Sháním boty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nasetri si na poradny veci a nekupuj a nepodporuj fejky.Jak te muze tesit nosit padelek,kdyz je navic nevalne kvality..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@dalmatinka 123
Souhlasím.
Raději si koupím boty třeba za 2000,– (klidně dám za rok za boty 5000,–) ale vím,že mi vydrží hodně dlouho.
Mám třeba nike i adidas 4 roky a jsou furt jako nové.
Raději si připlatit za originál.
Ono je hezký se nosit, ale to raději budu chodit oháklá od vietnamců než plná fejku. Když to tak napíšu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B.Bee To jsem taky chtěla napsat,ale taky občas čtu všude,že někdo zchání nebo zhání.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dory22 Chapu ,ze clovek se preklepne , nebo tak , ale nektere prispevky jsou fakt silene
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja to nechapu.Stejne kazdej kdo tomu trochu rozumi fejk pozna.Kdyz vidim kolikrat ty fejkove kabelky tak mi nositelky spis prijdou k smichu.Tak kdyz na to nemam tak si na to nehraju ne
.Taky si radsi koupim jednu poradnou znackovou vec,treba na ty kabelky ujizdim nez si hrat ze mam quess a je to cina…
Ve fejkove teplakove souprave si dokazu predstavit nekoho zmensiny na pouti,ale kdyz uz chci „zamachrovat“,tak jedine original a kdyz na to nemam tak ze sebe nedelam maškaru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si to zajdi „schánět“ někam na tržnici, tam mají fejků dost
nechápu, ze někdo musí mít za každou cenu Adidas, stejně podle kvality a vzhledu každý hned pozná že jde o napodobeninu, nehledě že kvalita je tak mizerná že se to za měsíc rozpadne, to se potom opravdu vyplatí koupit za pár stovek šmejd. Lepší nasetřit si na originál, zrovna Adidas není značka co by u nás stála takové sumy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na FB je skupina Aliexpress a nějak dál a tam jsou občas nějaké tipy na zakamuflované fejky.
Další možnost jít do Sapy a tvářit se nějak, nevím jak, ale nás vždycky tahají to tajných skladů na fejky. Nebereme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B.Bee píše:
Mozna kdyby jsi SHANELA a Neschanela ,tak neco sezenes !
Myslis, ze ne(s)Chanel(a) sezene?
myslim, ze jo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B.Bee píše:
Mozna kdyby jsi SHANELA a Neschanela ,tak neco sezenes !
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz nemas na original, zachovej si nejakou soudnost a kup si neco normalniho neznackovyho. Anebo te tesi mit padelek? Potrebujes se vytahovat, ze na to mas a pritom na to nemas? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykasli se na fejky a zakup ucebnici jazyka ceskeho pro zakladni skolu. Treba pak nasledne sezenes slusny flek a nebudes muset byt za smucku.
A zrovna conversky a adidasky sezenes i ofiko za dva litry nove modely. To neni zadny high cost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vazne nekupuj fejky, je to desny… Nepodporuj takove prodejce.
Mrkni na vinted, tam sezenes znackove veci od holek,co to neunosi, protoze nevi co s penezma a mely to dvakrat na sobe ![]()
https://www.vinted.cz/predmety?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amisekk píše:
Prosím Nevíte o nějaké stránce kde se dá objednat fejkové zboží z Číny Jde mi hlavně o značku Converse a Adidas. Chtěla sem ze stránky oiffer ale tam bohužel mi nejde ptatba udělat a mají tam krásný ceny
ty máš fejk i v názvu
snad shnáním, ne?
P.S.Nosit fejk je trapnost nad trapnost. Na co si chceš hrát, když na to nemáš - snad na honoraci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit