Kam darovat oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dej inzerát za odvoz, určitě se někdo chytí, jestli na tom nechceš vydělávat a nebudeš to muset nikam táhnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
dávám do domu pro opuštěné matky s dětmi i hračky a kočár jsme tam dali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám oblečení dočasným pěstounům. U nich se toho spotřebuje hodně.
- Citovat
- Upravit
@Kriss Tina
Zajímavý nápad.....díky!!!!
@ka2ka @Janli Jééé..holky a nemáte konkrétnější informace???Jméno domu, telefon…zařídila bych si. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenntillka já jsem si našla pěstouny přímo ve svém městě. Zkus přes oslovit známé facebook, třeba znají nějaké pěstouny ve svém okolí. Nebo můžeš poslat nabídku na úřad práce na příslušný odbor s prosbou o zprostředkování kontaktu.
- Citovat
- Upravit
@Lenntillka nadacni fond Unuo - pomaha maminkam v nouzi, zeptat se v okoli ruznych organizaci, pestounu apod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsem darovala do klokanku hracky i obleceni a byli vdecni. Berou i kocarky. Jen plysaky si nevezmou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lepsi kousky davam do Sue Ryder v Praze Michli, delaji dobrocinne bazarky. Obnosene do kontejneru na textil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak to mě taky zajima. Brzo se začnu zbavovat dětských věci a co nebude chtít brácha pro své - možná někdy mimčo, to bych ráda dala někomu potřebnému. Neexistuje třeba nějaká fb skupina, kde by byly maminky, které opravdu potřebují pomoci? Rada bych to dala někomu konkrétnímu. Kontejnerům nevěřím, charita mívá prý často zaplněnou kapacitu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O FB skupině nevím, ale co najít nějaký dětský domov nebo azylový dům pro matky v okolí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PenelopaW prosím - už to tu bylo tisíckrát - dětské domovy staré oblečení neberou, azyláky většinou jen značkové věci nebo nové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hicha Přímo tady na emiminu je skupina maminky maminkám v nouzi, teď nevím přesný odkaz ale někde to tu je. Zrovna minulý týden jsem poslala krabici oblečení po klukovi mamince ve špatné finanční situaci. Tak jsem měla radost, že jsem mohla udělat radost 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit