Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám nějaké nádobí, kterého se chci zbavit, je ještě funkční, ale prostě to neužijem. Z toho asi 6 nožů. Zdráhám se to vyhodit do popelnice, aby to nenašly nějaké děcka a nezranily se. Kam s nimi? Nějaký tip? Myslíte, že by třeba vadilo, kdybych to dala do charitního kontejneru spolu s oblečením?
@Bačavelmistarý no mezi oblečení bych to nedávala, dala bych to do popelnice, pokud se tam budou hrabat nějaký děti, tak je to jejich problém, teda spíš problém rodičů, proč nechávají hrabat malé děti v popelnici ![]()
@Bačavelmistarý A zabalit to do oblečení a hodit do kontejneru je asi tak stekné, jako bys na někoho s tím nožem vyběhla. Spíš je někam do charity můžeš odnést, ale to asi nepřijmou, nepřipadá mi to úplně hygienické.
Možná nějaká sběrna. ![]()
@K.Black No jo no. Ale muži se normálně dají recyklovat, tam není co řešit v diskusích.
Co je nabídnout někde v restauraci nebo v nemocnici v kuchyni, ve školní jídleně
tam mají své nože, ale pro nějakou pomocnou sílu by se mohly třeba hodit
![]()
Jediné správné (kromě možnosti to někomu dát), je odnést do sběrného dvoru.
@IvkaH píše:
Co je nabídnout někde v restauraci nebo v nemocnici v kuchyni, ve školní jídlenětam mají své nože, ale pro nějakou pomocnou sílu by se mohly třeba hodit
![]()
@Bačavelmistarý Pokusila bych se to nabídnout v nějaké neziskovce… (azylový dům, domov důchodců), charitě nebo tak…
Třeba u nás se koná sbírka ve spolupráci s Diakonií Broumov http://diakoniebroumov.wbs.cz/
@Fíková píše:
Jediné správné (kromě možnosti to někomu dát), je odnést do sběrného dvoru.
Souhlas. U nas ovsem nema vyznam cokoli kovoveho nosit az tam. Onehda jsem cosi kovoveho chtela vyhodit a cikani me to vyrvali z ruky uz u vchodovych dveri
![]()
Tady je diskuze maminky v nouzi, tak bych to darovala… často tu bývají diskuze „štve mě manžel, co s tím?“, tak bys třeba někomu pomohla ![]()
@tamata tak to mě dostalo
vidíš, zakladatelko, můžeš vyřešit manželské problémy hned v šesti domácnostech ![]()
jinak doporučuju zeptat se místní azylák nebo charita, jestli by chtěli…
@Litta píše:
Já četla muže.
tak to by mně zajímalo víc, co s takovejma ![]()