Problém s plavkami
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jako kalhotky pod plavky??? Neee, to si opravdu nedávám
Nos jiný střih, když ti to vadí. Ale pod plavky nosit kalhotky, to jsem ještě neviděla. Plavky jsou udělané tak, aby brzy uschly, mít pod tím kalhoty ztrácí smysl…
je to akorát tak na zánět mocaku, dle me ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iwa1980 pod plavky opravdu kalhotky nenosim
jak je psano v prispevku nade mnou, plavky jsou uzposobeny, aby rychleji schly. Nejen, ze to musi byt neprijemne, mot pod nimi mokre kalhotky, ale je to o zanet mocaku, jak bylo taky zmineno…kup si jiny strih plavek, kdyz ti tento uz nevyhovuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli myslíš ty kraťasy z plavkoviny, tak pod ty nosím normální plavky. Protože jsou krátké a volné. Ale nechodím v nich do vody, mám je jen jako kus oblečení, k vodě vhodnější než třeba riflové kraťasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necítila jsi se v nich jistě? Jakože velbloudí pysk nebo co?
Plavky bývají ve spodní části natolik zesílené a látka min. zdvojená, takže jsem s tím fakt nikdy problém neměla.
btw. nováček si založí profil kvůli tomu, aby mohl probírat kalhotky a obtáhnuté plavky…??? No nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte. Mam v oblube kratasove plavky voľného strihu aj obtiahnute a rada ich nosím k vode aj na plaváreň. chcem sa opýtať ktoré ich tiež nosíte ci si dávate ešte pod ne nohavičky? Ja som ich nosila bez nohavičiek len poslednú dobu som sa necítila
v nich isto hlavne pri obtiahnutych tak si teraz dávam jemne tanga nohavičky. Mate alebo mali ste aj vy taky problém ako ste to riešili?