Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky, zhoustla mi aviváž, neporadíte, jak ji rozředit? Když ji dám do pračky hustou, většina mi zůstane v dávkovači. Rozředění vodou moc nepomohlo.. Díky ![]()
Jedině vodou a zkusila bych to rozmíchat ponorným mixérem, aby tam nebyly hrudky ![]()
Co je to za aviváž? Nic jiného než voda a pořádně protřepat mě nenapadá ![]()
Vyhodit a koupit novou, mě se to jednou taky stalo, když jsem ji tu měla dýl a podle čuchu mi přišlo, že se zkazila
Já bych ji vyhodila, když nejde naředit normálně, tak nač se s ní crcat
![]()
@araw to mě taky napadlo jako první, ale dneska chci být hodná ![]()
Moc nechapu, co chces radit, kdyz pises, ze rozredeni vodou nepomohlo..mozna bych zkusila redidlo nebo alespon odlakovac ![]()
To je starou aviváží, pokud nesmrdí, tak že by byla zkažená neředit, taky jsem ji nenaředila a bylo vše v pohodě, když jsem ji naředila vůbec už nevoněla.
Mně pračka už nevypouštěla žádnou aviváž. tak jsem koupila novou pračku ![]()
@lucienne píše:
Mně pračka už nevypouštěla žádnou aviváž. tak jsem koupila novou pračku
Ideální řešení
![]()
@tamata píše:
@araw to mě taky napadlo jako první, ale dneska chci být hodná
Já jsem hodná, nač se chudák má zabývat aviváží, nejde rozředit, vyhodím, s tou pračkou bych se možná teda trochu zaobírala, ale aviváží nee ![]()
Nic jinyho nez vyhodit. Voni furt hezky, ale nevypusti se ani po rozredeni. Uz se mi to stalo 2× a pekne me to stve. A pokazde Lenor…
Neprisel nekdo na nejaky figl? ![]()
Kupovat menší balení? Používat jí tak, aby se nestihla zkazit. Přiznám se, že jsem to ještě neslyšela..
Ja mam doma Lenor z Nemecka a pisou superkoncentrat, ale tahne se to jak testo skoro.. V davkovaci zustava, pak jsem to redíla s jinou avivazi, ale mam toho porad 1/2lahve, kterou jsem soupla dozadu a nepouzivam:) Zkazene nevim, takto jsem koupila