Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den maminky jdu si pro radu, dcera 3 měsíce od rána do vecera pláč při jídle po jídle vše směs pořád pláče p. Doktorka na to nic, ale mě nepřijde normální aby miminko stále plakalo a nic ho nezajímalo. Kaka mi 1 za 3 i 4 dny a ještě s rourkou.
Dáváme Sunar premium 3 týdny 3 týdny laktobacily. Má docela velké pauzy mezi jídlem 5_6hodin dříve ho odmítá.
Nemůže to být tím mlékem že ji nesedí? Nemáte některá zkušenost co s tím zda vyměnit mléko nebo co zkusit.
Zkoušela jsem snad už vše a malá pořád pláče chovat se nechce lehátko ji taky nebere tak jediný nástroj na uklidnění je kocar v obýváku 🙈jsem s toho nešťastná.
Mám syna 10 let ale tohle neznám jako jo plakal ale tak nějak normálně.
Tohle už je na palici nemáte některá podobnou zkušenost.?
Předem moc děkuji ![]()
@Jaja 1991 píše:
Dobrý den maminky jdu si pro radu, dcera 3 měsíce od rána do vecera pláč při jídle po jídle vše směs pořád pláče p. Doktorka na to nic, ale mě nepřijde normální aby miminko stále plakalo a nic ho nezajímalo. Kaka mi 1 za 3 i 4 dny a ještě s rourkou.
Dáváme Sunar premium 3 týdny 3 týdny laktobacily. Má docela velké pauzy mezi jídlem 5_6hodin dříve ho odmítá.
Nemůže to být tím mlékem že ji nesedí? Nemáte některá zkušenost co s tím zda vyměnit mléko nebo co zkusit.
Zkoušela jsem snad už vše a malá pořád pláče chovat se nechce lehátko ji taky nebere tak jediný nástroj na uklidnění je kocar v obýváku 🙈jsem s toho nešťastná.
Mám syna 10 let ale tohle neznám jako jo plakal ale tak nějak normálně.
Tohle už je na palici nemáte některá podobnou zkušenost.?
Předem moc děkuji
Na bříšku vydrží? Pomačká si ho, trochu se protáhne.
Vypada to na koliku, dcerka ji mela cca do 6 mesice. Cele ty dny a noci jsem mela v mlze…stale plakala.
Pomohlo zmenit znacku mleka na Hipp, davat probiotika, nahrivat brisko pecickovym polstarkem z DM a nosit v klubicku, nebo na tygrika.
Postupne se to zlepsovalo a jakmile pridala dcerka „pohyb“, bylo to mnohem lepsi
.
Jeste jsem zaradila hermankovy caj.
Co zkusit nosítko? Třeba by byla u tebe spokojenější…
Mlíko bych zkusila vyměnit, fakt jí nemusí sedět. U miminka na UM mi přijde málo kadit po 3-4 dnech… a zkus jí cvičit s nožičkama, aby se vykadila. ![]()