Pepco oblečení pro mimina
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pepco stačí, nikdy jsem neměla problém některé věci jsem ještě dala dál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako vydržet vydrží, ale já když si k tomu čichnu, jdou z toho hrozně cítit nějaké chemikálie. Měla bych problém obléct to úplně čerstvému novorozenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vydrží, občas se mi bodýčko vytahalo v pračce, ale za těch 30kč jeto zadarmo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuji v Pepcu staršímu (5)..dokud rychle roste a ničí věci tak to řeším tam a ještě Lidl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky tam nakupuji
Všechno drží.Od miminka až po vel.140,prostě super i ceny a když je vyprodej,taky super
Jinak za mě nej věci z Lidlu a tesca ![]()
- Citovat
- Upravit
Párkrát jsme dostali od babiček. Sama bych nekoupila. Oblečení divně smrdí i po vyprani, po dvou pranich se otočily švy, něco se srazilo, něco vytahalo. Sama bych nekoupila, radši si připlatim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se teda všechno z Pepca dost srazí v sušičce. Takže občas kupuju, ale vždy o číslo větší a má to akorát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenakupuji tam, je to jiste dostačující ale kvalitní obleceni to není… navíc to nosí všichni a mě osobně se to obleceni proste nelibi. Po par vypranich je z toho neforemny hadr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si tedy fakt nemužu stěžovat..oblečení drží,nežmolkuje,obrázky jsou stále hezké a nic se nesráží .. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já pár věcí z Pepca dostala a sama bych tam teda nekoupila. S každým pranim a susenim v susicce se to srazilo. Za mě nejlepší rozhodně lidl nebo tesco. Zrovna v tescu teď seženeš ve výprodeji fakt za hubičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obcas neco koupim, obcas neco dostaneme. Mne po vyprani nesmrdi, peru na 60 a + jeste podruhe macham v octove vode…kupuji ale jen to 100% bavlnene…jinak padl tu uz Lidl, ten mam moc rada, tam kupuji hodne. Hlavne teplacky - maji perfektni sirokou gumu pres brisko - neskrti a malokde to maji
pak mam rada Tesco, Pleas a Schieser, to jentak navic + sem tam od ceskych znacek - Amalka a tak…taky skvely vecicky ![]()
Příspěvek upraven 03.02.19 v 21:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Některé věci vydržely a používali jsme i více než 2-3 měsíce, některé se naopak rozpadaly po 3 vypranich, je třeba vybírat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit