Kakání po 3 dnech

1
10.2.22 22:05

Kakání po 3 dnech

Dobrý den maminky jdu si pro radu, dcera 3 měsíce od rána do vecera pláč při jídle po jídle vše směs pořád pláče p. Doktorka na to nic, ale mě nepřijde normální aby miminko stále plakalo a nic ho nezajímalo. Kaka mi 1 za 3 i 4 dny a ještě s rourkou.
Dáváme Sunar premium 3 týdny 3 týdny laktobacily. Má docela velké pauzy mezi jídlem 5_6hodin dříve ho odmítá.
Nemůže to být tím mlékem že ji nesedí? Nemáte některá zkušenost co s tím zda vyměnit mléko nebo co zkusit.
Zkoušela jsem snad už vše a malá pořád pláče chovat se nechce lehátko ji taky nebere tak jediný nástroj na uklidnění je kocar v obýváku 🙈jsem s toho nešťastná.
Mám syna 10 let ale tohle neznám jako jo plakal ale tak nějak normálně.
Tohle už je na palici nemáte některá podobnou zkušenost.?
Předem moc děkuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
10.2.22 22:26
@Jaja 1991 píše:
Dobrý den maminky jdu si pro radu, dcera 3 měsíce od rána do vecera pláč při jídle po jídle vše směs pořád pláče p. Doktorka na to nic, ale mě nepřijde normální aby miminko stále plakalo a nic ho nezajímalo. Kaka mi 1 za 3 i 4 dny a ještě s rourkou.
Dáváme Sunar premium 3 týdny 3 týdny laktobacily. Má docela velké pauzy mezi jídlem 5_6hodin dříve ho odmítá.
Nemůže to být tím mlékem že ji nesedí? Nemáte některá zkušenost co s tím zda vyměnit mléko nebo co zkusit.
Zkoušela jsem snad už vše a malá pořád pláče chovat se nechce lehátko ji taky nebere tak jediný nástroj na uklidnění je kocar v obýváku 🙈jsem s toho nešťastná.
Mám syna 10 let ale tohle neznám jako jo plakal ale tak nějak normálně.
Tohle už je na palici nemáte některá podobnou zkušenost.?
Předem moc děkuji :zed:

Na bříšku vydrží? Pomačká si ho, trochu se protáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
11.2.22 00:16

Vypada to na koliku, dcerka ji mela cca do 6 mesice. Cele ty dny a noci jsem mela v mlze…stale plakala.
Pomohlo zmenit znacku mleka na Hipp, davat probiotika, nahrivat brisko pecickovym polstarkem z DM a nosit v klubicku, nebo na tygrika.
Postupne se to zlepsovalo a jakmile pridala dcerka „pohyb“, bylo to mnohem lepsi :).
Jeste jsem zaradila hermankovy caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
11.2.22 07:03

Co zkusit nosítko? Třeba by byla u tebe spokojenější…
Mlíko bych zkusila vyměnit, fakt jí nemusí sedět. U miminka na UM mi přijde málo kadit po 3-4 dnech… a zkus jí cvičit s nožičkama, aby se vykadila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová