrží… Ale když leží třeba na mě bříškem tak vydrží..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.22 05:47
@Anonymní píše:
Bere jen vigantol…
Teď tedy espumissan a probiotika od vcera..
Narovinu do zadečku mu nic dávat nechci ať si na to nezvykne..
Tohle jsem u prvního prcka právě neměla a taky byl na sunaru… tak jsem právě překvapená…
Nožičkami na bříško cvičíme… Dáváme i teplou žínku na bříško.. na bříško dávám taky ale je pravda že dlouho nevydrží… Ale když leží třeba na mě bříškem tak vydrží..

Zkus ten Vigantol treba na 4 dny vysadit, nic se nestane. Nam tohle presne delal, neutisitelny plac, neschopnost si ulevit, museli jsme jen chovat. Kakal jen v noci, Vigantol jsem davala rano, tedy zrejme do te noci jeho ucinek odeznel. Z pocatku to muze byt dobre, ale kdyz se telo nasyti tech pomocnych oleju ve Vigantolu, muze mu zacit byt zle. Zkusili jsme opakovane vysadit a znovu davat a opakovalo se to 3× po sobe. Doktorka tenkrat poradila jedine zkusit nejakou nahradu ve forme doplnku stravy a to pomohlo.
V Sunaru je vitamin D obsazen, tedy pokud Vigantol na par dni vysadis, miminko jeho prisun stejne bude mit, nemusis se bat.
Tu rourku jsem take nedavala, jen vyzkousela a prave pri Vigantolu nepomohla ani ta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure