Problém s plavkami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Iwa1980
17.1.19 09:33

Problém s plavkamy

Ahojte. Mam v oblube kratasove plavky voľného strihu aj obtiahnute a rada ich nosím k vode aj na plaváreň. chcem sa opýtať ktoré ich tiež nosíte ci si dávate ešte pod ne nohavičky? Ja som ich nosila bez nohavičiek len poslednú dobu som sa necítila
v nich isto hlavne pri obtiahnutych tak si teraz dávam jemne tanga nohavičky. Mate alebo mali ste aj vy taky problém ako ste to riešili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
17.1.19 09:58

Jako kalhotky pod plavky??? Neee, to si opravdu nedávám :think: Nos jiný střih, když ti to vadí. Ale pod plavky nosit kalhotky, to jsem ještě neviděla. Plavky jsou udělané tak, aby brzy uschly, mít pod tím kalhoty ztrácí smysl… :think: je to akorát tak na zánět mocaku, dle me :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.1.19 10:05

@Iwa1980 pod plavky opravdu kalhotky nenosim :think: jak je psano v prispevku nade mnou, plavky jsou uzposobeny, aby rychleji schly. Nejen, ze to musi byt neprijemne, mot pod nimi mokre kalhotky, ale je to o zanet mocaku, jak bylo taky zmineno…kup si jiny strih plavek, kdyz ti tento uz nevyhovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.1.19 10:11

Jestli myslíš ty kraťasy z plavkoviny, tak pod ty nosím normální plavky. Protože jsou krátké a volné. Ale nechodím v nich do vody, mám je jen jako kus oblečení, k vodě vhodnější než třeba riflové kraťasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
17.1.19 10:14

Necítila jsi se v nich jistě? Jakože velbloudí pysk nebo co? :-D Plavky bývají ve spodní části natolik zesílené a látka min. zdvojená, takže jsem s tím fakt nikdy problém neměla.

btw. nováček si založí profil kvůli tomu, aby mohl probírat kalhotky a obtáhnuté plavky…??? No nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat