Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, z důvodu nedostatku místa ve skříních každý rok ukládám mohutnější zimní věci(bundy a jiné delší dobu nepotřebné věci) do takových igelitových pytlů, které se vysavačem vysají a smrsknou se na skladné placky. Normálně jsou to látky, které pak nejsou zmačkané, ale letos sem si kupovala novou bundu, takovou tu látkovou ze samu a mám strach to takhle uložit. Přijde mi ta látka náchylná na mačkání. Máte s tím někdo zkušenosti? Nerada bych ji pak vytáhla sežvejkanou
![]()
@roksy25 píše:
Zdravím, z důvodu nedostatku místa ve skříních každý rok ukládám mohutnější zimní věci(bundy a jiné delší dobu nepotřebné věci) do takových igelitových pytlů, které se vysavačem vysají a smrsknou se na skladné placky. Normálně jsou to látky, které pak nejsou zmačkané, ale letos sem si kupovala novou bundu, takovou tu látkovou ze samu a mám strach to takhle uložit. Přijde mi ta látka náchylná na mačkání. Máte s tím někdo zkušenosti? Nerada bych ji pak vytáhla sežvejkanou![]()
Ahojky, já mám stím dobré zkušenosti. Neboj se hned se to narovná. A můžes koupit jen jeden pytel a vyzkoušet. Já jsem si objednávala z Mallu pytle a jsem moc spokojená. Určitě vyzkoušej.
@LenkaRumpik Já mám doma tři velký pytle, ale o tu bundu mám fakt strach, no nic risknu to
prý se nesmí žehlit, tak budu doufat:) Děkuji
Zimní bundu ze SAMu jsem vyfoukla jednou. Už se nanarovnala, takže zimní bundy už nevyfukuju ![]()
@yweta A byla to ta látková? Já předtím měla ze Samu ze sportovního materiálu(takové ty hvězdičkové designy) a ta se nezmačkala..
Byla to „starší bunda“, aspoň jsem měla důvod si koupit novou. Na druhou stranu s novou jsem to fakt nezkoušela. Tím vyfouknutím a dlouhodobým slisováním se vnitřní vrstva znova nenafoukla…