Kam dát nepotřebné nože?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.4.13 12:25

Kam dát nepotřebné nože?

Ahoj, mám nějaké nádobí, kterého se chci zbavit, je ještě funkční, ale prostě to neužijem. Z toho asi 6 nožů. Zdráhám se to vyhodit do popelnice, aby to nenašly nějaké děcka a nezranily se. Kam s nimi? Nějaký tip? Myslíte, že by třeba vadilo, kdybych to dala do charitního kontejneru spolu s oblečením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
17.4.13 12:27

Já četla muže. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
17.4.13 12:27

@Bačavelmistarý no mezi oblečení bych to nedávala, dala bych to do popelnice, pokud se tam budou hrabat nějaký děti, tak je to jejich problém, teda spíš problém rodičů, proč nechávají hrabat malé děti v popelnici :roll:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
17.4.13 12:28
@Litta píše:
Já četla muže. 8o

aspoň je vidět na co myslíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
17.4.13 12:29

@Bačavelmistarý A zabalit to do oblečení a hodit do kontejneru je asi tak stekné, jako bys na někoho s tím nožem vyběhla. Spíš je někam do charity můžeš odnést, ale to asi nepřijmou, nepřipadá mi to úplně hygienické. :nevim: Možná nějaká sběrna. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.4.13 12:31

@K.Black No jo no. Ale muži se normálně dají recyklovat, tam není co řešit v diskusích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.4.13 12:33

Co je nabídnout někde v restauraci nebo v nemocnici v kuchyni, ve školní jídleně :think: tam mají své nože, ale pro nějakou pomocnou sílu by se mohly třeba hodit :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
17.4.13 12:35

Jediné správné (kromě možnosti to někomu dát), je odnést do sběrného dvoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
17.4.13 12:35
@IvkaH píše:
Co je nabídnout někde v restauraci nebo v nemocnici v kuchyni, ve školní jídleně :think: tam mají své nože, ale pro nějakou pomocnou sílu by se mohly třeba hodit :think: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1011
17.4.13 12:37

@Bačavelmistarý Pokusila bych se to nabídnout v nějaké neziskovce… (azylový dům, domov důchodců), charitě nebo tak…
Třeba u nás se koná sbírka ve spolupráci s Diakonií Broumov http://diakoniebroumov.wbs.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
17.4.13 12:54
@Fíková píše:
Jediné správné (kromě možnosti to někomu dát), je odnést do sběrného dvoru.

Souhlas. U nas ovsem nema vyznam cokoli kovoveho nosit az tam. Onehda jsem cosi kovoveho chtela vyhodit a cikani me to vyrvali z ruky uz u vchodovych dveri 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
17.4.13 13:01
  • Citovat
  • Upravit
13073
17.4.13 13:11

Tady je diskuze maminky v nouzi, tak bych to darovala… často tu bývají diskuze „štve mě manžel, co s tím?“, tak bys třeba někomu pomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.4.13 13:15

@tamata tak to mě dostalo :) vidíš, zakladatelko, můžeš vyřešit manželské problémy hned v šesti domácnostech :D

jinak doporučuju zeptat se místní azylák nebo charita, jestli by chtěli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
17.4.13 13:38
@Litta píše:
Já četla muže. 8o

tak to by mně zajímalo víc, co s takovejma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek